Uyutmayan Dert (Ne Olacak Bu İnsanların Halleri)

Suçsuz olanlar inşallah en kısa zamanda aklanir çıkar.

Ama çoğu takiyye yapıyor emin olun. Eğer o program telefonunda yuklenmisse zaten en büyük delildir bana gore çünkü belli bir dereceye yükselen kişilere veriliyor o program.

Son olarak diyeceğim şey herkes özgür dogduysa özgürlüğünü hiç bir şahıs, grup ve cemiyete zimmetlemesin. Allaha ulaşmak için kimseye gerek yok. Obur tarafta kimsenin kimseye bir faydası da yok. Sırf hocaları dedi diye neler neler yaptı bu insanlar. Sırf görev verildi yapmamız gerek diyerekten. Hepsi de okumuş etmiş yazık vallahi hiç mi dusunmezler..

Ay şu konuya ne kadar cok yazıp yazıp sildim ya. Neyse kısaca bu işlerin bu raddeye gelmesinde payı olan herkesten cıksın istiyorum bir sekilde.
Ben cok inanmam bu eden bulur sözlerine ama buldu işte bu sefer. Ne haklar yenildi, ne kadar insanın ekmeğiyle oynandı, hangi vasıfsızlar hakedenlerin yerini çaldı. Mal mal izledik elimizden bir sey gelmedi. Şimdi de keyifle izliyorum.
Ama işte arada olan o insanların cocuklarına oluyor. Kuzenimin de var 2yasında bebeği. Açığa alınmıstı o da en son. Şimdi ne durumda bilmiyorum çünkü görüşmüyorlar kimseyle. Anası da babası da hizmet diye diye yaktılar kucucuk cocugu.
Sucu olmayanlar aklanır inşallah bir sekilde. Diğerleri de ödesin çaldıkları hayatların cezasını.
O dağıtılan sorularla sınavı kazanıp, o maaşları nasıl yediniz be bu kadar rahat? Vicdansızlar. Midesizler.

Benimde çevremden köyümden çok kişi jandarmalarla alındı götürüldü hepside dıştan bakınca mazlum iyi insanlar yani ben şok olmuştum , sucsuzsa sorguda ortaya çıkıyor hala içerde olanlar varsa demek ki hala sorguları yapılmadı , benim tanıdıgımı da içeri aldılar kendine güveni vardı hiçbişeyimi bulamazlar dedi, yanlış anlamaymış zaten iki ay sonra saldılar , 15 aralıgı baz alıyorlar eger bankalarında hesabı varsa , bylock kullanmışsa, hala çocuklarını onların okullarında okutuyor gözükürse , direk acımadan gereken yapılıyor, sonları ne olur bilemem , acıma acınacak duruma düşersin demişler , istedikleri şeyi basarsaydılar şu an bizim ne halde olacagımız meçhuldü, nice insanın hakkını yediler belalarını buldular.

By lock kullanıyor muydu?

Sırf dersaneden dolayı kimse hapse atılmaz

Benim tanıdığım dershanesine gitmişti daha yeni memur oldu

Bizimde etrafimizda tutuklananlar var ve ben bunlar icin uzulmuyorum cunku kurunun yaninda suan icin yaş kisa süreligine yaniyor kendini duzgun ifade ediliyorsa cikiyorlar.

Cunku bikactane şık var bylock vb. progran kullandi mi? 18-25araliktan sonra bankasyada hala hesabi giris cikisi var mi? mesleginde ani yükselmeler var mi?çocugunu onlarin kolejlerine gönderiyor mu? Vb şıķlar diye devam ediyor.

Ve genelde tutuklu olanlar bylock kullananlar.ben kendi sahsım adina bu insanlar kötüler demiyorum ama gittikleri yol yanlıştı 18-25aralık sonrası terketmelilerdi.

Söyle bir örnek bizim köyün eski imami ki 30lu yaşlarda.köylü okadar memnundu ki gittiklerinde herkes ağlayarak yolladi gercekten iyi insanlardi. ama gelgelim başka bankadan 50binlira çekip bankasyaya 50 binlira yatirmiş sanirim para akışı devam etsin diye yani 50 binlira borçlanmiş himmet dedikleri bagistan yapmis. şimdi bu adam bence tutuklanmalı ben istesem vermez bukadar parayi ama gittikleri yolda kiler bu adami kullanmiş.yazik mi evet cok yazik. Fakat cemaat abla ve abilerinin secim zamani oy bölmek icin iktidar disinda ki partiye oy kullanmak icin milletten oy istedigini biliyoruz.

Ben bakanlıkta çalışıyorum. Bu süreci birebir yaşadık her Kamu kurumunda olduğu gibi.

Evet ilk etapta uzak-yakın ilişkisi olan hemen herkes açığa alındı. Sonra bizzat bakan yardımcıları ve müsteşar hepsiyle teker teker görüştü ve duyumlarımıza göre açığa alınanlara resmen yalvarmışlar bize kanıt getirin öyle olmadığınıza dair diye. Ve en nihayetinde açığa alınanların %80 i geri döndü. özellikle 17-25 aralık sürecinden sonra bağlantısı kalmayanlar döndü.

Ve herkesin kesin dediği, açık açık terör örgütü propagandası yapan tipler khk da yer alarak, ihraç edildi.

Diğer kurumlarda nasıldır bilmiyorum ama ben bizim kurumumuzdan gördüğüm kadarıyla gayet insaflı bi süreç yaşandı.

O yüzden diyorum ki bi insan ihraç edildiyse kesinlikle vardır bi şeyi.

Hem sadece sendikasına üyeydi başka hiç bi bağı yoktu diyeni de anlamıyorum. O sendikaya her ay üyelik aidati adı altında himmet ödüyodu bu insanlar. Bu terör örgütünü beslemek değilde ne?

yani, resmen bir şizofrenin aklıyla arkasından gidip ülkeyi satmaları yolunda para ödemiş oldular

yani, resmen bir şizofrenin aklıyla arkasından gidip ülkeyi satmaları yolunda para ödemiş oldular

Aynen öyle. Birde bunu küçümsüyorlar sadece sendikasına üyeydi, sadece bank asyada hesabı vardı diye. 2000 tl maaşı olan bunları yaptı. Nüfuzu olan soru çaldı, adam kayırdı, milyonları olan elebaşılık yaptı. Hepsi bi şekilde bunları besledi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…