• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyuyamiyorum depresyondamiyim

selinayege

Boy:1.65Başlangıç78güncel72.1hedef 60
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2008
4.111
668
688
Iyi geceler kaç gündür geceleri uyuyamiyorum,eşimle hiç ortak arkadaşımız yok her yere birlikte gidiyoruz,artık zevk almıyorum,birkaç arkadaşım ve eşleriyle görüşelim diyorum kavga cikariyo,çok bunalıyorum,insan eşiyle bir toplum içine girmek istemezmi?Benim için önemli eşli sosyalleşmek 20 yıl oldu çocuklar küçükken anlamıyordum,çocuklar büyüdü bunalıma girdim,pazar günleri kabusum herkez kalabalık gezerken biz sap gibi yalnız, canim artık hiç bir şey yapmak istemiyo,yoruldum ve çok bunaldim,uyuyamiyorum,heryerim uyuşup agriyo sanirim depresyona giriyorum😞

Iyi geceler kaç gündür geceleri uyuyamiyorum,eşimle hiç ortak arkadaşımız yok her yere birlikte gidiyoruz,artık zevk almıyorum,birkaç arkadaşım ve eşleriyle görüşelim diyorum kavga cikariyo,çok bunalıyorum,insan eşiyle bir toplum içine girmek istemezmi?Benim için önemli eşli sosyalleşmek 20 yıl oldu çocuklar küçükken anlamıyordum,çocuklar büyüdü bunalıma girdim,pazar günleri kabusum herkez kalabalık gezerken biz sap gibi yalnız, canim artık hiç bir şey yapmak istemiyo,yoruldum ve çok bunaldim,uyuyamiyorum,heryerim uyuşup agriyo sanirim depresyona giriyorum😞

Eşiniz sizinle mi gezmiyor , siz pazar günleri tek başınıza veya sadece çocuklarınızla mı geziyorsunuz ?

Yoksa eşiniz başka çiftlerle beraber zaman geçirmek ; eşli buluşmak mı istemiyor ?

Tam olarak ne için bunalima giriyorsunuz anlayamadım?
Evden hiç çıkarmıyor mu eşiniz hiç kimse ile konuşmaniza m izin vermiyor

Çalışıyor musunuz bilmiyorum ama kendi basiniza sosyallesseniz. Eşinizin şu saatten sonra değişeceğini sanmiyorum. Kendi ortamınızı oluşturun. Derneklere üye olun. Atölyelere katılın. Kendi hayatınızı yaşayın. Eşiniz de eşlik etmek isterse etsin. Kendinizi ona endekslemeyin. Beden olarak yorulmanin yaninda zihin olarak da yorulmak gerekiyor mutlu ve huzurlu olmak için. Yoksa gece de uyku tutmaz kaygılar artar. Kırk tilki döner kafada

Çalışıyor musunuz bilmiyorum ama kendi basiniza sosyallesseniz. Eşinizin şu saatten sonra değişeceğini sanmiyorum. Kendi ortamınızı oluşturun. Derneklere üye olun. Atölyelere katılın. Kendi hayatınızı yaşayın. Eşiniz de eşlik etmek isterse etsin. Kendinizi ona endekslemeyin. Beden olarak yorulmanin yaninda zihin olarak da yorulmak gerekiyor mutlu ve huzurlu olmak için. Yoksa gece de uyku tutmaz kaygılar artar. Kırk tilki döner kafada
Çalışmıyorum ama arkadaş çevrem çok zaten her gün nerdeyse arkadaşlarımla görüşüyoruz, ama onlar grup halinde birşey yaptığında ben mahrum kalıyorum canımı bu sıkıyo.

Tam olarak ne için bunalima giriyorsunuz anlayamadım?
Evden hiç çıkarmıyor mu eşiniz hiç kimse ile konuşmaniza m izin vermiyor
Yok canim öyle şey olurmu,aileler uzakta sadece biz bi akşam çıkıp ha'di su arkadaşımızla gidip bi kahve içelim olayımız yok,yani hep yalnız takılıyoruz bi süre sonra konuşacak birseyde bulamıyoruz bu sekilde

Yok canim öyle şey olurmu,aileler uzakta sadece biz bi akşam çıkıp ha'di su arkadaşımızla gidip bi kahve içelim olayımız yok,yani hep yalnız takılıyoruz bi süre sonra konuşacak birseyde bulamıyoruz bu sekilde
Belki eşiniz asosyal biridir cekiniyordur olabilir mi

20 yıl oldu demişsiniz. Bunca yıl sonra adamın içinden sosyal, arkadaş canlısı biri çıkmaz. Ha, bu sebeple depresyona girilir mi evet girilir. Ama orta yolu bulmaya çalışın. Siz zaten kendi çevrenizle takılıyorsunuz zaman geçiriyorsunuz, eşiniz de gelmeyiversin. Zaten tüm çevreniz eşinizi böyle kabul etmiştir. Gelse surat assa, abuk subuk konuşup sizi rencide etse daha mı iyi.. Demek adam sizle başbaşa mutlu.

Niye sürekli başkalarını katma isteği? Eşiniz ve çocuklarınızla güzel vakit geçirin işte ne güzel

Back
X