- 9 Mayıs 2014
- 85
- 11
- 13
- Konu Sahibi Araf_Melegi
-
MErhaba hatunlar....
ben uyurken dişlerimi sıkıyorum. gıcırdatma yok ama resmen çenem kilitleniyor. bu sorunu yasamıs , yasayan ve ya çözen var mı ?
MErhaba hatunlar....
ben uyurken dişlerimi sıkıyorum. gıcırdatma yok ama resmen çenem kilitleniyor. bu sorunu yasamıs , yasayan ve ya çözen var mı ?
ben de dişlerimi çok sıkıyorum. bundan dolayı da çenem ağrıyor.
ben gitmedim henüz ama diş hekimine gidersen gece takman için plak veriyorlar. o işe yarar diye düşünüyorum.
bende çok sıkıyorum 1 yıldır plak kullanıyorum kesinlikle kullanılası gerekn birşey. dişlerimizi mahvediyoruz çünkü. dşünün plağım parçalanmak üzere yedeğini yaptrdm. plaksız uyumamak lazm
MErhaba hatunlar....
Evet ben eşim ve kızımda da bu sorun var :)) geçen ay bir dişim kırıldı sabah uyandığımda ağzımda diş parçaları vardı... Doktor agresif yapılı insanlarda olduğunu ancak genetik olarak nesillere geçme ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi.. Yapacak bir şey yok silikon dişlik denedim ama olmuyor ağzımda yabancı bir şeyle uyuyamadım ... Bu durumda olan herkese Allah şifa versin inş ...
Bende de aynı problem var 1 sene önce ağzımı açıp yemek yiyemez hale gelmiştim çenem yüzünden ama şimdi Allah'a şükür iyiyim bir Çene cerrah uzmanına gitmeni tavsiye ederim sana kalın bir damaklık vericek ve arada masaj yapıcaksın çenene düzenli kullanırsan damaklığı hiçbirşeyin kalmaz geçmiş olsunMErhaba hatunlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?