Uyuşturucu bağımlısı eski sevgili

Sizin çocuklarınız var diye hatırlıyorum yanlış mı hatırlıyorum?
Eğer doğru hatırlıyorsam nasıl bir cesaretle böyle işlere kalkıyorsunuz? Hadi sizi geçtik, Çocuklarınıza bir zarar gelmesinden korkmuyor musunuz?
21 yaşındayım ben bekarım çocuğum yok valla bildiğim kadarı ile

Ne alaka?Belki kendimi değiştireceğim
Zaten okul aşamasındasın 2 sene sonra öğretmensin bunca yıl böylesin bir anda mı değişeceksin? Öğretmen dediğin akıllı olur, prensipleri olur idealist olur bir h*pçının peşinde mi koşar?

Hakkımı da helal etmiyorum ona Allah ıslah etsin ne diyeyim sabah engellediği konuda nasıl 1 saattir aktif olup ona 10 dk sonra günaydın mesajı atıp kahvaltı etmezmişim bahane etti dün gece de bana beni siktir edişin güzeldi dedi ben en azından medenice ayrıldım senin gibi durup dururken engellemedim

Ben yine bir mallık yaptım şöyle başlayayım bundan 1 ay önce kadar okuduğum şehirden bir istek geldi kabul ettim konuşmaya başladık ilgisi mükemmeldi sonra birden ağzından bonzai denen şeyin bağımlısı olduğunu kaçırdı bende korktum satışı bile yapıyormuş bi kaç gün konuşurken bir bahane ile ayrılıp engelledim dün gece ki duygusal boşluk ile gidip engeli açarak eski hesaptan yazdım o kim tanımıyorum öyle birini dedi sonra yumuşadı yeniden deneyelim dedik neyse dün birden met kokain içeceğini söyledi ben yine gerildim en tehlikeli şeyler içeceği şeyler sabah küçücük bir olaydan dolayı beni engelledi kurtulduğumu hissediyorum ama zoruma da gitti bu arada bir şey felan yapmaz dimi bana kötü bir ayrılık yaşamadık kendi engelledi teşekkür ederim şimdiden.
ya sen öğretmen misin harbiden?

Artık kekolar uyuşturucu kullandığını kızlardan saklama gereği bile duymuyor. Nasılsa bonzai bile kullansa kendisiyle beraber olan kız var. Eleman laf arasında hadi ben met içmeye kaçar demiş hiç bu kız benden kaçar mı endişesi bile yok inanılmaz.

Zaten okul aşamasındasın 2 sene sonra öğretmensin bunca yıl böylesin bir anda mı değişeceksin? Öğretmen dediğin akıllı olur, prensipleri olur idealist olur bir h*pçının peşinde mi koşar?
Kız bizim okulda çekip çekip arka sıraya oturan biri vardı püüü derdik sonra örtmen oldu inanır mısın atandıydı. Ama sonra dayanamadı bıraktı yurtdışına yerleşti

Artık kekolar uyuşturucu kullandığını kızlardan saklama gereği bile duymuyor. Nasılsa bonzai bile kullansa kendisiyle beraber olan kız var. Eleman laf arasında hadi ben met içmeye kaçar demiş inanılmaz.
Yok ben dedim ki artık uyuşturucu yok söz ver o da dedi ki bonzai yok kokain var met var dedi bende içersen inşallah araba çarpar bana dedim artık çaresiz kaldım yani ne yapayım o da satışını yapayım o zaman dedi şu an okudukça yazdığımı çok gerizekalı olduğumu düşünüyorum

Yok ben dedim ki artık uyuşturucu yok söz ver o da dedi ki bonzai yok kokain var met var dedi bende içersen inşallah araba çarpar bana dedim artık çaresiz kaldım yani ne yapayım o da satışını yapayım o zaman dedi şu an okudukça yazdığımı çok gerizekalı olduğumu düşünüyorum
Çünkü dedi ki söz vermem sinirlenince aniden siktir ediyorsun beni sen varken içmem sen yokken kafama göre dedi cidden aptalmışım

Back
X