Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne guzel, Allah her anneye bu cumleyi duymayi nasip etsin insallah. Baska konulardaki yorumlarinizi da okuyorum oglunuz gercekten cok sansli :) bazen sevgisiz, sorumsuz, şiddet egilimli babalari görünce ya öyle olsaydi daha kotu olurdu diyorum bazen ya bana da bir sey olursa diye cok korkuyorum sonra hizla bu düşünceleri kovuyorum inaniyorum guzel seyler olacak, bu gunler de geçecek sadece zaman lazimrica ederim
bu gunler gececek , aciniz zamanla dinecek , cok guzel gunleriniz olacak , tekrar icten guluceksiniz , tekrar mutlu olacaksiniz sadece zamana birakin , bir de size guzel bir animdan bahsediyim, oglum 6 yasindayke. karsima gelip ne kadar sansli bir cocuk oldugunu soylemisti , takdir edersiniz ki cok sasirmistim , ben ona babasizligini caktirmamaya calisirken o karsima gecip " anne ben dunyanin en sansli cocuguyum cunku sen benim annemsin , babam yok ama o kadar mukemmel bir annem var ki babamin olmamasi umurumda bile degil , hicbir coxugun senin gibi annesi yok " demisti :)
kizlariniz cok mutlu buyuyecekler eminim cunku sizin gibi bir anneleri var , siz yeter ki guclu olun
Bilmiyorum bu iyi mi kötü mü ama ne olursa olsun kendini birakabilen bir insan degilim bu olayda da boyle oldu güçlü olmaliyim oyle gorunmeliyim diye çabaladım hep. Ben kendimi birakirsam her sey daha kotu olacakmis gibi geliyor. Bu da cok iyi bir sey degil aslinda ama yapim boyle.Cocugunuzun tekrar tekrar bu soruyu sorması sizi kaygilandirmasin.Cok soyut bir kavram o yas cocuguna nasil anlatılacağı na yonelik kaynak bile yok gibi.Cizgifilmde,sokakta her baba kelimesini duyduğunda yine tekrarlayacak. Bir gün gelecek bu yaşananları daha iyi anlayabilecekler.Ama hayatinizin geri kalanını nasıl yaşadığınız önemli. Yaşanılan bu travma sizin hayatınızı nasıl yasadiginizla anlamlanacak.Cocuklarinizin
Zihinlerinde öyle canlanacak.