- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.393
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
Canım benim teşekkür ederim tabiki de haber veririm :*Benim pırlanta kalplim, çok iyi bir şey yapıyorsunuz. Arkadaşlar gerekli bilgileri vermiş zaten ama beni de haberdar et olur mu?
TeşekkürlerDediğim gibi tek çözüm İstanbul Aksaray vatan hastanesini aramak kesin ve net Rabbim razı olsun ordaki doktorlardan benim kardeşim kurtuldu o hastane sayesinde şimdi semtine ugrama o illetin
Teşekkür ederim bu dediğinizi dikkate alacağım.Uyuşturucu kullanan kişi 5 yıl içinde tekrar uyuşturucu kullanırsa kamu davası açılıyor.
Kendiside tedavi olmak istiyorsa cezadan korkmanıza gerek kalmaz.
Bu işin %50 si tedaviyi istemekle başlıyor.
Ücret konusunda sıkıntı yoksa lape hastanesiyle de bir görüşün, yataklı servisi çok iyiymiş oranın diye duydum. Belki şimdi değişmiştir ama balıklı rumla ilgili hep içeri sızan torbacılar var tarzı haberler çıkıyordu birara.
Ya bunu duyduğum da kötü oldu ama başka bir yerleri daha araştıracağım teşekkür ederim
Amin cümlemizin, teşekkür ederim.Rabbim her zaman yolunuzu açık etsin. Ayağınıza taş değmesin.
Teşekkür ederim.Devlet hastanesinde dahiliye bölümleri ilgileniyordu tabi özel merkezler varsa onlar daha iyi