Uyusmazlik iğnesi

Tugcetug1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2019
870
329
33
Merhaba kızlar eşimle aramızda kan uyuşmazlığı var
.ilk gebeligim. Kacinci haftaya kadar yapablyrz bu igneyi.

28. Hafta dedi bana doktor. Doktorunuza danışmanız daha sağlıklı zaten bilgisi vardır uyuşmazlığınızdan

28. Hafta dedi bana doktor. Doktorunuza danışmanız daha sağlıklı zaten bilgisi vardır uyuşmazlığınızdan
Sunucum salı çıkacak 30.haftada olmus olacagim
.acaba zamanini gecrmis olacakmiyum. Kan tahlili verdim antikor uretip uretmedigine bakilacak tahlilde

Ebe bi tanıdığımız 28 ila 30 hafta arasında olabileceğini söylemişti ama tabiki doktora danışman daha iyi olur

İlk gebelikte hamileyken olmasanzda sıkıntı olmaz doğumdan sonra olursunuz inşaAllah

Bizdede var bende ilk kızmda hamileyken süresi geçtiği için yaptıramadım. Doğumdan sonra yapıldı bi sıkıntı da olmadı elhamdülillah.
Ablamın doktoru da bilerek yapmıyor hamileyken doğumdan sonraki iğne yeterli diye

İlk gebelikte hamileyken olmasanzda sıkıntı olmaz doğumdan sonra olursunuz inşaAllah

Bizdede var bende ilk kızmda hamileyken süresi geçtiği için yaptıramadım. Doğumdan sonra yapıldı bi sıkıntı da olmadı elhamdülillah.
Ablamın doktoru da bilerek yapmıyor hamileyken doğumdan sonraki iğne yeterli diye
Doktor da bana bakalim antikor üretimi varsa yaparz dedi. Yoksa doğumdan sonra yapacakmış sanirim.ama içime dert oldu bebeğime bisey olur mu diye:(

Doktor da bana bakalim antikor üretimi varsa yaparz dedi. Yoksa doğumdan sonra yapacakmış sanirim.ama içime dert oldu bebeğime bisey olur mu diye:KK43:
Olmaz inşaAllah kuzm korkma
Zaten antikor üreten çok nadir oluyor
Olsa bile 30dada yapılsa sıkıntı olmaz inşaAllah

Doktorların çoğu ilk gebelikte hamileyken yapmıyor bunu düşün ve rahatla

Back
X