Merhaba arkadaşlar bi dönem uyuşturucu kullandım ve şimdi hamilelik hazırlığındayız 5. Aydayız ve sonuç negatif yardımcı olabilecek biri yada bilgisi olan var mı..?
Tamamen kurtulmuşsundur inşallah. Kullanırken hiç düşünmedin sanırım bu günlerin geleceğini ama eminim etkisi büyük olacaktır. Allah yardımcın olsun inşallah tez zamanda hayırlıysa sana gelir. Ama kullanmaya devam edeceksen ne kendini nede o masum canı yakma bence.
Allah bir daha yaşatmasın kardeşim. Sabır her şeyin ilacı, umuyorum ve dilerim ki yavrunu kucağına aldığında dünyayı kucaklar gibi hissedeceksin.. Kendine dikkat et.
Allah yardımcın olsun canım. Biraktiysan ne mutlu sana. Dünya gözüne daha güzel gelecek inan. İleriki zamanlarda daha da pişman olacaksın kullandığın günler için. Hele bide bebisin olursa, gör bak ozamanki keyfine :) En kısa zamanda meleğin gelir karnına inşallah tatlım
İnşAllah Allah razı olsun pişmanım zaten her yönden olumsuz etkilerini yaşıyorum yaşadıkça nasıl yaptım böyle bi hatayı diyorum inşAllah kimse böyle şeyler yaşamaz
Zamaninda bir hata yapmissin hatanin neresinden donersen kardir. Sonucta hicbirimiz mukemmel degiliz farkli farkli pismanliklari var her birimizin bu yuzden tamamen temizlendiysen kafana cok takmamaya bak. Insallah en kisa zamanda bebisin de olur. Kimler ne sartlarda hamile kalip cok saglikli bebekler doguruyor. Sonucta kaderinde varsa Allah her seyi yoluna koyuyor en guzel haliyle.
Korkma, korkun ve endiselerin yuzunden bile hamile kalamiyor olabilirsin onemli olan psikolojinin iyi olmasi. Hic sıkma canını inancini asla yitirme insallah en kisa zamanda bebisinin haberini alirsin
İnşAllah ama düşünmeden de duramıyorum eşime karşı bi mahçupluğum var hiç yüzüme vurmadı ama her ay oda bana teselli vermekten vazgeçmiyor nasıl düşünmemişim ben bunları nasıl aptal olmuşum
Suclama tatlim kendini herkes hata yapar onemli olan bunu anlayip donmek. Ayrica hamile kalamamak bir hata degil ki cok saglikli olup da yillarca hamile kalamayanlar da var lutfen sikma canini canim esin de senin gibi düşünmüyor bence. Icini rahat tut.
Canım üniversitedeyken kaldığım yurtta bir kız vardı o da kullanıyordu. mezun olduk sonra uzun süre göremedim. yıllar geçti aradan geçenlerde tesadüfen facede gördüm kocaman çocuğu olmuş maşallah . önemli olan zarardan dönmüş olman hatalar da biz insanlar için. Hiç korkma, Rabbim ol dedi mi olur bebek, demedi mi de olmadı mı olmuyor biz de 1 yıl bekledik olması için neredeyse tedaviye başlayacaktık ki hamile olduğumu öğrendim tam umutlar tükenmişken. İnşallah yakın zamanda güzel haberi alırsın :)