Uyuyamayan hamileler lutfen yardım🤮

Mide bulantısı hiç yaşamadım ( :nazar: ) ama mide yanması yaşıyorum. Hatta şuan bende tam bu yüzden ayaktayım.
Deneyebileceklerin; süt (ama gaz yapar söyleyeyim), sol tarafına yatmak, soda, yumuşak içimli baharatsız çorbalar. Çubuk kraker bende daha fazla yanma yapıyor tuzlu birşey önermem.
Hiçbiriyle geçmiyor dersen de;
Bana doktorum rennie tablet verdi mide yanması için. Gebeler ve emzirenler güvenle kullanabiliyormuş. En yakın vakitte doktorunu arayıp danış, tablet hakkındaki fikrini al. Belki önereceği başka bir marka vardır. Hiç olmuyorsa bunları kullan.

DİPNOT: Gün içinde yağlı, baharatlı yeme. Saat 22. 00 den sonra ağzına hiçbirşey koyma. Özellikle yoğurdu yatmadan önce yeme. (doktor tavsiyeleri)

Sabahlara kadar uyuyamazdım su içsem ağzıma gelirdi 🤦🏻‍♀️ Doktorunuza danışmandan kullanmayın ama bana Rennie Duo çok iyi gelmişti gün içinde 3-4 kere içerdim gece yatmadan önce bi kaşık çok iyi gelmişti anında kesiyordu yanma ve ekşimeyi ama bu dediğim son haftalardaydı siz yine doktorunuza danışın

Bende aynı oyle im sabahtan aksam 3 lere kadar kusuyorum su içsem cıkarıyorum peki bu kacıncı haftaya kadar surdu sizde

Hiçbiri kaar etmiyor su icsem kusuyorum su anda sol tarafıma uzandım biraz işe yaradı gibi sizin hala mide bulantınız varmı lac haftaya kadar suruyo bu

Bende 8 haftalık hamileyim artık kusmaktan midem acıyor ne kadar sürer acaba :( çubuk kraker leblebi yiyebilirsin bulantı için bide bana iyi gelen şey churchill maden suyu tuz limon karışımı deneyebilirsin ama mide yanması yaşamadım ne iyi gelir ona bilmiyorum..

Hiçbiri kaar etmiyor su icsem kusuyorum su anda sol tarafıma uzandım biraz işe yaradı gibi sizin hala mide bulantınız varmı lac haftaya kadar suruyo bu
Sodanın hiç bir zararı olmaz içebilirsiniz . Hormonlarınız değişiyor bebek büyüdükçe mideniz de yukarıya çıkmaya başlayacak belki kesilir bilemem ama benimki doğum yaptığım son güne kadar devam etmişti . Bulantı değil ekşime ve yanma için söylüyorum

Kaç haftalık hamilesiniz? Bende sürekli kusuyorum uykumdan uyanıp kustum az önce hayattan soğuttu artık :(

Kaç haftalık hamilesiniz? Bende sürekli kusuyorum uykumdan uyanıp kustum az önce hayattan soğuttu artık :KK43:
Ben 10 haftalık dun hastaneye yattım serum yedim surekli kusmaktan artk bayılacaktım serum iyi geldi ama artk etkisi gecti. Ya diyorum sabah kussam tamam insan sabahtan aksam 3 lere kadar kusar mı. Hiç durmadan hatta 5 kilo verdim

Sodanın hiç bir zararı olmaz içebilirsiniz . Hormonlarınız değişiyor bebek büyüdükçe mideniz de yukarıya çıkmaya başlayacak belki kesilir bilemem ama benimki doğum yaptığım son güne kadar devam etmişti . Bulantı değil ekşime ve yanma için söylüyorum
Peki bulantı yasadınız mı. Bugun ilk defa mide yanması yasadım cok kotuydu. Resmen uykular haram oldu 😭

Ben 10 haftalık dun hastaneye yattım serum yedim surekli kusmaktan artk bayılacaktım serum iyi geldi ama artk etkisi gecti. Ya diyorum sabah kussam tamam insan sabahtan aksam 3 lere kadar kusar mı. Hiç durmadan hatta 5 kilo verdim
Bende öyleyim iki bucuk kilo verdim sevdiğim hiçbir seyi yiyemiyorum o kadar tiksiniyorum ki özellikle türk kahvesinden kokusunu duyunca bile kusuyorum tatlı hiç yiyemiyorum bu kadar zor olcagını hiç tahmin etmemiştim.

3 4 aydan sonra gecer diyorlar. Bazı aneller hiç mide bulantısı cekmiyo herseyi yiyo hatta sıgara bile içiyolar. Sasıyorum. Ben yemek bile yiyemezken. Su bile içemesken hatta içtigim vitaminleri bile kusuyorum. Bebegimin saglıgından okadar endişeleniyorum ki

Bende öyleyim iki bucuk kilo verdim sevdiğim hiçbir seyi yiyemiyorum o kadar tiksiniyorum ki özellikle türk kahvesinden kokusunu duyunca bile kusuyorum tatlı hiç yiyemiyorum bu kadar zor olcagını hiç tahmin etmemiştim.
3 4 aydan sonra gecer diyorlar. Bazı aneller hiç mide bulantısı cekmiyo herseyi yiyo hatta sıgara bile içiyolar. Sasıyorum. Ben yemek bile yiyemezken. Su bile içemesken hatta içtigim vitaminleri bile kusuyorum. Bebegimin saglıgından okadar endişeleniyorum ki

Yarım limonu bir bardak suya sıkın ve için başta daha fazla yandı sanacaksınız 5 dakika içinde mide aşırını düzenleyecek. Limon asit yakar diye düsünmeyin denemenizi tavsiye ederim.

Back
X