Süper moral olmuşÇok güldüm bak şu an gülerken bile acaba yağ yakar mı diye düşünüyorum Biz 250 gr.'a hasretken yahu.Benim kayınvalide adayım da kilolu,şimdiye kadar zayıflığım ile ilgili tek bir laf duymadım ağzından ama evlenmemize mi saklıyor acaba ?
ya ben etmedim birden bu saatlerdi bi bağırma duydum eşim dürttü kak kak kak diye sıçradım indim balkona sese baktım bu zaten buraya taşındığımdan beri bi kere selam vermedi köpeğime takmış ya arkadakinin kanişi havlıyo benden biliyo kedilerim bahçesine giriyomuş bacaklarına ipmi bağlıyım kedi bu tel çek halı sahası gibi dedim komple hayvan yani bu sus desem anlamaz aç bırakmam susuz bırakmam havlamazda yani ama dün havlamış biraz sanırım ya kadını çözemedim sorunları var sanırım eşi bizimle sohbet ederdi o bile konuşmuyor kedilerim gelmemiş hala ya yoklar bu kadın bişimi yaptı nedir yapsa ötekiler duruyobenim şuanki halim bu
oo şimdi seni gözündeki özel ölçer biçerle ölçüyo biçiyo filmlerde oluyo ya hani robotların gözlerinde bi hesaplama falan oluyo aynen kaynanan şuan öyle ne giyiyon belin ne ölçüde bacakların çarpıkmı belve boyun kısmın ölçülümü hepsini kayd ediyoo kaynana tezi yaptım ben benimki evlenmeden önce beni iki kere gördü daha fazlasına gerek duymadım hııııhama o iki kere bile yetti öle bi ölçmüş biçmişki ilk gördüğünde ki halimi söyler hep
[MENTION][/MENTION]
en yakın devlet hastanesi yada metrolara git vardı hepsenden daha kilolu biriyle olduğunda çekinme ya sonuçda ağzını açamaz
makıneler konusmasa ıyı bagırıyor o parayla çalısanlar
saol canım şu tartıları bulayım rezil olursam olayım merak ediyorum:)
o ne öyle ya, çakıveririm ben o makinenin ağzına:)
Eyvah,yandık daha neler göreceğiz bakalım desenePeki beğenmediğini nasıl anlarım? İllaki bir gün dayanamayıp bir laf çarpıtır mı?
hahah hyal ettım makıneyı yumruklayan bı kadını bıde hecelıyor kı-lo-nuz sek-sen-bes sek-sen-bes
hahah hyal ettım makıneyı yumruklayan bı kadını bıde hecelıyor kı-lo-nuz sek-sen-bes sek-sen-bes
hemde nasıl mal muamelesi yapıyor makine ya heceleye bağıra çağıra
Vazgeçtim ben zaten o makineye bindirebilene aşkolsun
niye ya 100 kilo deilsin ya sölemesi ayıp boy ve kilo? yaş
1.65 boy 60-61 kg yum. Şöyle 55 olsam yetecek yani çok zayıf olmasam yetecek.
ne güzel ya 5 kilo bi fazlan var bende azcık regl döneminde göbeğim çıksın ay çok kilo aldım rejim yapacam diyorumheves işte naparsın çin malı boyalı cücük gibi olunca evde bi sesizlik oluyo kızım 1.5 yaşında kucağıma alınca sanki birbirimizi kucaklamış öle dolanıyoruz gibi duruyo kalıplı kız dana gibi şimdiden belli ben Somalili gibi
Ben de hamileyken hep eskisi gibi zayıf olursam çocuğu kaldıramam diye düşünüyordum48 kiloydum o zamanlar. Ama zamanla alınıyor işte hele 30 dan sonra daha rahat alınıyor metabolizma yavaşlıyor. Bence sağlıklıysan direncin yerindeyse hiç takılma milletin lafına. Ama illa kilo alıcam diyorsan diyetisyene git spor yap derim. Ama gerek duyuyorsan direncin düşükse almaya çalış değilse gerek yok bence.
yok ya gerek duymuyorum valla iyi böyle kızım küçükken yürümüyoken o kanguru dedikleri asacak varya boynumu sakatladı kas zedelenmesi oldu oda vücuda kas gerilmesi kasılması olarak dağıldı kaldı o zayıf olduğumdanmı boynuma çok yüklendiğimdenmi oldu bilmiyorum kronik rahatsızlıklarım var aileden geçen babadan oğula gibi sanki mülk mübarek genim bozuk yao yüzden kilo almam güç annem bile 50 sini geçti oğlan uşağı gibi hala zamanında 48 kiloysan sen bence böle kalırsın fazla olmaz sanmıyorum çocukda varsa çok süper yardımcı oluyo bu konuda
bu gecede uyuyamazsak burda toplanmayı teklıf edıyorum
Afff af ya hep bi hayalim vardı, aklımdaki yerde çok sevdiğim biriyle gececi olmak ama nasip olmadı, belki de böylesi hayırlıdır. Yüce Allah bilir.
Her neyse kızlar bu gece muhtemelen ben de aranızda olabilirim.
Bekleriz canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?