• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uyuyamiyorum. Dolandirildim mi?

Biz de arkadaşlarla üniversitedeyken başvurmuştuk sırf kotaları dolsun diye. Sonrasında kartı istemeyince almadık. Bir arkadaşıma gelmişti kart ama o da hiç atm'de sokmadığı için aktif olmamıştı. En kötü kart gelse bile sokmazsınız hesabı kapatırsınız.

Biz de arkadaşlarla üniversitedeyken başvurmuştuk sırf kotaları dolsun diye. Sonrasında kartı istemeyince almadık. Bir arkadaşıma gelmişti kart ama o da hiç atm'de sokmadığı için aktif olmamıştı. En kötü kart gelse bile sokmazsınız hesabı kapatırsınız.

Ayyy icim rahatladi suan
Peki sizinde kimlik bilgilerinizin fotosunu falan cekmisler miyid

Ayyy icim rahatladi suan
Peki sizinde kimlik bilgilerinizin fotosunu falan cekmisler miyid

Canım 4 5 sene oldu valla hatırlamıyorum ama belki bizim öğrenci kimlik fotoğrafımızı filan çekmişlerdir. Korkma bir şey olmaz. Bankalar üniversite ya da yurt kapılarında sürekli böyle bir uygulama yapıyor.

Canım 4 5 sene oldu valla hatırlamıyorum ama belki bizim öğrenci kimlik fotoğrafımızı filan çekmişlerdir. Korkma bir şey olmaz. Bankalar üniversite ya da yurt kapılarında sürekli böyle bir uygulama yapıyor.

Adam sey dedi hatta. Karti istemezseniz aradiklarinda soyleyin ama "kotalari dolsun diye doldurduk" demeyin ailem izin vermedi falan dersiniz dedi

Onlar sadece para kazanmak icin gezen yeni mezun bankacilar, lutfen insanlara dolandirici gozuyle bakmayin.
Haklisiniz anliyorum Turkiye sartlarinda kimseye guven olmuyor ama bu bir meslek.
Kart sattikca para kazaniyorlar o insanlar.
Ben nerde gorsem mutlaka tekliflerini kabul ederim kart cikarttiririm. Kart geldigi zaman da ihtiyacim yok diye kullanmam arayip kapattiririm ya da kuryeden almam.
Dolandirilmadiniz hatta bi insana iyilik yaptiniz.

Yahu anne kizlik soy adi, kimlik bilgisi almadan kredi karti basvurusu yapilir mi? Akil var mantik var.
Milletin gunahini aliyorsunuz durduk yere.

Yahu anne kizlik soy adi, kimlik bilgisi almadan kredi karti basvurusu yapilir mi? Akil var mantik var.

Tesekkur ederim siz benim icimi rahatlattiniz
zaten kocaman yapikredi yaziyordu uyelik sozlemesi ucretler vs yaziyordu. Yarin yine de oraya tekrar gidip adamlari bulmaya calisicam

tavsannn tavsannn bu arkadasin mesajina ne diyorsunuz peki

tavsannn tavsannn
Allah askina bi sakin ol.
Dolandirilmadin.
Her bankadan her turlu karta basvurmuslugum var yardim olsun insanlara diye.
Kimlik fotografi, ogrenci kartiysa eger hem kimlik hem ogrenci karti fotografini cekerler.
Senin soy adina tcne cok merakli olduklari icin degil.
Sistem icin lazim oldugundan.
Bi mantikli dusun, sokakta kart satiyorsun kart basina prim alacaksin ne yaparsin? Satmis gibi gozukup elindeki karti yok edersin primi kaparsin dimi? Ha iste sen bunu yapamayasin diye karti sattigin kisiden kimlik fotografi almak zorundasin.
Derin bi nefes al da sakinle simdi.

Zaten ben 18 yasindayim yani benim kimlik bilgilerimle bilmemneyimle bisey yapilabilir mi? Bankada herhangi bi param vs yok. Aileme dokunmasin ucu onlara br sey olmasinda

Anne kızlık soyadı önemli bir bilgidir. Vermemeliydin. Ayrıca ilk kez böyle bir durum gördüm yani :-/

Ayak üstü yapiyorlarmı ki bu işi bir stand falan olmuyor mu? o_O ara bir sor ben üşeniyorum hiç uğraşamıyorum anketle falan :tokat:

Bir şey olmaz bence. Bizim universitede de vardı. Ama böyle durumlarda adamın ismini alıp bankanın çağrı merkezinden sordurabilirsiniz banka çalışanı mı diye. Adamın ismi var mı sizde?

Zaten ben 18 yasindayim yani benim kimlik bilgilerimle bilmemneyimle bisey yapilabilir mi? Bankada herhangi bi param vs yok. Aileme dokunmasin ucu onlara br sey olmasinda
hic kimse senin annenin kizlik soyadiyla bi sey yapamaz merak etme o isler o kadar kolay degil.
Yahu sadece kart cikartacaklar sana.
Bu yani olay. Atmye takmadigin surece o kartta calismayacak zaten.
Ne gibi bi zarar gelebilir bu durumda?
Cok sacma bi kuruntudasin suan.
Bankalar dolandirici degiller.

Kimlik bilgileriyle de bir şey yapılmaz o kadar kolay değil . İş adamı filan olsan tamam . Güven bana . Uyu rahatça . Yok aklıma takıldı dersen Bankayi ara. Kayıp çalıntı 24 saat açık . Ama aşırı gereksiz telaş yapıyorsun . ZAten telaşlı insan buraya konu acmamali 1 se telaşı 10 a çıkar burada .

hic kimse senin annenin kizlik soyadiyla bi sey yapamaz merak etme o isler o kadar kolay degil.
Yahu sadece kart cikartacaklar sana.
Bu yani olay. Atmye takmadigin surece o kartta calismayacak zaten.
Ne gibi bi zarar gelebilir bu durumda?
Cok sacma bi kuruntudasin suan.
Bankalar dolandirici degiller.
Bekaret gibi saklıyor millet korkudan böyle şeyleri . Sanki kolay o işler o kadar.

Back
X