- 31 Mart 2012
- 10.869
- 7.485
- 448
- Konu Sahibi askitotomsu
-
öyle yapacağım galiba, ulaşabilirsem tabiiAileye haber vermelisin
bugün kullandığını sanmıyorumUlaşabilirseniz haber verin ama ulaşamıyorsanız çok yıpratmayın kendinizi bence ailesi biliyordur. Hem çok küçük yaşta uyuşturucuya başlamış hem daha önce yatış deneyimi var belli ki, ailesinin bilmemesine imkan yok. Sınav günü madde aldığını bilmelerini istememiştir bence asıl olarak.
polis işin içine girince daha büyük bir problem çıkmasın, öfke kontrolü yokmuş çocuğunPolise haber verin o aileyi bulur bu tarz şeyler aileden saklanmaz.
numaraya ulaşamadımAilesine elbette ki bilgi verin .
Çocukla çok uzun bir zamsn ilgilenmek gerekiyor ama hiç kolay değil yasadığı.
Allah yardımcısı olsun .
Polislerinde öfke kontrolü olmuyor emin olun şuanda en ciddi hali ile soruna odaklanılmazsa o çocuğun hayatı mahfolabilirpolis işin içine girince daha büyük bir problem çıkmasın, öfke kontrolü yokmuş çocuğun
inşallah haberleri vardır ama hastanedeyken annesini aradık çocuk fenalaştı diye.Ailesinin bu durumdan haberi olmaması çok zor ihtimal değil mi ? Yani bu çocuk madde kullanıyorsa bir şekilde para bulması lazım belki ana babasının cüzdanından izinsiz alması ,evdeki ziynet eşyaları satması vs vs yapması lazım yani bu bir ip ucudur.
Bir de yoksunluk döneminde ciddi kriz belirtileri olur yani anlasilmamasinin imkanı yok gibi .
Çocuğun ruh sağlığı yerinde değil o bariz belli .Bundan sonrası çok önemli madde bağımlılığı tedavisi çok uzun süren ve sanır isteyen bir süreç inşallah bırakır da sağlığına kavuşur ..
haklısınız, polis arkadaşlardan yardım isteyeyim, sağolunPolislerinde öfke kontrolü olmuyor emin olun şuanda en ciddi hali ile soruna odaklanılmazsa o çocuğun hayatı mahfolabilir
Tekrar deneyin mutlaka ulaşırsınız . Okul idaresinden bulun numarasını aileninnumaraya ulaşamadım
inşallah haberleri vardır ama hastanedeyken annesini aradık çocuk fenalaştı diye.
"iyi mi, eve gitmesine yardımcı olur musunuz" gibi şeyler söyledi
bilip bilmediğini bilmiyorum.
Benim de etrafımda uyuşturucu kullanan çok kişi var.Aileler çocuklarınıza yakın olun. Onlar sert, kaba, geçimsiz, içine kapanık, kendine ya da başkalarına zarar veriyorsa bunu önemseyin. İlla ki bir sıkıntı olabileceği ihtimalini göz ardı etmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?