uyumlu değilmişiz:-(

nişanlım kova ben boğa.
burç uyumlarımızı okuyorum bir kaç yere baktım.
hepsinde 5 dk aynı ortamda bile duramazlar nasıl buldunuz birbiriniz yazıyor.
genelde iyiyiz.
ama arada bir gerginlik olsun. aklıma hemen kötü şeyler geliyor. korkuyorum sonumuz iyi olmazsa ya birşey olursa. zaten burçlarımız da uyumlu değil. napcaz biz diyorum. ben inanırım burçlara nişanlım pek inanmaz söyleyince şaşırdı inanmadı biz niye böğleyiz o zaman dedi.
şimdi ben korkuyorum.
şu düşünceden artık kurtulmak istiyorum. düşün düşün bu seferde kötü birşey getircem başımıza diye korkuyorum.
benim derdim de bu. bilgisi olan varmı. beni rahatlatın. her konuda yardımcı oluyorsunuz herkese sıra bende.
herkese teşekkür ederim.

ben de hep platonıklerımle burcumu araştırır, burç uyumsuz çıkınca da resmen gözüm dolardı üzüntüden, sanki her şey tamam, bir burcumuz eksik:) senınkı de boşluktan bence, derdin yok, başına dert arıyorsun benim gibi:1:
benım kardeşim de uyumsuz burctan biriyle evli,biri romantık diğeri mantık abidesi, kardeşim ortak noktamız yok dıyor ama 3 yıldır evli ve mutlular:21:
şu an hoşlandıgım ve evlenmemiz özel nedenlerden dolayı neredeyse imkansız olan erkek balık burcu, bense kovayım, burç uyumumuz yok, ama onun anlayışı, kibarlığı, sevgisi çok hoş bence, gayet de anlaşıyoruz, aşırı romantık olsa da:1:

Hayatını burca göre mi yönlendiriyorsun? Ben koçum eşim koç resmen iki inatçı keçi gibiyiz hatta konu bile açmıştım ama bunu kafama takacak kadar kocaman bir dert etmedim bile sen de etme bence :1:

Çok tatlısın ya:9:

Burçlara çok takılma neden dersen. Yükselen burç etkiler, nişanlın burcunun ne kadar özelliğini barındırıyor etkiler vs. Bunu burçlara çok inanıyorsan diye söylüyorum.

Onun dışındaki kısma gelince; insan mesela çok sinirli bilinir, ay onun burcu şu hep ondan denir. Ama o kişi sevgilisinin yanında bambaşka olur hep (sevdiğinden):9:

Burca yorarsak ben sevgilimin elini bir senedir tutmuyo olurdum. Ben akrep, o terazi. O özgürlüğe düşkün ben baskın karakter güya. Ama gel gör ki birbirimize alakamız yok bu konuda...
O ben istemezsem bi'yere gitmez, ben de onun yanında baskından ziyade aptal aşık olurum:52: Sen burç yorumlarını kapat sevgiline odaklan, boşver milletin yaptığı abuk burç yorumlarını okumayı:52:

Bu kadar inanarak okursan bi'süre sonra etkilenirsin istemdışı olarak, sonrası da malum her hareketini didiklersin, eziyet olur sana :)

benim burcum oğlak eşiminki koç bizede aynı şeyleri söyluyolar selam bile vermeyin birbirinize diyor uyumda 9 yıllık evliyiz 10.yılımıza girdik

ben de hep platonıklerımle burcumu araştırır, burç uyumsuz çıkınca da resmen gözüm dolardı üzüntüden, sanki her şey tamam, bir burcumuz eksik:) senınkı de boşluktan bence, derdin yok, başına dert arıyorsun benim gibi:1:
benım kardeşim de uyumsuz burctan biriyle evli,biri romantık diğeri mantık abidesi, kardeşim ortak noktamız yok dıyor ama 3 yıldır evli ve mutlular:21:
şu an hoşlandıgım ve evlenmemiz özel nedenlerden dolayı neredeyse imkansız olan erkek balık burcu, bense kovayım, burç uyumumuz yok, ama onun anlayışı, kibarlığı, sevgisi çok hoş bence, gayet de anlaşıyoruz, aşırı romantık olsa da:1:

bazı konularda o kadar zıtız ki. ama yan yanayken telefonda çok iyiyiz.
korkuyorum işte. ne olur ne olmaz. cevabın için çok sağol.
seninde hakkında hayırlısı olsun. inşallah halledebilirsin ve en kısa zaman da evliliğiniz olur inşallah..

benim burcum oğlak eşiminki koç bizede aynı şeyleri söyluyolar selam bile vermeyin birbirinize diyor uyumda 9 yıllık evliyiz 10.yılımıza girdik

işte bu zıtlıkları ve uzunca sürdüğünü duyunca acayip rahatlıyorum.
nice 10 senelere inşallah.
mutluluğunuz huzurunuz daim olsun.
teşekkür ederim cvp için.

Çok tatlısın ya:9:

Burçlara çok takılma neden dersen. Yükselen burç etkiler, nişanlın burcunun ne kadar özelliğini barındırıyor etkiler vs. Bunu burçlara çok inanıyorsan diye söylüyorum.

Onun dışındaki kısma gelince; insan mesela çok sinirli bilinir, ay onun burcu şu hep ondan denir. Ama o kişi sevgilisinin yanında bambaşka olur hep (sevdiğinden):9:

Burca yorarsak ben sevgilimin elini bir senedir tutmuyo olurdum. Ben akrep, o terazi. O özgürlüğe düşkün ben baskın karakter güya. Ama gel gör ki birbirimize alakamız yok bu konuda...
O ben istemezsem bi'yere gitmez, ben de onun yanında baskından ziyade aptal aşık olurum:52: Sen burç yorumlarını kapat sevgiline odaklan, boşver milletin yaptığı abuk burç yorumlarını okumayı:52:

Bu kadar inanarak okursan bi'süre sonra etkilenirsin istemdışı olarak, sonrası da malum her hareketini didiklersin, eziyet olur sana :)

burcunun genelini taşıyor.
burçları takip etmem de günlük okrum kendimin ve en yakınımın burç özellikleri ile ilgilenirim. bu uyumsuzluktan sonra hem soğdum hem de daha çok meraklandım.
haklısın benim yanımda ki rahatlığını hiç bir yakınında görmedim bunu sorduğumda sen başkasın diyor.
evet bir endişemde korkunun korku getirmesi.
çok teşekkür edrim.
beni kadınlar kulubü olarak çok rahatlatınız.
gerçekten iyiki varmışsınız..

dünyada her zıt burç anlaşamayacak olsaydı,
çoktan kıyamet kopardı herhalde :9:
bende bir boğa bayanıyım.annem kova.bazen iyiyiz bazen kötü.
ben sadece akrep ve ikizlerle hiç anlaşamıyorum nedense.
eşim yengeç.yorumlarda çok uyumlusunuz diyor ama arada atışıyoruz :27:
yani takılma burçlara.illa takacağım diyorsanda yükseleni senin anlaştığın bir burçtandır ve yükseleni baskındır,öyle düşün ve rahatlat kendini :1:

:52:tabiri caizse kedi poposunu görmüş ahh ahhhh çoook büyük yaram var demiş:52:eskiden rivayet olarak öyle burca göre yaparlarmış evliliği ne kadar dpoğru bilemem...ama leyla ile mecnun,ferhat ile şirin burç uyumuna dikkat etmişmi?ayşe ile hasan,mehmet ile kezban 50 yıl burç uyumu ile mi aynı yastığa baş koymuş?gönüller bir olsun takma kafana:34:

bazı konularda o kadar zıtız ki. ama yan yanayken telefonda çok iyiyiz.
korkuyorum işte. ne olur ne olmaz. cevabın için çok sağol.
seninde hakkında hayırlısı olsun. inşallah halledebilirsin ve en kısa zaman da evliliğiniz olur inşallah..

kardesım de öyle söylüyor, çok zıtız diye. ama evlendıler, anlaşıyorlar, aşıklar...
sagol canım, hepimiz için her şeyin hayırlısı olsun inşallah.

Bu yazdığım gerçek bir olay,haberlerde gazetelerde çıkmıştı
mısırda bir adam burçlara öle innaıyor ki tüm hayatını günlük yaşamını bile onlara göre ayarlıyor
kadın artık dayanamıyor boşanma davası açıyor
hakim böle şeyden boşanılmaz diye kızıyor
adama soruyor deneyin bi daha yıkmayın yuvanızı diyor
adam ..olabilir hakim bey bugünkü burcumda anlayışlı olun yazıyor diyor
hakim o dakika boşuyor bunları

Bu yazdığım gerçek bir olay,haberlerde gazetelerde çıkmıştı
mısırda bir adam burçlara öle innaıyor ki tüm hayatını günlük yaşamını bile onlara göre ayarlıyor
kadın artık dayanamıyor boşanma davası açıyor
hakim böle şeyden boşanılmaz diye kızıyor
adama soruyor deneyin bi daha yıkmayın yuvanızı diyor
adam ..olabilir hakim bey bugünkü burcumda anlayışlı olun yazıyor diyor
hakim o dakika boşuyor bunları

Adam harbi inanmış:53::53:

Aman boşverin kızlar ya tek derdimiz burç olsun:nazar:. Sonuçta adamlar bizim yanımızdaki halleriyle, normal çevrelerine ister istemez başka davranıyorlar (sevgilerinden vs). Ee demek ki burç bi'yere kadar işliyor. Ben okuyorum mesela 5 cümle ediyorsa biri tutuyor. Onun dışında tamam teraziyi tutturuyor, akrep için de tamam. Ama biz biaraya gelince araya sevgi, aşk, anlayış, hoşgörü vs vs. girince burcun pabucu dama atılıyo:47:.

anaaaaam ben de kova burcuyum,hamileyim ve bebeğimde boğa olcak tahminen,yandım ben:1::1::1::9::9::9::9::16::16::16::16::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

allah başka dert vermesin...
sorunsuzlukta bi sorun tabi sende haklısın...

Başlığı okuyunca aileler sevenleri ayırıyo sandım

Allah cızırtını vermiye :27:

Burçları bu kadar önemsiyorsan neden daha önce burcu uyan birini bulmadın :1: Çocuğa da yazık şimdi..

Uyumluyken uyumsuzluğa kendini şartlıyorsan mutsuz olursun. Mutlu olmak istiyorsan hayatı spontane yaşa, bunları boşver.

pardon ama biraz araştırsanız aslında takım yıldızı olarak daha fazla takın yıldızı var. neye göre bu burçlar safsatası ortaya atılmış belli değil. hayatı buna göre mi şekillendireceksiniz. biraz mantık ya

Eee bizde uyumlu degiliz.
Ben Kova esim Aslan!
Zit burçlar ikiside :23:
Ama 5 senelik bir iliski ve yaklasik 4 aylik bir evlilik uyumsuz oldugumuzu göstermiyordur heralde :16:
Allahima bin sükür ben onun karakterini ögrendim o beni ögrendi, idare edip gidiyoruz iste :24:
Takilip kalma güzelim bunlara, bende deli gibi arastirirdim, hâlâ da okurum aylik burçlarimizi falan ama onlar degil senin geçimini saglayacak olanlar :34:

Back
X