• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyuyamama Problemi

:) bende sayet kafama bırsey takmışşam ve içsel bı tartısma halindeysem kv vs:) asla uyuyamıyorum 2gun 3gun:)

Ah bu dertler. Evet o icsel tartismalar bende de var. İnsan daha bir atesleniyor, hirslaniyor ama yapmayin. Cocuklu arkadaslar da bana kiziyor, yat uyu bebek mi bakiyorsun diyorlar.

Bende uyku bozukluğu var:KK14:

Anlasilan baya bir kiside var. :KK14:

doktora gidin.
uyku ilacını reçetesiz alamazsınız zaten.

Kafama gore asla hareket etmem uzmana guvenirim. ;)

Bitkisel bir ilaç var eczaneden reçetesiz almıştık hani uçakta yolculukta rahat uyuyalım diye. Öyle sersem de yapmıyor.adını hatırlayamadım bakayım da yazarım. En son çare onu kullanabilirsiniz.

Aile hekimine sorarim en azindan o ilaci. :)

Bitkisel bir ilaç var eczaneden reçetesiz almıştık hani uçakta yolculukta rahat uyuyalım diye. Öyle sersem de yapmıyor.adını hatırlayamadım bakayım da yazarım. En son çare onu kullanabilirsiniz.

bahsettiğiniz seyahatlerde, otobüs, gemi, uçak tutması için verilen sakinleştiriciler.
onları da kontrolsüz kullanmak yanlış ama hem uyku ilacın asıl değil yan etkisi hem de uzun süreli kullanımda ne yapacağını bilemiyoruz.

ilaç adı vermek yasak sitede (sanırım)

konu sahibesi bitki çaylarını araştırın isterseniz.

Uykunuzun geldiği yerde uyuyun. Ben de öyleyim maalesef, ama evli olunca uykumun geldiği yerde yatayım olmuyor. :KK53:

bahsettiğiniz seyahatlerde, otobüs, gemi, uçak tutması için verilen sakinleştiriciler.
onları da kontrolsüz kullanmak yanlış ama hem uyku ilacın asıl değil yan etkisi hem de uzun süreli kullanımda ne yapacağını bilemiyoruz.

Papatya, rezene dedi arkadas. Onlari deneyecegim once. :)

İnsan hassaslasiyor iste. Sonbaharin guzel yanina bak. Al eline bir kahve kitap oku, rahatla.

Ya da kahve alma, bitki cayi al.:KK48:
Hava da yağmurlu. Severim yağmuru. Haha yeni bir kitaba başladım zaten. ( Sarah Jio- Mart Menekseleri) .Bitki çaylarıni zor içiyorum hahaha. Kahve ya da siyah çayda anlassak. Hihi.

Tamam teşekkürler. Ben araştırsın diye demiştim zaten:KK45:

Uykunuzun geldiği yerde uyuyun. Ben de öyleyim maalesef, ama evli olunca uykumun geldiği yerde yatayım olmuyor. :KK53:

En guzel uyku rezil uyku.

Bizim mahallede pazarcilarin , pazar bitikten sonraki uykularina sahit olmustum. O lahana kabuklarinin, maydonoz, nane ve bilimum ot sebze artiklarinim uzerinde oyle derin uyuyorlardi ki.

Papatya, rezene dedi arkadas. Onlari deneyecegim once. :)
polen alerjiniz yoksa deneyin tabii.
ancak uykusuluğunuzun sebebi yaşadığınız sıkıntılarsa en azından terapi desteği almak çok işe yarar.
geçmişler olsun.
ben de geçmişte aylarca uyku uyuyamadım. günde 1 saat belki o da uyku değil uyuşukluk hali gibi. nasıl zordur bilirim.
atlatırsınız umarım.

polen alerjiniz yoksa deneyin tabii.
ancak uykusuluğunuzun sebebi yaşadığınız sıkıntılarsa en azından terapi desteği almak çok işe yarar.
geçmişler olsun.
ben de geçmişte aylarca uyku uyuyamadım. günde 1 saat belki o da uyku değil uyuşukluk hali gibi. nasıl zordur bilirim.
atlatırsınız umarım.

Sagolun ya. Cok gicik bir sey. Uykumu alamayinca durgun oluyorum, mutsuz hissediyorum. Uzman destegi gorunuyor ufukta.

Back
X