- 9 Temmuz 2015
- 10.397
- 21.026
- 398
- 35
O zaman şikayet etmekten başka çareniz yok.Tabiki hesapliyor. 3 haftada bir terapiye gidecek eger 3 haftada bir test yapilsaydi icemeyecekti.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman şikayet etmekten başka çareniz yok.Tabiki hesapliyor. 3 haftada bir terapiye gidecek eger 3 haftada bir test yapilsaydi icemeyecekti.
Evde kullanirken annesi sikayet etmis uzerinde de muhtemelen vardir fazlasiOt kullandı diye denetimli serbest yada hakkında dava açılmaz, yakalanan kişinin üzerinde günlük içme miktarının fazlası çıkarsa dava açılır ve denetimli serbest bırakılır? Yani anlaşılan eşiniz sadece içmiyormuş
Torbaci degil ama zamaninda annesi sikayet etmis eve gelmis polislerNe satması memur bey sadece dudak tiryakisiyim. Eşin torbacı olabilir dikkat et başın belaya girmesin.
Boşanmalısın.
İyi günler.
İdrar testi vs olacak diye bekliyordumBulundurduğu miktar önemli. Gelirler elindekini alırlar. Aldıklarına tutanak tutulur. Kullanıcıda olması gerekenden fazlaysa işlem uygulanır ama daha fazlası yapılmaz.
Ayrıca kan verirken bakılan da kanın hemoglobin değeri 12den azsa almıyolar.![]()
Aa cidden mi? Herkes farkli bir sey soyluyo internette.. umarim supriz test yapilirDenetimli serbestlik sürecinde habersiz test yapılabilir. Pozitif çıkarsa ceza alır.
Denetimli serbestlik sadece kullananlar için ve ilk yakalanışı için geçerli. 5 sene süreyle bir daha kullanmayacağımın garantisini veriyorum demek. 5 sene içinde içtiği saptanırsa ds hakkını kaybeder ve cezasını çeker.
Satıcı ise denetimli serbestlik hakkı hiç olmaz zaten. Birine sağlamak da satmak kategorisine giriyor (bkz deniz seki olayı). O zaman direkt hapis cezası.
Damardan uyuşturucu kullandıysa kan veremez diye biliyorum.benim de madde ot vs kullandıgından süphe ettiğim biri vardı ama kendisi daha önce kanser hastasına kan vermeye gitti bi kaç defa böyle bir şey mümkün değil dimi
*ek bir bilgi vereyim. Eğer bulundurduğu miktar kullanıcının belli bir sürelik kullanım miktarından fazlaysa satıcılığa giriyor ve bu şekilde yargılanıyorlar.Bulundurduğu miktar önemli. Gelirler elindekini alırlar. Aldıklarına tutanak tutulur. Kullanıcıda olması gerekenden fazlaysa işlem uygulanır ama daha fazlası yapılmaz.
Ayrıca kan verirken bakılan da kanın hemoglobin değeri 12den azsa almıyolar.![]()
Kanda bakılacak binlerce parametre var. Kan bağışında hangi birine bakılsın?arkadaslar kan alındıgında kana bakılmıyor olur mu hıc belkı hastalıgı var ?
tabıkı bakılıyordur
ama konu sahıbının durumu hakkında bılgım yokzor durum
hayır kan alındığı zaman o kan direkt başkasına verilmiyo zaten önce her türlü testten geçiyor temizse sağlıklıysa veriliyor.yoksa her türlü hastalık geçer insanlarabenim de madde ot vs kullandıgından süphe ettiğim biri vardı ama kendisi daha önce kanser hastasına kan vermeye gitti bi kaç defa böyle bir şey mümkün değil dimi
Anladım ama göstermelik de verebilir yanihayır kan alındığı zaman o kan direkt başkasına verilmiyo zaten önce her türlü testten geçiyor temizse sağlıklıysa veriliyor.yoksa her türlü hastalık geçer insanlara
ilk anda kan vermeye yatınca baktıkları şey kan değerlerin yeterli mi değil mi, yeterliyse ve kronik hastalığın yoksa ilaç da kullanmıyorum dediyse alırlar tabi kanı.ama sonra bir şeye rastlanırsa kan çöp olur.Anladım ama göstermelik de verebilir yani
Sadece ot olduğuna eminmisin canimTorbaci degil ama zamaninda annesi sikayet etmis eve gelmis polisler
Oncesini bilemem ama suan kimyasal bisey kullanmadigina eminim.5 yil once olan bir olaymis kagittada oyle yaziyorSadece ot olduğuna eminmisin canim
Canım ozman kimyasalda dolayı serbestliği olabilir 5 yıl önce diyosun zatn.benimde pek bilgim yok bu konuda .burdaki arkadaşlar saticidir falan dedi ama .ben kocada kullanıyordu serbestliği de vardı nezamanin serbestligi onu bilmem bildiğim tek bişi var satıcı değil kullaniciydiOncesini bilemem ama suan kimyasal bisey kullanmadigina eminim.5 yil once olan bir olaymis kagittada oyle yaziyor
cok uzuldum acıkcası benım ıcın hayal kırıklıgı olduKanda bakılacak binlerce parametre var. Kan bağışında hangi birine bakılsın?
Verici açısından hemoglobin bakılıyor.
Alıcı açısından da hepatit ve aids parametreleri bakılıyor o kadar.
Yoksa bir kan bağışının test maliyeti binlerce lirayı bulur, ayrıca zaman ve emek harcanması demek.
Peki suan ne durumda/durumdasiniz?Canım ozman kimyasalda dolayı serbestliği olabilir 5 yıl önce diyosun zatn.benimde pek bilgim yok bu konuda .burdaki arkadaşlar saticidir falan dedi ama .ben kocada kullanıyordu serbestliği de vardı nezamanin serbestligi onu bilmem bildiğim tek bişi var satıcı değil kullaniciydi
sadece hepatıt ve aıdse bakılıyormushayır kan alındığı zaman o kan direkt başkasına verilmiyo zaten önce her türlü testten geçiyor temizse sağlıklıysa veriliyor.yoksa her türlü hastalık geçer insanlara