Uyuşukluğu beni delirtecek

__kontes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2012
143
18
Mrb hanimlar. Aman bu da dert mi diyecek bazilariniz belki ama ben arrik cok yoruldum. Esimin uyusuklugi beni delirtecek artik. Onceden bu kadat dert etmezdim calisiyo yatsin derdim ama artik bebegimiz var 3.5 aylik ve ben hem eve hem bebege yetemiyorum. Sabah uyandik 9 dan beri (bebekle ben) onun uyanmasini bekliyorum. Uyaniyor ama kalkmiyor yataktan tekrar uyumaya calisiyor. Ben bebegi sakinlestirip evi toparliyim de kahvalti yapalim diye debeleniyorum bi oraya bi buraya. Tamam calismiyorum ben ama bebek calismaktan daha zor. Kendiside daginik bi aldigini hayatta yerine kaldirmaz. Gercekten cok yoeuluyorum ve sinirleniyorum. Istiyor ki bekarken haftasonu nasil butun gun yatiyorsam oyle devam edeyim. Ben de disari cikmak nefes almak istiyorum bu ona ölüm geliyor. Disari cikmaya karar veriyoruz ben bebegi giydiriyorum emziriyorum kendim giyiniyorum bebegin arabasi mamasi derken daha cikmadan yoruliyorum. Kendisi cikmaya 5 dk kala kalkip giyiniyo sadece. 2 dk cocugu tutiyim yada mamasini ben hazirliyim demiyo. disari cikiyoruz suratinda devamli memnuniyetsiz bi ifade. Surekli yorgun surekli uykusu var. Kendini birakmis durumda. Bende yoruluyorum ama her firsatta uyumaya calismiyorum. Geceleri bebegi uyittuktan sonra bile gelip yatmiyorum az da olsa beraber otiralim diye. Ama onun herseyi uykusu. Offf

Babalik bunalimina girmis tipik turk erkegi...

Konusun dicem ondan da anlamazlar ki...

Mrb hanimlar. Aman bu da dert mi diyecek bazilariniz belki ama ben arrik cok yoruldum. Esimin uyusuklugi beni delirtecek artik. Onceden bu kadat dert etmezdim calisiyo yatsin derdim ama artik bebegimiz var 3.5 aylik ve ben hem eve hem bebege yetemiyorum. Sabah uyandik 9 dan beri (bebekle ben) onun uyanmasini bekliyorum. Uyaniyor ama kalkmiyor yataktan tekrar uyumaya calisiyor. Ben bebegi sakinlestirip evi toparliyim de kahvalti yapalim diye debeleniyorum bi oraya bi buraya. Tamam calismiyorum ben ama bebek calismaktan daha zor. Kendiside daginik bi aldigini hayatta yerine kaldirmaz. Gercekten cok yoeuluyorum ve sinirleniyorum. Istiyor ki bekarken haftasonu nasil butun gun yatiyorsam oyle devam edeyim. Ben de disari cikmak nefes almak istiyorum bu ona ölüm geliyor. Disari cikmaya karar veriyoruz ben bebegi giydiriyorum emziriyorum kendim giyiniyorum bebegin arabasi mamasi derken daha cikmadan yoruliyorum. Kendisi cikmaya 5 dk kala kalkip giyiniyo sadece. 2 dk cocugu tutiyim yada mamasini ben hazirliyim demiyo. disari cikiyoruz suratinda devamli memnuniyetsiz bi ifade. Surekli yorgun surekli uykusu var. Kendini birakmis durumda. Bende yoruluyorum ama her firsatta uyumaya calismiyorum. Geceleri bebegi uyittuktan sonra bile gelip yatmiyorum az da olsa beraber otiralim diye. Ama onun herseyi uykusu. Offf

Bir rahatsızlığı yoktur eşinizin umarım? Doktora gitmekte fayda var.

Babalik bunalimina girmis tipik turk erkegi...

Konusun dicem ondan da anlamazlar ki...
Yok konustugum zaman da tripten tribe giriyor calisiyormus bi haftasonu varmis ne kadar bencilmisim. E bu cocuk yokken bende calisiyordum benim de bi haftasonum vardi ama sen gene ayniydin. Ben kalkip temizlik ev isi vs derken anam agliyodu. Sen gene uyuyodun.

Yok konustugum zaman da tripten tribe giriyor calisiyormus bi haftasonu varmis ne kadar bencilmisim. E bu cocuk yokken bende calisiyordum benim de bi haftasonum vardi ama sen gene ayniydin. Ben kalkip temizlik ev isi vs derken anam agliyodu. Sen gene uyuyodun.

Ayy o zaman uzgunum ama bencilin de bencili bi adamla, bencil sultanla evlenmissiniz... beyimiz hanedan uyesi gibi yatsin sen cariye gibi cocugunla evinle ilgilen padisahinin da altini bile temizle gerekirse...

Bu kadar okuzlesecek ne yiyo ne iciyo bu erkekler yeminle anlamiyorum...

Hamileyken cok iyiydi elimi biseye surdurmezdi yemek bile yapiyodu. Ama simdi o gunlerin acisini cikariyo sanki

Kıyamam sana...
Eşiniz bebek doğdu diye saldı demek. Düzgünce konuşsan belki faydası olur canım?
Konusuyorum. Tartismak bagirmak huyum degildir zaten. Belki de bu yuzden ciddiye almiyor beni bilmiyorum. Ben onun o benim bencil oldugumu dusunuyor. O da mutlaka yoruluyordur ama neticede masa basi iste calisiyor. ama ben hem fiziksel hem ruhsal tukeniyorum.

Abartmadan soyluyorum bu konu benim olabilirdi. Hem de noktasina virgulune dokunmaddan. Tek fark benim bebegim daha yeni 4 aylik oldu.
Seni heralde en iyi ben anliyorumdur, ve iki gundur bu huyu yuzunden sinirimden agliyorum. Evdeki kanalizasyonlar tikandi banyo kuvet lavabo heryer tasiyor o bi zahmet edip tesisatci cagirmiyor bana da cagirttirmiyor (ben yine de cagiracagim yarin). Legende camasir ve bulasik yikiyorum adamin umrunda degil.
Senin dedigin gibi surekli uyusuk surekli miy miy cansiz cansiz. Görüntüsüne tahammül edemiyorum artik. Omuzlarindan tutup sarsmak istiyorum her hareketi kavga sebebi.
Inanir misin bazen kendimi ona vururken hayal ediyorum ya o kadar tahammulum kalmadi. Dislerimi sikmaktan cenem aciyor artik.
Yani kelin merhemi olsa basina surer misali, keske bi yolu bulunsa. Konunu takip edecegim. Allah sabrini artirsin :KK43:

Benim eşimde çocuk olduktan sonra uykuya çok düşkün oldu ama benimki geceden çıktığı zaman çok uyuyo haklı aslında bütün gece çalışıyor işte ama ben dayanamayıp uyandırıyorum çok şükür eşim çocukla ilgili ben iş yaparken bebeğe bakar ilgilenir uyutmadan yatmaz bu kişilikle alakalı ben eşime de güvendim çocuk yaparken çok düşkün çocuklara bana kalsa bende yatarım bütün gün işte olmuyor öyle çok özledim ki boş boş zaman geçirmeyi çok Haklısınız umarim değişir

Uyuyorsa direk bebeginizi yanina birakin hadi bakalim babayla zaman gecirme vakti diye
Oh sefasini surerken iyi cefasinda direk kadina birakiyorlar
Valla bu erkek milletinden sogudum iyice

Bazen oyle yapiyorum zaten goturup yanina birakiyorum ben islerimi yaparken. Mecburen kalkiyo. Yani aslinda bizimle cok ilgili disari gitmez ev is gider gelir kotu huyu yoktur ama iste surekli yatiyim istiyo. Ben demeden hadi bugun cikalim sikilmissindir evde demez. Biraz dusuncesiz sanirim...

X