Uyuşturucu bağımlısı eski sevgili

ogretmenhanim34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2024
393
-124
13
21
Ben yine bir mallık yaptım şöyle başlayayım bundan 1 ay önce kadar okuduğum şehirden bir istek geldi kabul ettim konuşmaya başladık ilgisi mükemmeldi sonra birden ağzından bonzai denen şeyin bağımlısı olduğunu kaçırdı bende korktum satışı bile yapıyormuş bi kaç gün konuşurken bir bahane ile ayrılıp engelledim dün gece ki duygusal boşluk ile gidip engeli açarak eski hesaptan yazdım o kim tanımıyorum öyle birini dedi sonra yumuşadı yeniden deneyelim dedik neyse dün birden met kokain içeceğini söyledi ben yine gerildim en tehlikeli şeyler içeceği şeyler sabah küçücük bir olaydan dolayı beni engelledi kurtulduğumu hissediyorum ama zoruma da gitti bu arada bir şey felan yapmaz dimi bana kötü bir ayrılık yaşamadık kendi engelledi teşekkür ederim şimdiden.

Ben yine bir mallık yaptım şöyle başlayayım bundan 1 ay önce kadar okuduğum şehirden bir istek geldi kabul ettim konuşmaya başladık ilgisi mükemmeldi sonra birden ağzından bonzai denen şeyin bağımlısı olduğunu kaçırdı bende korktum satışı bile yapıyormuş bi kaç gün konuşurken bir bahane ile ayrılıp engelledim dün gece ki duygusal boşluk ile gidip engeli açarak eski hesaptan yazdım o kim tanımıyorum öyle birini dedi sonra yumuşadı yeniden deneyelim dedik neyse dün birden met kokain içeceğini söyledi ben yine gerildim en tehlikeli şeyler içeceği şeyler sabah küçücük bir olaydan dolayı beni engelledi kurtulduğumu hissediyorum ama zoruma da gitti bu arada bir şey felan yapmaz dimi bana kötü bir ayrılık yaşamadık kendi engelledi teşekkür ederim şimdiden.
Sakın birakma. Onu bu hayattan çeken, yeni umut olan hayatına dokunan o kadın ol... İnşallah da öğretmen degilsindir.

Sakın birakma. Onu bu hayattan çeken, yeni umut olan hayatına dokunan o kadın ol... İnşallah da öğretmen degilsindir.
Ay yok uğraşamam ben onu değiştirmek için çok uğraştım sen varken içmem söz felan diyordu huylu huyundan vazgeçmedi

Ne diyim ki Allah akıl fikir versin dünya da başka erkek mi kalmadı niye canınızın kıymetiyok sizin

Ne diyim ki Allah akıl fikir versin dünya da başka erkek mi kalmadı niye canınızın köyleri yok sizin
İlgisine kandım çok hoştu maalesef sevilmeyip şiddet gördüğüm bir evde büyüdüm belki de manipüle etti bilemem

Ama bu illetten birini çekip almış olmanın verdiği huzur size yetmez mi?

Öğretmenlik 2. sınıf değil ilkokul 2. sınıf çocuğuna sorsanız "Salak mısın Cemile?" der. Sevdiğinden engellemiştir, açarsa hiç üzmeyin onu, yazık.

Ama bu illetten birini çekip almış olmanın verdiği huzur size yetmez mi?

Öğretmenlik 2. sınıf değil ilkokul 2. sınıf çocuğuna sorsanız "Salak mısın Cemile?" der. Sevdiğinden engellemiştir, açarsa hiç üzmeyin onu, yazık.
Biliyorum dediğim gibi sevgi görmediğim bir evde büyüdüm ve seviyor sandım 😔

Sizin çocuklarınız var diye hatırlıyorum yanlış mı hatırlıyorum?
Eğer doğru hatırlıyorsam nasıl bir cesaretle böyle işlere kalkıyorsunuz? Hadi sizi geçtik, Çocuklarınıza bir zarar gelmesinden korkmuyor musunuz?

Back
X