- 30 Mayıs 2017
- 1.271
- 841
- 123
- Konu Sahibi derdime derman
Peşin hüküm vermek istemiyorum ama diyaloglar böyle.. umarım doğru söylüyordur. gözlemlemeye devam edicem her zaman. zateb öyle bir sey varsa bitiririm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nişanlım da askerde cok fazla kişinin içtiğini hiç rahat olmadığını bir kac kez teklif ettiklerini ama reddedince israr etmediklerini cok kotu bir ortamda oldugunu söylemişti...Askerde esrar İçmesi normal de asker dışında İçmesi mi anormal ? Böyle taraklarda bezi olan biriyle ne işiniz var canınıza mı susadınız? Hayatımda hiçhir erkeğin askerde esrar içtiğini duymadım
Inanın ilk kez duydum demek kiödediğiniz gibi kişilik meselesi ve bence insan korkar ya anlaşılırsa askerlik yanar diye ne bileyimNişanlım da askerde cok fazla kişinin içtiğini hiç rahat olmadığını bir kac kez teklif ettiklerini ama reddedince israr etmediklerini cok kotu bir ortamda oldugunu söylemişti...
Daha da bir kaç kişiden duydum..
Askerde çok fazla kullanan varmış..
Sonuçta binbir çeşit insan var ..
Önemli olan iradeli olmak .
Onlara uymamak .
Ama konu sahibinin arkadaşı ne yazık ki uymuş.
Bak birisi senin bu konunu şikayet etse ki ben az önce yapacaktım EGM'ye şikayet edecektim çünkü askerde uyuşturucu kullanıldığını iddia ediyorsun. Bu çok büyük bir olay, askere uyuşturucu nerden geliyor?Her şey mükemmel çünkü..
Bende aynı şeyi söyledim..Inanın ilk kez duydum demek kiödediğiniz gibi kişilik meselesi ve bence insan korkar ya anlaşılırsa askerlik yanar diye ne bileyim
O kadar insan içinde kullanan olması çok acayip bir durum değil ki ..Bak birisi senin bu konunu şikayet etse ki ben az önce yapacaktım EGM'ye şikayet edecektim çünkü askerde uyuşturucu kullanıldığını iddia ediyorsun. Bu çok büyük bir olay, askere uyuşturucu nerden geliyor?
Başın çok büyük belaya girer sana söyleyeyim!
Yazıık şarkılarla türküler le vatani göreve gönderiyor aileleri olana bak...Bende aynı şeyi söyledim..
onlar belli zaten dedi.
çünkü yüzlerine baktığında kullanan belli oluyor ve yanında bazı suçlarda barındırıyor.
Hatta bende iyi ki aklın kaymadi dedim ağzını aramıştım o dönem ki Nisanlim bu konularda çok duzgundur .
Asla isim olmaz ben onlarla muhatap olmuyordum dedi.
Genç çocukları allah korusun .
Uyuşturucu alan kişi bir gün boyunca kendine gelemez. Askerde de uyuşturucu olamaz bu çok büyük bir olay. Farkında değil misiniz? O kadar güvenli yere uyuşturucu nasıl giriyor?O kadar insan içinde kullanan olması çok acayip bir durum değil ki ..
Ayrıca hafta sonları dışarı çıkıp temin edebilirler .
Sonuçta anadan dogma muayene mi ediliyor giriş çıkışta..
dışarda çarşı iznindeUyuşturucu alan kişi bir gün boyunca kendine gelemez. Askerde de uyuşturucu olamaz bu çok büyük bir olay. Farkında değil misiniz? O kadar güvenli yere uyuşturucu nasıl giriyor?
Hanımefendi, konu sahibi es... dan bahsediyor...Uyuşturucu alan kişi bir gün boyunca kendine gelemez. Askerde de uyuşturucu olamaz bu çok büyük bir olay. Farkında değil misiniz? O kadar güvenli yere uyuşturucu nasıl giriyor?
içeri tabi sokulmaz dışarda çarşı izninde olan şeyler bunlar. 1 sene önce olmuş olay. derdim hala olabilir miydiBak birisi senin bu konunu şikayet etse ki ben az önce yapacaktım EGM'ye şikayet edecektim çünkü askerde uyuşturucu kullanıldığını iddia ediyorsun. Bu çok büyük bir olay, askere uyuşturucu nerden geliyor?
Başın çok büyük belaya girer sana söyleyeyim!
Bende ilk kez duydum uyusturucu alan bir birey tespit edilip men edilir cezai hukumler le her birimin kontrol mekanizmasi carsi izini yapacagi faaliyetler sinirlidir..diye biliyorum surgun olaylarin da bile ufacik sikayet goz onune alinir ..ve hicbir sekilde affi yoktur..Uyuşturucu alan kişi bir gün boyunca kendine gelemez. Askerde de uyuşturucu olamaz bu çok büyük bir olay. Farkında değil misiniz? O kadar güvenli yere uyuşturucu nasıl giriyor?
çarşı izninde kim nasıl tespit etsin ? birliğe zaten giremez öyle birşeyBende ilk kez duydum uyusturucu alan bir birey tespit edilip men edilir cezai hukumler le her birimin kontrol mekanizmasi carsi izini yapacagi faaliyetler sinirlidir..diye biliyorum surgun olaylarin da bile ufacik sikayet goz onune alinir ..ve hicbir sekilde affi yoktur..
Bu ülkede her 10 gençten 8 i bağımlı olmasa dahi kullanmış durumda ...Bende ilk kez duydum uyusturucu alan bir birey tespit edilip men edilir cezai hukumler le her birimin kontrol mekanizmasi carsi izini yapacagi faaliyetler sinirlidir..diye biliyorum surgun olaylarin da bile ufacik sikayet goz onune alinir ..ve hicbir sekilde affi yoktur..
çarşı izninde kim nasıl tespit etsin ? birliğe zaten giremez öyle birşey[/QUOT kontrol mekanizmasi onu ayrintili yazmak istemiyorum ..dusunsenize yaptirim olmayan bir askerin disarida yapabileceklerini...ben dusunmek istemiyorum
Haklısınız.. işleyişi bilemiyorum tabi ki çok yanlış bir şeyBu isler oyle kolay olmuyor..iste o zaman her asker kafasina gore takilip disari da istedigi hareket edemez dedim ya kontrol mekanizmasi onu ayrintili yazmak istemiyorum ..dusunsenize yaptirim olmayan bir askerin disarida yapabileceklerini...ben dusunmek istemiyorum