O saydıklarının hiçbirisi bende de yokkkkBekarım ben ama erkek arkadaşım kalıplı,evlenmeyi de düşünüyoruz kısmetse.Bir de işi ahh sorma,sezon da açılıyor,etrafında hep yabancı kızlar var Bir bu turist hatunlara bakıyorum,bir kendime.Bunlar kadınsa ben neyim diyor insan ister istemez
O saydıklarının hiçbirisi bende de yokkkkBekarım ben ama erkek arkadaşım kalıplı,evlenmeyi de düşünüyoruz kısmetse.Bir de işi ahh sorma,sezon da açılıyor,etrafında hep yabancı kızlar var Bir bu turist hatunlara bakıyorum,bir kendime.Bunlar kadınsa ben neyim diyor insan ister istemez
Evet bende de var pullanma,resmen dökülüyor cildimden,çok kurudu cildim.Hiçbir ilaç filan da kullanmıyorum ama yağzıslıktan demek kiiii
ya bir konuda tartışma yaşıyorum her kadın aynımıdır kadın var kadıncık var normal ev kızıyla kalkıp başka şey yapan bir kız aynı kategoridemi olur sizce
benim yaşadığım yerde çoğunluk İngiliz rus vs vs diye gidiyo görüyom onları bi buhran yaşıyorum gidip süslenip püsleniyorum iki dk sürüyo sonra külkediliğime dönüyorum gidip miki li vs eşofmanlarımı vs giyip oturuyorum hayır fizik yok bari süslü kokoş bişi ol oda yok alahdan beni alan oldu ben yırttımdarısı senin başına
o bendede var doktorum balmandol banyo yağı önermişti onu kullanıyorum ben bi sor istersen canım doktoruna
Kaç yaşındasın longinA? Bir de kilon kaç? Eğer spor yapmıyorsan kesinlikle öneririm kilo alman, daha kalıplı olman için.
Sabahtan beri kpssye çalışıyorum hiç keyif yapamadım keyif kısmı bu saate kaldı
Çay yaptım içen varsa gelsin:126:
Depremde de uyuyomuşum zaten. Kaç kişi aradı deprem oluyo diye evde tektim ben hariç herkes benim için korkmuş. Direk kalktım bahçe kapısının demir kilidini açtım çıkmam gerekirse diye Allah korusun. Şimdi de herkes uyudu ben sabahçıyım. Babam bekçi diye dalga geçiyo artık
benim yaşadığım yerde çoğunluk İngiliz rus vs vs diye gidiyo görüyom onları bi buhran yaşıyorum gidip süslenip püsleniyorum iki dk sürüyo sonra külkediliğime dönüyorum gidip miki li vs eşofmanlarımı vs giyip oturuyorum hayır fizik yok bari süslü kokoş bişi ol oda yok alahdan beni alan oldu ben yırttımdarısı senin başına
baska sey drken mesela meslek mı yanı ve neye gore kategorıze edıcz mesela ama burdan bakınca aynı degıl gıbı
o bendede var doktorum balmandol banyo yağı önermişti onu kullanıyorum ben bi sor istersen canım doktoruna
yok canım öyle değil ya hayat kadınları gibi eğlence mekanlarıda çalışan kadınlarla evde oturan kadınlar aynı kategoridemi olur sizce bu olmaz yani bu konuda biriyle tartışıyorum farklı bi konuda bence aynı değildir kadın var kadıncık var her kadın aynımı olur
Çok sağol canım,not aldım.Doktor bana da solüsyon halinde süt gibi bir krem vermişti,kullandım ama bıraktığım zaman yine başlıyor pullanma.
Çok sağol canım,not aldım.Doktor bana da solüsyon halinde süt gibi bir krem vermişti,kullandım ama bıraktığım zaman yine başlıyor pullanma.
haaa o konu cok derın mevzuymus ustunkoru ben böyle bı konuda yorum ypmamayı tercıh ederım karsılastıracagım ıkı kadın ornegınıde hayat sartlarınıda dınlemek bılmek gerek keyfıyet ya da zarurıyet keskın ayrım yaratır toplum olarak baz alırsak ayrım yapılır evet
bırde dusta nemlendırıcler varmıs denemek gerek eczacı oyle dedı ctlama yapıyor derı kuruluktan kırısıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?