Aslında baslık tam ifade ediyor mu bilmiyorum. Bir aydır uyurken bacağım, kolum bi anda sıcrıyor, irkiliyor. Derin uyku sırasında bacağımın istemsiz sıçramasıyla uyanıyorum. Bu normal bi sey mi, herkese olur mu? Neden olur? Doktora gitmem gerekiyorsa hangi bölüme gitmeliyim?
Yahu arkadaşlar nasıl doktora gitme diyebiliyorsunuz anlamıyorum. Eğer huzursuz bacak sendromu ise ve erken tedaviye başlanmazsa insanın hayat kalitesini ciddi anlamda düşürür.
Sen doktora git kafan rahat olsun. İnşallah bir şey çıkmaz.
huzursuz bacak sendromu çok başka bir şey . ay her konuda alakasız tanı konuyor huzursuz bacak sendromunda irkilme değil sürekli bacakları hareket ettirirler . farkında bile olmaz çoğu . uyku lab. çıkar . sizinki huzursuz bacak değil .
Nöroloji git bence bende de bir kere irkilme oldu diye epilepsi falan düşünüldü ki 3 dr epile0si 3 u degilsin dedi:)takipteyim EEG falan çok çekildi hatta nöbet geçirdiğimi bile diyen Dr lar oldu.yanı uykuda iken irkilme oldu ise belki bir bedenden değil olana bir şey ama en azından için rahatlasin diye git .
Ya bununla ilgili haber çıkmıştı daha 2-3 gün önce.
Bana da oluyor bu arada .Böyle tam uykuya daldığımız zaman beynimiz savunmaya mı ne geçiyormuş ,o yüzden birden sıçrıyormuşuz
Bana her gece olur hemde defalarca hatta kendimi bir yerden düşüyor gibi hissederim yada üstüme bir sey düşecekmis gibi korkuyla kalkarim yataktan. Hiç doktora gitmedim araştırmadım ama bence her insana olabilen şeyler bunlar.
Aslında baslık tam ifade ediyor mu bilmiyorum. Bir aydır uyurken bacağım, kolum bi anda sıcrıyor, irkiliyor. Derin uyku sırasında bacağımın istemsiz sıçramasıyla uyanıyorum. Bu normal bi sey mi, herkese olur mu? Neden olur? Doktora gitmem gerekiyorsa hangi bölüme gitmeliyim?