Uyuşturucu!

Benim pırlanta kalplim, çok iyi bir şey yapıyorsunuz. Arkadaşlar gerekli bilgileri vermiş zaten ama beni de haberdar et olur mu?
Canım benim teşekkür ederim tabiki de haber veririm :*
Dediğim gibi tek çözüm İstanbul Aksaray vatan hastanesini aramak kesin ve net Rabbim razı olsun ordaki doktorlardan benim kardeşim kurtuldu o hastane sayesinde şimdi semtine ugrama o illetin
Teşekkürler

Uyuşturucu kullanan kişi 5 yıl içinde tekrar uyuşturucu kullanırsa kamu davası açılıyor.
Kendiside tedavi olmak istiyorsa cezadan korkmanıza gerek kalmaz.
Bu işin %50 si tedaviyi istemekle başlıyor.
Teşekkür ederim bu dediğinizi dikkate alacağım.

Ücret konusunda sıkıntı yoksa lape hastanesiyle de bir görüşün, yataklı servisi çok iyiymiş oranın diye duydum. Belki şimdi değişmiştir ama balıklı rumla ilgili hep içeri sızan torbacılar var tarzı haberler çıkıyordu birara.

Ya bunu duyduğum da kötü oldu ama başka bir yerleri daha araştıracağım teşekkür ederim
Rabbim her zaman yolunuzu açık etsin. Ayağınıza taş değmesin.
Amin cümlemizin, teşekkür ederim.
Devlet hastanesinde dahiliye bölümleri ilgileniyordu tabi özel merkezler varsa onlar daha iyi
Teşekkür ederim.

İnşallah sizin vesilenizle kurtulur. Tebrik ederim sizi. Bir insanın hayatını kurtarmak bütün insanların hayatını kurtarmak gibidir diyor Rabbim. Allah kolaylıklar versin..

Merhaba, uyuşturucu bağımlısı bir genç var maalesef. Bırakmayı çok istiyor ama kendi kendine yapamıyor, elinden tutmak istiyorum. Özel uzun süre tam kurtulana kadar tedavi eder mi? Ya da devlet tam bilemiyorum nasıl oluyor bu işler. Pazartesi günü doktora götürmeyi düşünüyorum. Ama nereye nasıl? Lütfen beni yönlendirirseniz çok sevinirim.
Elini tutmak bırakmak istemiyorum. Daha çok küçük. Ölmesini istemiyorum. Ya da bu yolda kaybolmasını istemiyorum.
Çok zorlu bir süreç sizi bekliyor .. Benim de kuzenim bizim yanımızda tedavi gördü . O dönemde evli değildim ve tüm süreçle babam ilgilendi .. Dışarıdan takip edilemeyecek kadar ilgi ve özen istiyor ve birazda güç tabii .. Biz ilk etapta Amatem’e başvurduk çünkü özel tedavileri için İstanbul’da 2 klinik olduğunu söyledi doktorumuz . İstanbul’da da gerekli şartları sağlayamadığımız için bulunduğumuz şehirde tedaviye devam ettik . İlk etapta 2 ilaç başladı doktorumuz .. Halisülasyonlar,(özür dileyerek) kusmalar,saldırganlık halleri,gece evden kaçmalar baş gösterdi yaklaşık 1 ay kadar .. Yatırmak istedik doktorumuz yatırdıklarımız çok daha ciddi boyutta şu aşamada yatırmak kurtulmak isteyen biri için sağlıklı olmaz dedi .. Evde devam ettik .. Bırakmaya kendi canı gönülden istekliydi .. Nitekim evde federaller geliyor savaşa gidiyoruz diye bizi masanın altına soktuğu da oldu gece camdan atlayıp çıplak ayakla dışarıya kaçtığıda .. Geçti .. Şükürler olsun hepsi geçti .. Şu an güzel bir işte çalışıyor .. Ama burda herşeyden önemlisi çevresi buna emin olun eğer çevre değişmezse ne kadar bırakmak isterse istesin devamı gelecektir .. Biraz uzun oldu kusura bakmayın bu süreçte sizi nelerin bekleyeceğini kendi tecrübelerimle anlatmak istedim ..

Bulunduğunuz ildeki sosyal hizmetlerle görüşürseniz gerekli tüm yönlendirmeleri yapacaklardır. Nasıl güzel bir şeye vesile oluyorsunuz inşallah sonuca ulaşır.

İnşallah, teşekkür ederim.
Çok zorlu bir süreç sizi bekliyor .. Benim de kuzenim bizim yanımızda tedavi gördü . O dönemde evli değildim ve tüm süreçle babam ilgilendi .. Dışarıdan takip edilemeyecek kadar ilgi ve özen istiyor ve birazda güç tabii .. Biz ilk etapta Amatem’e başvurduk çünkü özel tedavileri için İstanbul’da 2 klinik olduğunu söyledi doktorumuz . İstanbul’da da gerekli şartları sağlayamadığımız için bulunduğumuz şehirde tedaviye devam ettik . İlk etapta 2 ilaç başladı doktorumuz .. Halisülasyonlar,(özür dileyerek) kusmalar,saldırganlık halleri,gece evden kaçmalar baş gösterdi yaklaşık 1 ay kadar .. Yatırmak istedik doktorumuz yatırdıklarımız çok daha ciddi boyutta şu aşamada yatırmak kurtulmak isteyen biri için sağlıklı olmaz dedi .. Evde devam ettik .. Bırakmaya kendi canı gönülden istekliydi .. Nitekim evde federaller geliyor savaşa gidiyoruz diye bizi masanın altına soktuğu da oldu gece camdan atlayıp çıplak ayakla dışarıya kaçtığıda .. Geçti .. Şükürler olsun hepsi geçti .. Şu an güzel bir işte çalışıyor .. Ama burda herşeyden önemlisi çevresi buna emin olun eğer çevre değişmezse ne kadar bırakmak isterse istesin devamı gelecektir .. Biraz uzun oldu kusura bakmayın bu süreçte sizi nelerin bekleyeceğini kendi tecrübelerimle anlatmak istedim ..
Estağfurullah ne kusuru memnun oldum aksine. Zorlu bir süreç olduğunu ben de tahmin ediyorum ama bu zorlu süreci aşabileceğimize inanıyorum. İnşallah da umduğum gibi olur.

J Janet Jak Esim Niyetiniz çok güzel . Atlatılmayacak birşey değil ama tedaviden sonraki süreçte çok önemli . Tedaviye olumlu yanıt veren kişilerin birçoğu yeniden 6 ay 1 sene içinde yoksunluk hissiyle ve çevre baskısıyla tekrar başlıyor . Gönlünüzce olsun herşey ❤️

Sizi tebrik ederim, çok ağır bir madde ise eroin gibi uzun süreli ve yıpratıcı bir tedavi olabilir, umarım kurtulur ve sayenizde yeni bir hayatı olur. Balıklı Rum hastanesi yardımcı olabilir

Tum kalbimle duacı olacağım.
İnşallah kurtulur ve sizin gibi insanlar sayesinde bu yavrucağin tertemiz bir hayati olur.
Tedavi sonrasi cok onemli mutlaka sosyal aktivitelerle oyalanmasi gerekli,iş okul spor bolca zamanini doldurmali ve mesguliyeti olmali.Lutfen sürecle ilgili haberdar edin..Allah kolayliklar versin....

Tum kalbimle duacı olacağım.
İnşallah kurtulur ve sizin gibi insanlar sayesinde bu yavrucağin tertemiz bir hayati olur.
Tedavi sonrasi cok onemli mutlaka sosyal aktivitelerle oyalanmasi gerekli,iş okul spor bolca zamanini doldurmali ve mesguliyeti olmali.Lutfen sürecle ilgili haberdar edin..Allah kolayliklar versin....
Teşekkür ederim çok sağolun, haber vereceğim muhakkak.

Back
X