- Konu Sahibi umutlardunyasi
-
ben de surekli market arabasini ileri geri salliyorum,kizimin arabasi diye :)) her seferinde bu sefer yapmayacagim diyorum,bosluguma geliyor yine yapiyorum
Kizlar cok tesekkurler cevaplariniz icin. Icim rahatladi simdi.
Selam kizlar. Yaw durumu aranizda benim gibi olan varmi. Sorunum su ki: uyuyorum gecenin bir vakti kendimi karnimi sivazlarken farkediyorum. Saniyorum ki bebegim kucagimdaydi bende onu sivazliyordum. Sonra baska bir gun bebegimi ayagimda salliyorum saniyorum yatagimdan dogrumusum bu arada. Esim yanimda bana dogru bir hamle yapiyor ona bas bas bagiriyorum "yavas bebegi ezeceksin" diye esimde nerde bebek hani diyor bir ayagima bakiyorum hic bir sey yok. Bebegime bakiyorum sepetinde uyuyor. Yine baska bir gun bebegim ortamizda yatiyor saniyorum esim kolunu oynatacak gibi oluyor gene bagiriyorum yavas ol bebege carpacaksin diye. Bebegime bakiyorum uyuyo sepetinde. Bu olaylar yaklasik 30 u bulmustur. Bebegim yakinda 7 aylik olacak. Bebegime umarim gercekten zarar vermem. Ya gercekten kucagima alirsam. Uyuyorum resmen ama bir yandan uyanigim. Off bu ne ki. Psikolojim mi bozuluyor acaba?(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?