Sunucum salı çıkacak 30.haftada olmus olacagim28. Hafta dedi bana doktor. Doktorunuza danışmanız daha sağlıklı zaten bilgisi vardır uyuşmazlığınızdan
Insallh geç kalmamisimdr. Doktor süre kısıtlamasından bahsetmedi ama internette hep 28 hafta gecyrEbe bi tanıdığımız 28 ila 30 hafta arasında olabileceğini söylemişti ama tabiki doktora danışman daha iyi olur
Doktor da bana bakalim antikor üretimi varsa yaparz dedi. Yoksa doğumdan sonra yapacakmış sanirim.ama içime dert oldu bebeğime bisey olur mu diyeİlk gebelikte hamileyken olmasanzda sıkıntı olmaz doğumdan sonra olursunuz inşaAllah
Bizdede var bende ilk kızmda hamileyken süresi geçtiği için yaptıramadım. Doğumdan sonra yapıldı bi sıkıntı da olmadı elhamdülillah.
Ablamın doktoru da bilerek yapmıyor hamileyken doğumdan sonraki iğne yeterli diye
Sizdede mi var di canim kan uyusmazligu .cevap icin sagolunİlk gebelikte vurulmuyor. Doğumdan sonra vururlar ama
Olmaz inşaAllah kuzm korkmaDoktor da bana bakalim antikor üretimi varsa yaparz dedi. Yoksa doğumdan sonra yapacakmış sanirim.ama içime dert oldu bebeğime bisey olur mu diye
Çok sağol insallh canimOlmaz inşaAllah kuzm korkma
Zaten antikor üreten çok nadir oluyor
Olsa bile 30dada yapılsa sıkıntı olmaz inşaAllah
Sagolasin canim biraz rahatladım valla sayenzdeDoktorların çoğu ilk gebelikte hamileyken yapmıyor bunu düşün ve rahatla
Evet canım var. İlk gebeliğimde bebeğin kalbi durunca kürtaj oldum ve kürtajdan sonra iğne vurdular. Oğlumda hamileyken vuruldum. Şimdi de 28.haftada tekrar vuruldumSizdede mi var di canim kan uyusmazligu .cevap icin sagolun
Kan uyuşmazlığınız olduğunu nereden nasıl ogrendıniz acabaMerhaba kızlar eşimle aramızda kan uyuşmazlığı var
.ilk gebeligim. Kacinci haftaya kadar yapablyrz bu igneyi.
Ilk evlilik icin basvurdgumuzda kan testi yapılıyor ya canim orda çıkıyor.kadinin rh - erkeğin rh + olması halinde kan uyusmazligi anlamına geliyor.Kan uyuşmazlığınız olduğunu nereden nasıl ogrendıniz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?