Bebek Beslenmesi uyumuyor ve huysuz :(

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

aresim

prensesim ben !
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2008
362
3
96
42
Samsun
arkadaşlar 4 ay 20 günlük oğlum var çok az uyuyor artık çok yoruldum..uyutuyorum eger evde hiç ses olmazsa en uzun uyuduğu uyku 1 saat o zaman ohh çekiyorum ama genel olarak yarım saat bazen daha kısa tabii uykusunu alamadığı için sürekli huysuz ağlama modunda ve her saat başı uyumak istiyor gazı yok, karnı tok, altı temiz, dr.ada götürdüm acaba anlamadıgım bi şey mi var bir yeri mi agrıyor yok herşey normal dr.a sordum kuş uykulu diyor gecede düzenimiz yok gece 12de uyuyor sabah 9a kadar ama saat bas uyanıyoruz emmek için gece en uzun uykumuz 2 saat ne yapıcagımı şaşırdım evde ne yemek ne iş bişe yapamıyorum

Canım inan bana seni en iyi anlayacaklardan biriyim
Benim oğlum da aynen anlattığın gibi tabi biz 8.ayımıza girdik ama bebişinin zamanlarında da aynıydık
Devamlı huzursuz,kuş uykulu,ağlayan...
Bebişler böyle olunca anne de ne yapacağını şaşırıyor ve biz de yorgun,bitap düşmüş,çaresiz oluyoruz
Ben artık bu durumda bazen sinir buhranları geçiriyorum resmen yaşlanmış hissediyorum
Bi de artık yemek de yememeye başladı
Ağzındaki bi kaşık mamayı 20 dakika ağzında tutuyor düşün yutmuyor da akıtıyor ...
Bugün toplasan 2 öğün ancak yedi o da yarım yamalak bikaç kaşık bişey ....çok zormuş gerçekten
Yanlarında annesi olanlar yatsın kalksın şükretsin durumuna
Yalnız olunca daha zor :43:

kesinlikle annesi olanlar cok sanslı benimde annem yanımda değil yemek yeme olayım lüks oldu napalım böyle böyle büyütecegiz biz daha ek gıdaya geçmedik arada elma püresi vermeye calısıyorum agzı kilit durumda oda düşündürüyor çok uğraşcam ben bu sıpayla :))

Back
X