uyumsuzluk

o zaman isin cok zor canim, cunku boyle birseyi zorla yaptiramazsin. kisi once kendisi sorunu oldugunu kabullenmeli...anlayabiliyorum erkeklik gururlarina dokunuyor boyle bir sorun kolay degil..ama vajinismus olan bir suru kadin var, hepside burda gordugum kadariyla elinden geleni yapiyor ve bu hastaligi yenen bir cok kadin var. Allah yardimcin olsun, esin biraz daha anlayisli olsa isin kolay olurdu ama...

kadınlar çokta guru meselesi yapmıyo sorrunu halletmek istiyo ama erkekler böyle deil,birde hiç bir şey hissetmediğimi eşime söylmelimiyim

Eşinizle bu konuda konuşmuşsanız ve buna çok sinirleniyorsa artık konuşmayın.
Demek ki onu daha olumsuz etkiliyor bu durum.
Sizde kendinizde-halinizde bazı değişikliklere gidebilirsiniz.
Buz gibi olmaktan vazgeçin bir kere. Kendiniz için birşeyler yapın.
Ortamı değiştirin, değiştirdiğiniz ortama bazı romantikler katın.
Keçi boynuzu pekmezi alın. Bazı meyvelerden ve çerezlerden yedirin.
Ve en önemlisi üzerine gitmeyin ki o da kendini kasmasın, mutsuz olmasın.

Eşinizle bu konuda konuşmuşsanız ve buna çok sinirleniyorsa artık konuşmayın.
Demek ki onu daha olumsuz etkiliyor bu durum.
Sizde kendinizde-halinizde bazı değişikliklere gidebilirsiniz.
Buz gibi olmaktan vazgeçin bir kere. Kendiniz için birşeyler yapın.
Ortamı değiştirin, değiştirdiğiniz ortama bazı romantikler katın.
Keçi boynuzu pekmezi alın. Bazı meyvelerden ve çerezlerden yedirin.
Ve en önemlisi üzerine gitmeyin ki o da kendini kasmasın, mutsuz olmasın.

canım çok haklısın ama birşey hissetmediğim için bir cabada harcayamıyorum,o yuden buz gibiyim

kadınlar çokta guru meselesi yapmıyo sorrunu halletmek istiyo ama erkekler böyle deil,birde hiç bir şey hissetmediğimi eşime söylmelimiyim

canim bence herkes farkli yaklasir bu duruma..kimi konusurken kimide konusmamayi tercih eder..soyledigin zaman bunu esin dahada isteksizlesebilir, -ki senin istedigin bu degil. bir sure uzerine gitme istersen hatta 1sen'in dedigi gibi dogal yontemlerle destekleyebilirsin esini...tabii bunlari isteyecek mi o da ayri bir mesele???!!
gorev olarak degilde iste belkide biraz ortama sicaklik katmayi deneyerek yapabilirsin bunu…sanirim her erkek sever bu tarz seyleri…

canım çok haklısın ama birşey hissetmediğim için bir cabada harcayamıyorum,o yuden buz gibiyim

Siz buz gibiyseniz, eşiniz son derece haklı. Birşey hissetmek için kendinizde değişiklikler yapmalısınız.
Bir kişinin üstüne atmakla olmaz bu.
Demek ki eşinize yaklaşımınız doğru değil.
Demek ki bu konuda kendine güvensiz duruma getirmişsiniz yanlış konuşarak.
Yani az biraz kendinizde eksiklikler ararsanız doğruya ulaşmanız çok daha kolay olur.

Eşinizin kendini iyi hissetmesi gerekiyor ki, size kendinizi iyi hissettirsin.

canim bence herkes farkli yaklasir bu duruma..kimi konusurken kimide konusmamayi tercih eder..soyledigin zaman bunu esin dahada isteksizlesebilir, -ki senin istedigin bu degil. bir sure uzerine gitme istersen hatta 1sen'in dedigi gibi dogal yontemlerle destekleyebilirsin esini...tabii bunlari isteyecek mi o da ayri bir mesele???!!
gorev olarak degilde iste belkide biraz ortama sicaklik katmayi deneyerek yapabilirsin bunu…sanirim her erkek sever bu tarz seyleri…

bazen yapıyorum oda oralı olmuyo bende de ne istek kalıyo ne bişey duygu yok sanki o görevini yapıyo,bende öle bitmesini bekliyorum,bişey hissetmediğim için bitsede hemen kurtulsam diyorum

Siz buz gibiyseniz, eşiniz son derece haklı. Birşey hissetmek için kendinizde değişiklikler yapmalısınız.
Bir kişinin üstüne atmakla olmaz bu.
Demek ki eşinize yaklaşımınız doğru değil.
Demek ki bu konuda kendine güvensiz duruma getirmişsiniz yanlış konuşarak.
Yani az biraz kendinizde eksiklikler ararsanız doğruya ulaşmanız çok daha kolay olur.

Eşinizin kendini iyi hissetmesi gerekiyor ki, size kendinizi iyi hissettirsin.

işte nasıl yaklaşacagımı ne yapacagımı bilemiyorum

Tabir yerindeyse gözüne soka yaparsa elbetteki istemez.

Karşılığında birşey göremeyince hemen buz gibi oluyorum, vazgeçiyorum diyorsunuz.
İşte herşeyden önce bunu yapmayın. İlla karşınızdan birşey görmenize gerek yok.
Kısa bir süre karşınızdakini görmeden yaşayın. Duygularınıza hakim olun.
Küsmeyin hemen.
Neler yapılabilir sorusuna ise kitaplardan, internetten faydalabilirsiniz.

birde konuyu acınca sinirleniyo,sende tam sks mannyağı oldun,yeter bu konuları açma diyo anlayışssız,o kadar sinirleniyoki sanki içinden canavar cıkıyo

Eşinizin gerçekten sorunu olmasa 'seks manyağı' oldun demezdi size...
Gerçekten sorunu olduğu aşikar ki buz gibi demişsiniz.
Sırf sizin gönlünüz olsun diye yaklaşıyor. Bunun da rol olduğunu hissediyorsunuz.
Cevap sizde. Terapiye ikna edeceksiniz...

Eşinizin gerçekten sorunu olmasa 'seks manyağı' oldun demezdi size...
Gerçekten sorunu olduğu aşikar ki buz gibi demişsiniz.
Sırf sizin gönlünüz olsun diye yaklaşıyor. Bunun da rol olduğunu hissediyorsunuz.
Cevap sizde. Terapiye ikna edeceksiniz...

Ya öyle değilse, ya eşinin yaklaşımından, derdini anlatmasından hoşnut değilse.
Erkek kendine olan güvenini yitirtilmemesi ister.
Güzel sözler duymak ister eleştirilmek yerine.
Bazen söylemeyi, konuşmayı, istekleri, sıkıntılarımızı anlatmayı bilmediğimizden sorunlar yaşıyoruz.

bazen yapıyorum oda oralı olmuyo bende de ne istek kalıyo ne bişey duygu yok sanki o görevini yapıyo,bende öle bitmesini bekliyorum,bişey hissetmediğim için bitsede hemen kurtulsam diyorum

anladigim kadariyla hic cinsel hayatiniz yok degil.. esinde isteksizlik dedigin nedir onu anlamadim simdi ben :44:

hani erkek yapmak istemez o zaman isteksiz denir, ama esinde boyle bir durum yok anladigim kadariyla...

anladigim kadariyla hic cinsel hayatiniz yok degil.. esinde isteksizlik dedigin nedir onu anlamadim simdi ben :44:

hani erkek yapmak istemez o zaman isteksiz denir, ama esinde boyle bir durum yok anladigim kadariyla...

yani 5 dk olsun bitsin hemen,formalite sanki,zaten bişey hissetmiyorum o böyle yapınca iyice soğuyorum

Ya öyle değilse, ya eşinin yaklaşımından, derdini anlatmasından hoşnut değilse.
Erkek kendine olan güvenini yitirtilmemesi ister.
Güzel sözler duymak ister eleştirilmek yerine.
Bazen söylemeyi, konuşmayı, istekleri, sıkıntılarımızı anlatmayı bilmediğimizden sorunlar yaşıyoruz.

Pesimistin anlatış tarzından bu anlamı çıkardım zaten...
İlk defa konuşmadıkları aşikar...
Seks manyağı oldun diyen insan 'ben cinselliğe takılmamanı hayatımızın yerinde olduğunu düşünmeni istiyorum.' demektir bir nevi.
Bunun hakkında pek çok konu okuduk.
Hayatlarında olan cinsellik sadece formaliteden ibaret, konu sahibi bunu pek çok kez anlattı...

Pesimistin anlatış tarzından bu anlamı çıkardım zaten...
İlk defa konuşmadıkları aşikar...
Seks manyağı oldun diyen insan 'ben cinselliğe takılmamanı hayatımızın yerinde olduğunu düşünmeni istiyorum.' demektir bir nevi.
Bunun hakkında pek çok konu okuduk.
Hayatlarında olan cinsellik sadece formaliteden ibaret, konu sahibi bunu pek çok kez anlattı...

birbirini seven insanlar neden böle birşey yaşar anlamıyorum,çünkü o da sevginin göstergesidir,neden formalite gibi görüyo bilmiyorum ne tutku ne işey,defalarca reddetti,ne gururum kaldı ne haysiyetim onun yüzünden bişeyde hissedemiyorum zaten,defalarca dedim ön sevş olsun diye ama yok anlamadı,hemen olsun bitsin normalde öpmeye korkar oldum,bişey istiyorum sanacakta geri çekilecek diye 1 yıldır bır arpa yolu boy alamadık,

yani 5 dk olsun bitsin hemen,formalite sanki,zaten bişey hissetmiyorum o böyle yapınca iyice soğuyorum

Eşin,sevişmeyi bilmiyor olabilir.Sadece cinsel birleşme olarak düşünüyor olabilir.
Belki geçmişte yaşadığı deneyimler,bu yönde düşünmeine yolaçmıştır.(genelev,paralı seks vs...)
Veya sertleşme,erken boşalma gibi bir sorunu varsa,başarısızlığa uğramadan çabucak sonlandırmak istiyordur.

Toplumumuzun büyük kesiminde,kadınların seks istemediği,seksten zevk almadığı düşüncesi var.
Böyle bir düşünce yapısından geliyorsa,seni anlaması daha zor.

Bir süre üzerine gitmesen,dinlenme dönemine geçsen.
Seksi,üzerinde konuşulan,tartışılan,eleştirilen konumdan çıkarsan.
Arada güzel ön sevişme sahneleri olan romantik aşk filmleri izletsen.
Ev hayatınızı monotonluktan kurtarsan,bazı gecelere ayrı özensen mesela.
Bilemiyorum faydası olur mu.
Olmuyorsa tedavi yoluna gidersiniz.

Eşin,sevişmeyi bilmiyor olabilir.Sadece cinsel birleşme olarak düşünüyor olabilir.
Belki geçmişte yaşadığı deneyimler,bu yönde düşünmeine yolaçmıştır.(genelev,paralı seks vs...)
Veya sertleşme,erken boşalma gibi bir sorunu varsa,başarısızlığa uğramadan çabucak sonlandırmak istiyordur.

Toplumumuzun büyük kesiminde,kadınların seks istemediği,seksten zevk almadığı düşüncesi var.
Böyle bir düşünce yapısından geliyorsa,seni anlaması daha zor.

Bir süre üzerine gitmesen,dinlenme dönemine geçsen.
Seksi,üzerinde konuşulan,tartışılan,eleştirilen konumdan çıkarsan.
Arada güzel ön sevişme sahneleri olan romantik aşk filmleri izletsen.
Ev hayatınızı monotonluktan kurtarsan,bazı gecelere ayrı özensen mesela.
Bilemiyorum faydası olur mu.
Olmuyorsa tedavi yoluna gidersiniz.

1 -2 defa başarısız oldu başlarda ama sonra başarısızlığı geçti,diyorum film izleyelim diye saçmalama diyo kızıyo birde ,ön sevşm yapmamak içinde elinden geleni yapıyo,kaç defa konuştum bak böyle olmaz diye ama işe yaramadı

canim kadini hazirlamadan direkt o ise dalmak cok gunah...erkekler bencil olabiliyorlar maalesef. erkek kadar kadininda zevk almaya hakki var...bir sure dinlenmeye al bakalim belki bir sure sonra duzelir...

Back
X