- 29 Nisan 2008
- 11.403
- 12.732
- 498
Bana rahat demeniz beni cok uzdu..ben korktugum icin ilk sizlere sordmm...polise gitsem cocgmu tutuklarlarmi aklim karisik diye yazdim.sagolun
Yerde ve koltukta kirik hap bulup suphelenmenize sebep ek seyler varmi cocugunuzda farkliliklar asiri ice kapanma asiri enerji,bos bakma kilo alma kilo verme surekli haraket hali ama hic yorulma belirtisi gostermeme uyumama veya uykuya egilim duygu durumu titreme kizarik gozler bircok belirtisi var sizde arastirirsiniz
Tibbi bir sikintisi olup agri vs sizinle paylasmiyor olabilirmi aklinca agri kesici kullanma okulda veya arkadaslarindan duyup kafasina gore kullanma
Karakol konusunda cekimserseniz hastaneden yardim alin universite hastanelerinin farmakoloji bolumleride yardimci olabilir
Simdi maalesef buyuk bir bela olarak hepimizin yani basinda ilkokula kadar dustu Allahin belasi.Deli gibi bekliyor cocugunu insanlar gerek emniyet gerek hastaneler gayet yardimci akilci cekinecek biseyiniz yok sorup ogrenebilirsiniz bir annenin suphelenipte bilgi alma istemesinden daha dogal birsey yok
Ay kullanmiyordur diye sakin ihmal etneyin sizin korkulariniz onun yasmindan degerli degil narkotik zaten cocuga degil nereden temin ettigine yonelir onlarin amaci kaynaga inmek yinede korkuyorsaniz hastaneden labaratuarlardan yardim alin ne oldugunu ogrenin cocukta belirti yoksa bile ogrenin