- 6 Haziran 2022
- 665
- 899
- 18
- Konu Sahibi zatenkirilmisbirkediyim
kafayı yiyeceğim gerçekten hamileyim ve bir haftadır her gün olmasada iki günden bir bu köpek gece saat 2 den başlıyor yada 1:40 sabah 6 ya kadar havlıyor uyuyamıyorum sinir krizi geçiriyorum midem bulanıyor şuan. Komşu tatile gitmiş köpeği birisine emanet etmiş fakat o kişi bakmıyor bu durumda ben ne yapabilirin? Kulaklık takıyorum olmuyor gitmiypr ses. Köpekıeri çok seven birisiyim ama gece sabaha kadar bir köpek havlamasınl dinlemek zorunda değilim..
Arkadaşlar köpek aç yada korkuyor olabilir ya da ilgi bekliyorda olabilir köpek zaten neden havlıyor demiyprum bu durumda ne yapılır diyorum.
Konuyu güncelliyorum adam 3 tane genç kıza emanet etmiş köpegini ya o kızlar nasıl öyle gönülleri tek bırakmaya razı geliyor.. Madem eve gelip bakabiliyorsan hepsi evinde 2.3 gün tutsa zaten adam tatilden dönecek..
Arkadaşlar köpek aç yada korkuyor olabilir ya da ilgi bekliyorda olabilir köpek zaten neden havlıyor demiyprum bu durumda ne yapılır diyorum.
Konuyu güncelliyorum adam 3 tane genç kıza emanet etmiş köpegini ya o kızlar nasıl öyle gönülleri tek bırakmaya razı geliyor.. Madem eve gelip bakabiliyorsan hepsi evinde 2.3 gün tutsa zaten adam tatilden dönecek..
Son düzenleme: