• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyumuyor ne olur yardımmm

Hayir havuc haslandiktan sonra buzdolabina koyulcak canim. Tabiki cig verilmemesi gerekirm oglum 21aylik ben hala eline cig havuc vermiyorum haslayip buzdolabina koyup oyle veriyorum. Ne olur ne olmaz diye
Mesaji o sekil goren yanlis anlar bence, duzeltin isterseniz. Var cunku oyle cig cig veren biliyorsunuz.benimki de ayni yasta sizinkiyle ben de hic cig vermedim.

Mesaji o sekil goren yanlis anlar bence, duzeltin isterseniz. Var cunku oyle cig cig veren biliyorsunuz.benimki de ayni yasta sizinkiyle ben de hic cig vermedim.

Hiç haşlamadım

Oğlum kıtır kıtır yerdi

Şimdi Kocaman hala havuç yiyen tavşan modunda

Çocuğu elinde havuçla ortaya salmayacağız ama çok da pimpirikli olmamak lazım

21 aylık çocuğun da ağzında çok diş yok mu

Benimki iki yaşına geldiğinde 20 dişi de çıkmıştı da

Benim oglum 3yasinda 3senedir geceleri en fazla uyudugum uyku 3saati gecmez alistim artik zaten 7saaten fazla uyumuyoruz yani 9da yatiyorsa 4de ayakta sabah. Seninkisinin bir problemi vardir sadece 2haftadir bu durumdaysa. Disdir büyük ihtimal. Benimki dogustan Boyle oldugu icin takmiyorum.

Hiç haşlamadım

Oğlum kıtır kıtır yerdi

Şimdi Kocaman hala havuç yiyen tavşan modunda

Çocuğu elinde havuçla ortaya salmayacağız ama çok da pimpirikli olmamak lazım

21 aylık çocuğun da ağzında çok diş yok mu

Benimki iki yaşına geldiğinde 20 dişi de çıkmıştı da
Benimkinin 8 disi var. Hastane bu vakalarla doluysa dikkat etmek lazim daha ne olsun. Pimpiriklik degil bu hayati onlem bence.

Benimkinin 8 disi var. Hastane bu vakalarla doluysa dikkat etmek lazim daha ne olsun. Pimpiriklik degil bu hayati onlem bence.

Dikkat etmek lazım tabii

Eline verip bırakmayacağız ama yavaş yavaş da sert yemeyi öğrenmeleri lazım

Ama sizin dişiniz azmış daha azılar çıkınca daha kolay çiğner tabii

atak yada dis olabilir
benimki de 11 aylik ve 2 haftadir uyumuyoruz
dun gece 3 de uyudu , ilk defa basima boyle birsey geliyor

İkizlerim 10.5 aylık oldular.ikisinin de 4 dişi birden geliyor haftalardır uyumuyor lar. Zor olur gerçekten Ama biz Alıştık artık:)

Benim oglum 3yasinda 3senedir geceleri en fazla uyudugum uyku 3saati gecmez alistim artik zaten 7saaten fazla uyumuyoruz yani 9da yatiyorsa 4de ayakta sabah. Seninkisinin bir problemi vardir sadece 2haftadir bu durumdaysa. Disdir büyük ihtimal. Benimki dogustan Boyle oldugu icin takmiyorum.
Benimki de doğduğundan beri çok uyumuyor ama uyanıp dalardı.Şimdi 3 saat uykuya dalmıyor.

Belki de eskiden benle yatıyordu ,sonra beşiğine geçirdim 1.5 aydır beşiğinde yatıyor.
Ben büyük kızım doğduğunda emzirip yatağına koyardım, şimdi 3 yaşına girecek kimsenin yanında uyuyamaz. Tek başına yatmak ister. Küçük kızım doğdu, emzirip yanımda yatırdım. Yanımızda yatmaya alıştı. Şimdi 19 aylık hep bizimle yatmak istiyor. Gece uyanıp yatağımıza geliyordu. Geçen hafta iyice abarttı. Artık bende uykusuzluktan yoruldum. Bıraktım yatağına gece sabaha kadar ağladı ilk gün yanımızda yatmak için. Normalde uyuyana kadar yanına yatardım artık yatırıp yatağının ucunda oturuyorum, uyuyunca kendi odama gidiyorum. Üçüncü gün alıştı, biraz huysuzluk yapıyor sonra uyuyor. Önceden gece sürekli uyanırdı şimdi sabaha kadar bir kere filan uyanıp 10-15 dakika kadar ağlıyor yanına gidip yatmadığımı görünce kabullenip uyuyor tekrardan. Sabaha kadar rahat uyuyorum artık.

Back
X