uyuyamıyorum düşunmekten

byby69

hayat zor çok hemde....
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2014
490
37
29
Mrb iyi aksamlar arkasalar dogumuma 2 ay kaldı esimin abisi 1hafta once esıylr falan ist gttiler kvdemlerde orda... bugun esim annesiyle konusuyordu bende yanindaydım persembe gunu cikicaz mi dedo cikicakmi dedi tam anliyamadim bnde tlfnu kapattktan sonra kom cikicakmis dedim oda abimler persembe gunu cikicakmis dedi. Ama kvdem msj atms bana ben ona torunlano gordunmu buyymuslermi demisdim eltimle konusmyrm oda yazmiski ben gelince getiririm onlari yanina kafam karisdi esime de soramiyorum acik acik annenler burayamı gelcek diye bu persembe gelse abisi gelemz kaynanamlar 9 subatta randevusu var kv demin. Off karisti kafam ya iyce dogumuma daha 2 ay var 2 ay burda mi kalicak birde sonrasi ben nasil rahat ederim son aylarim su anda bile rahat degilken evimde :KK43:

Cok zor okudum, ama anladim galiba.
Kayinvaliden kesin geliyor mu yani simdi? İki ay cok uzun bi sure. Bi de eltinlerde mi gelicek orayi anlamadim.

Cok zor okudum, ama anladim galiba.
Kayinvaliden kesin geliyor mu yani simdi? İki ay cok uzun bi sure. Bi de eltinlerde mi gelicek orayi anlamadim.
Yok belli degil eşime soramıyorum açık açık eltimler burda antalyada yaşıyor zaten oraya kalmya gittiler istanbula kvdemler orda oturuyor

O kadar konu açtin artik uzmanlaşman gerekiyordu.
Yazim hatalariyla dolu, noktasiz virgülsüz konu açiyorsun anlaşilmiyor.
Valla stresten nasıl yazdıgımı anlamamışım kusura bakmayın

Mrb iyi aksamlar arkasalar dogumuma 2 ay kaldı esimin abisi 1hafta once esıylr falan ist gttiler kvdemlerde orda... bugun esim annesiyle konusuyordu bende yanindaydım persembe gunu cikicaz mi dedo cikicakmi dedi tam anliyamadim bnde tlfnu kapattktan sonra kom cikicakmis dedim oda abimler persembe gunu cikicakmis dedi. Ama kvdem msj atms bana ben ona torunlano gordunmu buyymuslermi demisdim eltimle konusmyrm oda yazmiski ben gelince getiririm onlari yanina kafam karisdi esime de soramiyorum acik acik annenler burayamı gelcek diye bu persembe gelse abisi gelemz kaynanamlar 9 subatta randevusu var kv demin. Off karisti kafam ya iyce dogumuma daha 2 ay var 2 ay burda mi kalicak birde sonrasi ben nasil rahat ederim son aylarim su anda bile rahat degilken evimde :KK43:
Eşine açık açık sormadın mı canım,annenler ne zaman gelecek yada kaçgün kalacak diye,konuşman lazım,2 ayda cidden uzun bir süre,Doğuma yakın gelse daha iyi olurdu,doktor kontrolünü olup tekrar dönebilir aslında,çok mu uzak oturuyorsunuz.

Sorun kayınvalidenizin yanınıza gelmesi mio_O sanırım tek gelmiyor bir de.
Gelmesi degil sorun dogumuma 2 au var daha kaynatam falanda gelir eger gelirseler hic rahat edemem son 2 ayim zehir olur anlasamiyorum da zaten

Eşinize niye soramıyorsunuz ki? Kv anlaşamıyo musunuz ki gelmesini düşünüyosunuz. Asıl insan son aylarda yardıma ihtiyaç duyuyo evin içinde. Benim anladığım kv eltinizde kalır sma arada size de gelir. Ben son aylarda yanımda birilerinin olmasını istemiştim doğum bu ne zaman ne olacağı muamma

Eşine açık açık sormadın mı canım,annenler ne zaman gelecek yada kaçgün kalacak diye,konuşman lazım,2 ayda cidden uzun bir süre,Doğuma yakın gelse daha iyi olurdu,doktor kontrolünü olup tekrar dönebilir aslında,çok mu uzak oturuyorsunuz.
Onlar istanbl biz antalya gelince az kalip donmez doguma kadar bekler :KK43:

Yok belli degil eşime soramıyorum açık açık eltimler burda antalyada yaşıyor zaten oraya kalmya gittiler istanbula kvdemler orda oturuyor
Esine niye soramiyorsun ki? Bunda kotu bisey yok. Sormalisin bence. Ne planlandigi hakkinda biseyleri bilmek hakkinda degil mi? Sana sormadan boyle bisey yapabilir mi esin?

Bence bunları dert etme 2 ay önceden eşini filan bırakıp gelmez herhalde doğuma geleceği zamandan söz ediyordur ama sonuçta eltin seninle görüşmüyor ve görüşmediği birine de çocuklarını göndermez neden göndersin kikim ilgilenecek çocuklarla saçma yani. Siz eltinizin çocuklarını getirmesine mi, kaynananızın gelmesine mi bozuluyorsun kendi annen yanında yoksa yardıma geliyor olabilir kötüye yormayın hemen sizin yaşınız çok küçük hazırlıklar için gelebilir ama o kadar önceden gelmez 1 ay önceden gelir belki erken doğum olur diye hem neden burada yazmak yerine eşine sormuyorsun ne zaman gelecek diye mutlaka eşinle konuşmuşlardır gerçi eşinle de anlaşamıyorsun ve evliliğiniz oturmadan bir de çocuk yapıyorsunuz ama neyse..

X