• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uyuşturucu şüphesi güncelleme

Peşin hüküm vermek istemiyorum ama diyaloglar böyle.. umarım doğru söylüyordur. gözlemlemeye devam edicem her zaman. zateb öyle bir sey varsa bitiririm

Askerde esrar İçmesi normal de asker dışında İçmesi mi anormal ? Böyle taraklarda bezi olan biriyle ne işiniz var canınıza mı susadınız? Hayatımda hiçhir erkeğin askerde esrar içtiğini duymadım
Nişanlım da askerde cok fazla kişinin içtiğini hiç rahat olmadığını bir kac kez teklif ettiklerini ama reddedince israr etmediklerini cok kotu bir ortamda oldugunu söylemişti...
Daha da bir kaç kişiden duydum..
Askerde çok fazla kullanan varmış..
Sonuçta binbir çeşit insan var ..
Önemli olan iradeli olmak .
Onlara uymamak .
Ama konu sahibinin arkadaşı ne yazık ki uymuş.

Uzun süreli bir ilişki ise , bırakmak istiyor ise destek olun derim ..
Belli sürelerde kan testi yaptirabilirsin ...
Ama yeni bir ilişki ise uğraşmaya değmez.
Ayrıca üslubu çok çirkin.
Ben dahi çok rahatsız oldum ...

Nişanlım da askerde cok fazla kişinin içtiğini hiç rahat olmadığını bir kac kez teklif ettiklerini ama reddedince israr etmediklerini cok kotu bir ortamda oldugunu söylemişti...
Daha da bir kaç kişiden duydum..
Askerde çok fazla kullanan varmış..
Sonuçta binbir çeşit insan var ..
Önemli olan iradeli olmak .
Onlara uymamak .
Ama konu sahibinin arkadaşı ne yazık ki uymuş.
Inanın ilk kez duydum demek kiödediğiniz gibi kişilik meselesi ve bence insan korkar ya anlaşılırsa askerlik yanar diye ne bileyim

Her şey mükemmel çünkü..
Bak birisi senin bu konunu şikayet etse ki ben az önce yapacaktım EGM'ye şikayet edecektim çünkü askerde uyuşturucu kullanıldığını iddia ediyorsun. Bu çok büyük bir olay, askere uyuşturucu nerden geliyor?
Başın çok büyük belaya girer sana söyleyeyim!

Inanın ilk kez duydum demek kiödediğiniz gibi kişilik meselesi ve bence insan korkar ya anlaşılırsa askerlik yanar diye ne bileyim
Bende aynı şeyi söyledim..
onlar belli zaten dedi.
çünkü yüzlerine baktığında kullanan belli oluyor ve yanında bazı suçlarda barındırıyor.

Hatta bende iyi ki aklın kaymadi dedim ağzını aramıştım o dönem ki Nisanlim bu konularda çok duzgundur .
Asla isim olmaz ben onlarla muhatap olmuyordum dedi.
Genç çocukları allah korusun .

Bak birisi senin bu konunu şikayet etse ki ben az önce yapacaktım EGM'ye şikayet edecektim çünkü askerde uyuşturucu kullanıldığını iddia ediyorsun. Bu çok büyük bir olay, askere uyuşturucu nerden geliyor?
O kadar insan içinde kullanan olması çok acayip bir durum değil ki ..
Ayrıca hafta sonları dışarı çıkıp temin edebilirler .
Sonuçta anadan dogma muayene mi ediliyor giriş çıkışta..

Bende aynı şeyi söyledim..
onlar belli zaten dedi.
çünkü yüzlerine baktığında kullanan belli oluyor ve yanında bazı suçlarda barındırıyor.

Hatta bende iyi ki aklın kaymadi dedim ağzını aramıştım o dönem ki Nisanlim bu konularda çok duzgundur .
Asla isim olmaz ben onlarla muhatap olmuyordum dedi.
Genç çocukları allah korusun .
Yazıık şarkılarla türküler le vatani göreve gönderiyor aileleri olana bak...

Adi uzerin de yasadiginiz gani gani dertler erkek arkadasim diye konu actiginiz buyumuste kuculmus olguda olan gelecege dair nisan olacak ta aslin da para yok su soyle olacak ta soyleyemiyorum hersey yolun da ama soyle durumlar var demenle suregelen iliskiniz..valla tin diyorum okulun la ilgilen sosyal sorumlulklarinla ilgilen..flort et gec git sana tavsiyem bu olur..

O kadar insan içinde kullanan olması çok acayip bir durum değil ki ..
Ayrıca hafta sonları dışarı çıkıp temin edebilirler .
Sonuçta anadan dogma muayene mi ediliyor giriş çıkışta..
Uyuşturucu alan kişi bir gün boyunca kendine gelemez. Askerde de uyuşturucu olamaz bu çok büyük bir olay. Farkında değil misiniz? O kadar güvenli yere uyuşturucu nasıl giriyor?

Uyuşturucu alan kişi bir gün boyunca kendine gelemez. Askerde de uyuşturucu olamaz bu çok büyük bir olay. Farkında değil misiniz? O kadar güvenli yere uyuşturucu nasıl giriyor?
Hanımefendi, konu sahibi es... dan bahsediyor...
Bölümüm de görmüştüm, ders olarak..
Dediginiz gibi günlerce sersemlik yaratması için yüksek dozda kullanılması gerekiyor ...
Nasıl temin ediliyor ben bilemem .
Ama çarşı izinleri var ..

Diğer pahalı olan türevlerini zaten asker gibi parasız bir gencin alması pek mümkün değil . . .

içeri tabi sokulmaz dışarda çarşı izninde olan şeyler bunlar. 1 sene önce olmuş olay. derdim hala olabilir miydi

Son düzenleme:
https://eksisozluk.com/entry/54259910

https://eksisozluk.com/entry/61418616

Askerde uyuşturucu kullanımı çok yaygın ne yazık ki. İçerde torbacıya kadar var. Bağımlılar için devlet nasıl eroin gibi maddeleri temin ediyorsa askerde de verilebiliyor.

Esrarın bağımlılık yapmadığı iddiasına da katılmıyorum. Yakın çevremde esrar kullanan bir arkadaşım vardı ve ne zaman ailesinin evine gitse yoksunluk yaşardı. Sinirinden, gerginliğinden anlardım. Tabi bununla kalmadı, sentetik maddeler kullanmaya devam etti kendisi. Ben iletişimimi bu nedenle kestim. Şu an hala haberini alıyorum, kullanıyor ve ülkenin sayılı üniversitelerinden birinde hoca kendisi. Sanıldığının aksine çok fazla kullanan insan var. Çalıştığım kolejde öğrencilerim arasında da kullananlar oldu hala da var eminim ki. Farkına erken varmak ve önüne geçmek gerek yoksa mücadelesi zor oluyor.

Bende ilk kez duydum uyusturucu alan bir birey tespit edilip men edilir cezai hukumler le her birimin kontrol mekanizmasi carsi izini yapacagi faaliyetler sinirlidir..diye biliyorum surgun olaylarin da bile ufacik sikayet goz onune alinir ..ve hicbir sekilde affi yoktur..

Bende ilk kez duydum uyusturucu alan bir birey tespit edilip men edilir cezai hukumler le her birimin kontrol mekanizmasi carsi izini yapacagi faaliyetler sinirlidir..diye biliyorum surgun olaylarin da bile ufacik sikayet goz onune alinir ..ve hicbir sekilde affi yoktur..
çarşı izninde kim nasıl tespit etsin ? birliğe zaten giremez öyle birşey

Bu ülkede her 10 gençten 8 i bağımlı olmasa dahi kullanmış durumda ...
Hiç birşey dışarıdan göründüğü gibi değil..
Sentetik uyuşturucular okulların önlerinde satılır oldu.
12 yaşında çocuklar parklarda bahçelerde alkol alıp sigara kullanıyor..
Keşke dediginiz gibi olsaydı ama inanması zorda olsa yukarıdaki hanım, link vermiş mutlaka okuyun .
Cok acı.

Bu isler oyle kolay olmuyor..iste o zaman her asker kafasina gore takilip disari da istedigi hareket edemez dedim ya kontrol mekanizmasi onu ayrintili yazmak istemiyorum ..dusunsenize yaptirim olmayan bir askerin disarida yapabileceklerini...ben dusunmek istemiyorum
Haklısınız.. işleyişi bilemiyorum tabi ki çok yanlış bir şey :(

benim bir arkadasimin eski nisanlisi 19 yasinda "balayinda" kullanmaya baslamis ilk. Sonra birakmis. Bundan tam yaklasik 15 yil sonra tekrar basliyor. Önce isini kaybediyor, tüm parasini yiyor, sonra evini, sonra nisanlisini. Adam arkadasimi dövdü kolunu kirdi gözünü morarti, aldati. Suan kötü bir durumda. Calisiyor bir barda calistigida ickisine, maddesine anca yetiyor. Acikcasi sürekli bunu konu etmesi beni iskilendirirdi. Ya hala kullaniyor yada kullanmak istiyor.

Back
X