Al benden de o kadar. Uyku ilacı alıyorum hergece yarım. İmreniyorum kafasını yastığa koyduğu gibi uyuyanlara.
Yalniz değilsiniz, hiç degilsinizzzz
Kaçta kalkmıştın?
Oyyy profil foton pek korkunç
Saati 8e kur bak gece nasıl uyuyorsun.valla utanıyorum sölemeye. 1,5 da kalkmıştım. bir önceki gece hiç uyumamıştım gündüzünde de hastaydım uyumamıştım.
Saati 8e kur bak gece nasıl uyuyorsun.
Bir buçukta kalkıp gece uyuyamamak çok normal. Ben senden de geç kalktım mesela.Nasıl uyuyayım 12'de.
Bence uykusuzluğun gerçek bir sorun olması için 18 saati falan geçmesi, kafanı yastığa koyduğunda bi saat uyuyamamak gerek. Senin durumun uyuyamamak olsa geç yatıp geç kalkan herkesin uykusuzluk problemi var o zaman. :d
Cay , kahve , kola gibi seyleri cok tuketiyor musun. Bilgisayar ekranina cok bakmak iyi gelmez.
Ozellikle valerian cayi uyku getirir.
az tüketirim. işteyken gene içerim çay kahve de evde pek tüketmem. biraz da psikolojik sanırım. yani alttan alta kafama taktığım bişiler var sanırım. ne bilmiyorum tam olarak ama son 1 yıldır zaten bulunduğum ortamdan memnun değilim. belki de tekrar işin başlıyacak olmasını stres yapıyorumdur. tam ende bilmiyorum neyi stres yaptığımı ama sonuç bu. valerian çayını ilk kez duydum. evde melisa çayı vardı . onu denerim bide
Is basliyorsa anksiyete seviyen artmistir. Kedi otu deniyormus ayni zamanda. Hapini onermem cayi bile ise yariyor. Benim uykusuzluk doneminde yariyordu. Sonra kahveyi azalttim duzeldi.
Bilgisayar ekraninin ve telefonunun parlaklik/isik derecesini indir bir de.
geç yatınca geç kalkıyor insan ee haliyle de geç uykusu geliyor geç kalktığı içinşu aralar izindeyim. yoğun çalıştığım için izinli günleri benim için çok kıymetli.
ama çok uykum olmasına rağmen gece 3-4 den önce hatta bazen tüm gece uyuyamaz oldum. sabah iş olmadığı için saati de kurmuyorum. ee kalkana kadar öğlen oluyor. ve gün bitiyor hemen.
günümü değerlendirememek, iznimin 2 gün sonra bitiyor oluşu bi yana, uyku bozukluğu kalbimdeki rahatsızlığı artırıyor.
uyumaya çalıştıkça hepten uykum kaçıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?