nişanlım kova ben boğa.
burç uyumlarımızı okuyorum bir kaç yere baktım.
hepsinde 5 dk aynı ortamda bile duramazlar nasıl buldunuz birbiriniz yazıyor.
genelde iyiyiz.
ama arada bir gerginlik olsun. aklıma hemen kötü şeyler geliyor. korkuyorum sonumuz iyi olmazsa ya birşey olursa. zaten burçlarımız da uyumlu değil. napcaz biz diyorum. ben inanırım burçlara nişanlım pek inanmaz söyleyince şaşırdı inanmadı biz niye böğleyiz o zaman dedi.
şimdi ben korkuyorum.
şu düşünceden artık kurtulmak istiyorum. düşün düşün bu seferde kötü birşey getircem başımıza diye korkuyorum.
benim derdim de bu. bilgisi olan varmı. beni rahatlatın. her konuda yardımcı oluyorsunuz herkese sıra bende.
herkese teşekkür ederim.
ben de hep platonıklerımle burcumu araştırır, burç uyumsuz çıkınca da resmen gözüm dolardı üzüntüden, sanki her şey tamam, bir burcumuz eksik:) senınkı de boşluktan bence, derdin yok, başına dert arıyorsun benim gibi

benım kardeşim de uyumsuz burctan biriyle evli,biri romantık diğeri mantık abidesi, kardeşim ortak noktamız yok dıyor ama 3 yıldır evli ve mutlular

şu an hoşlandıgım ve evlenmemiz özel nedenlerden dolayı neredeyse imkansız olan erkek balık burcu, bense kovayım, burç uyumumuz yok, ama onun anlayışı, kibarlığı, sevgisi çok hoş bence, gayet de anlaşıyoruz, aşırı romantık olsa da