Uyurken bebegimi kucakladim saniyorum ve:(((

umutlardunyasi

sydney
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2007
288
7
96
- Yurtdışı
Selam kizlar. Yaw durumu aranizda benim gibi olan varmi. Sorunum su ki: uyuyorum gecenin bir vakti kendimi karnimi sivazlarken farkediyorum. Saniyorum ki bebegim kucagimdaydi bende onu sivazliyordum. Sonra baska bir gun bebegimi ayagimda salliyorum saniyorum yatagimdan dogrumusum bu arada. Esim yanimda bana dogru bir hamle yapiyor ona bas bas bagiriyorum "yavas bebegi ezeceksin" diye esimde nerde bebek hani diyor bir ayagima bakiyorum hic bir sey yok. Bebegime bakiyorum sepetinde uyuyor. Yine baska bir gun bebegim ortamizda yatiyor saniyorum esim kolunu oynatacak gibi oluyor gene bagiriyorum yavas ol bebege carpacaksin diye. Bebegime bakiyorum uyuyo sepetinde. Bu olaylar yaklasik 30 u bulmustur. Bebegim yakinda 7 aylik olacak. Bebegime umarim gercekten zarar vermem. Ya gercekten kucagima alirsam. Uyuyorum resmen ama bir yandan uyanigim. Off bu ne ki. Psikolojim mi bozuluyor acaba?(

çok şükür yalnız değilmişim aynı sorunları bende yaşıyorum kafayı yediğimi düşünüyorum eşimi çok azarladım bu nedenle adamcağızda uyku sersemi benim nedemek istediğimi anlamaya çalışıyo allah korusun ben çok korkarım bebişimi asla yanımızda uyutamam heralde ....geçen geceyorganı alt üst ettim bebişimi arıyorum yorganın kılıfını açıp içine bile baktım çocuk boğulacak diye söyleniyodum bide
allah korusun bebişlerimizi annelik böyle biişey heralde rüyamızda bile bebişlerimizi koruma içgüdüsüyle hareket ediyoruz

olabilir kızlar böyle şeyler ama abartmışsınız tabi biraz çok kaygılısınız demek ki gündüzleri gece de rahat uyuyamıyorsunuz.biraz rahatlamaya çalışın.ben bebeklerimi emzirirken hep uyuyakalırmışım ikizlerdi.çocuk kucağımda ben oturur vaziyette o da bacağımda uyuyakalmış.ne kadar tehlikeli.ama bütün gece iki bebek emzirdiğim için böyle oluyordu.fakat çok şükür şimdi 3 yaşındalar Allah korudu yani.eğer baş edemiyorsanız bu kaygı durumuyla doktora gidin derim.çok zor bir şey değil rahatlarsınız

Bebekleriniz sanırım çok küçük bende ilk aylarda bahsettiğiniz şeylerin hepsini yaşadım yatağın içinde bebek arama vs. zamanla geçiyor merak etmeyin. Uykusuzluğun çok etkisi oluyor nerde nasıl uyuduğunu bilmiyorsun rüyayla gerçek arasında bocalıyorsun. Sağlıkla büyüsün bebeklerimiz

bunlar normal şeyler canım hemen hemen herkes yaşıyor bu durumu benimde ilk zamanlar çok oluyordu hem uykusuz oluyorsun yorgun oluyorsun bende çok derdim eşime bebeği ezdin dur kıpırdama :)kucağımda zannederdim kalkardım kucağımda sallardım gece çok kalkardı emziriyorum zannederdim geçiyor bunlar merak etme korkma birşey olmaz ALLAHın izniyle.

kızlar güldüm:))komik mi demeyin bana da olurdu ondan güldüm yorganın içinde arardım oğlumu 7 aylık şimdi uykusuzluktan heeppp endişe de var tabi annelik zor zanaat

neyse yaa bende yalnız değilmişim demekki eşim bana bak kızımız oyandı ağlıyor diye uyandırdığı zamn bende ben zaten besliyorum diyorum ama ben yatakta uyuyorum :))

ben de surekli market arabasini ileri geri salliyorum,kizimin arabasi diye :)) her seferinde bu sefer yapmayacagim diyorum,bosluguma geliyor yine yapiyorum

bendede oluyor ya.1,5 aylık kızım var bazen uykudan uyanıyorum kendilğimdan . bir düşünce alıyor beni uyumadan önce ne yaptım emzirdimmi nere kodum acaba yanımdamı. korkuyorumda yanıma bakmaya ..uykusuzluktan hepsi

ben de aynı şeyleri yaşıyorum.bebeğim 15 günlük.sürekli kucağımda sanıyorum.geçen gece bebek ağladı.eşim almaya kalktı orda değil kucağımda burdan al ddim.eşim eğildi almak için bebek yok.ama bana orda gbibi geliyor.al al dedim.kızdım bebeği yataktan alınca elimin boş olduğunu gördüm.

4 aylık kızım var ve aynı şeyleri bende birkaç kez yaşadım.eşimi bağıra çağıra uyandırdım ama bebek yanımda uyuyordu.bebişim bizimle yatıyor yatak büyük ama annem artık beşikkullanmam gerektiğini söyledi.rahatsız yattığın için oluyor dedi.

demek ki yanlız değilmişim herkes yaşamışlar bende oldu uyurken gerçekten kucakta bebek var gibi sürekli sallıyorum kendime gelince farkettim bebeğim nerdee niye bağırdım her yerde baktım sonunda besikteymiş :)

hahahah çok güldüm okurken inan benim yaşadıklarımın aynısı.bende düşürdüm sanıp yorganın altına falan bakıyodum

oğlum doğduğunda bakabilecekmiyim kaygısı,yorgunluk,uykusuzluk banada benzer olayları yaşatmıştı.
rüyamda emzirdiğim için uykuya devam ettiğim bile olmuştu
oğlum sepetinde yatarken ya kusarsa ya tıkanırsa ve ben görmezsem paniği ile sepete kalın sünger kestirmiştik ve oğlumun daha yüksekte yatmasını sağlamıştım.gözümü açtığım gibi görüyordum:)
şimdi gülerek anımsıyorum...
oğlum 2 yaşında ve inanılmaz rahatlıyormuş insan yaşları ilerledikçe

kızlar ilk başta bende de oluyordu, bende uykum çok ağır ondan zannediyordum yalnız değilmişim demekki. birkaç defa yatağın içinde kızımı aradım sonra bir baktımki kızım beşikte. şuan kızım 8 aylık geçti o düşlerim. ama geçmeyen diğer şey anne olmanın getirisi herhalde artık rüyalarımda tek değilim her rüyamda kzımda yanımda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…