- 22 Ocak 2019
- 468
- 280
- 103
- 33
- Konu Sahibi Maviguverciin
Kızlar mide bulantısından ve mide yanmasındann uyuyamıyorum cokk kotuyum ne iyi gelir? 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Soda içmek zararlı mi acaba?
Kesinlikle kraker işe yaramıyo denedim anonda cıkardm. Tesekkur ederim cvp içinÇok geçmiş olsun. Çubuk kraker bastırabilir bulantinizi
Sodanın hiç bir zararı olmaz içebilirsiniz . Hormonlarınız değişiyor bebek büyüdükçe mideniz de yukarıya çıkmaya başlayacak belki kesilir bilemem ama benimki doğum yaptığım son güne kadar devam etmişti . Bulantı değil ekşime ve yanma için söylüyorumHiçbiri kaar etmiyor su icsem kusuyorum su anda sol tarafıma uzandım biraz işe yaradı gibi sizin hala mide bulantınız varmı lac haftaya kadar suruyo bu
Kaç haftalık hamilesiniz? Bende sürekli kusuyorum uykumdan uyanıp kustum az önce hayattan soğuttu artıkHiçbiri kaar etmiyor su icsem kusuyorum su anda sol tarafıma uzandım biraz işe yaradı gibi sizin hala mide bulantınız varmı lac haftaya kadar suruyo bu
Ben 10 haftalık dun hastaneye yattım serum yedim surekli kusmaktan artk bayılacaktım serum iyi geldi ama artk etkisi gecti. Ya diyorum sabah kussam tamam insan sabahtan aksam 3 lere kadar kusar mı. Hiç durmadan hatta 5 kilo verdimKaç haftalık hamilesiniz? Bende sürekli kusuyorum uykumdan uyanıp kustum az önce hayattan soğuttu artık![]()
Peki bulantı yasadınız mı. Bugun ilk defa mide yanması yasadım cok kotuydu. Resmen uykular haram olduSodanın hiç bir zararı olmaz içebilirsiniz . Hormonlarınız değişiyor bebek büyüdükçe mideniz de yukarıya çıkmaya başlayacak belki kesilir bilemem ama benimki doğum yaptığım son güne kadar devam etmişti . Bulantı değil ekşime ve yanma için söylüyorum
Hamile degilim ama hic sanmıyorumSoda içmek zararlı mi acaba?
Bende öyleyim iki bucuk kilo verdim sevdiğim hiçbir seyi yiyemiyorum o kadar tiksiniyorum ki özellikle türk kahvesinden kokusunu duyunca bile kusuyorum tatlı hiç yiyemiyorum bu kadar zor olcagını hiç tahmin etmemiştim.Ben 10 haftalık dun hastaneye yattım serum yedim surekli kusmaktan artk bayılacaktım serum iyi geldi ama artk etkisi gecti. Ya diyorum sabah kussam tamam insan sabahtan aksam 3 lere kadar kusar mı. Hiç durmadan hatta 5 kilo verdim
Bende öyleyim iki bucuk kilo verdim sevdiğim hiçbir seyi yiyemiyorum o kadar tiksiniyorum ki özellikle türk kahvesinden kokusunu duyunca bile kusuyorum tatlı hiç yiyemiyorum bu kadar zor olcagını hiç tahmin etmemiştim.
Deniycem teseekkur edermmYarım limonu bir bardak suya sıkın ve için başta daha fazla yandı sanacaksınız 5 dakika içinde mide aşırını düzenleyecek. Limon asit yakar diye düsünmeyin denemenizi tavsiye ederim.