Uyuyamıyorum

a20

65 olmasak mı ya?
Kayıtlı Üye
17 Mart 2012
2.701
1
66
30
Denizli
Biliyorum yine "Allah başka dert vermesin" diyenler olacak ama ben çıldırmak üzereyim. Neredeyse 1 aydır doğru düzgün uyuyamıyorum. Sabaha kadar yatakta dönüp duruyorum ama 1 gram uyku yok. Anca sabah biraz uyuyabiliyorum bütün gün de 1-2 saat uykuyla duruyorum. Şimdi de uyuyamadım dayanamayıp bilgisayarı açtım çünkü çok sıkıldım boş boş duvara bakmaktan. 11.30da yatmıştım şimdiye kadar gözümü kırpmadım. Ne yapıcam ben uyumak için inanın hiç bir fikrim yok :50:

Şaka şaka... :D Bu dert bende de var. Tek fark bende ki yıllardır var. İşte, şimdide uyuyamıyorum. Pcyi kapatıp gitsem tahminen sabaha karşı 7' de belki gelir uykum. "Uyku ilacı?" diyenler olacaktır. Denedim. :/

Bende canım bende :ssz:

Yalnız değilsin :13:

Bazen müzik açıp bişeyler düşünürken uyuyabiliyorum. Dene istersen :44:

müziği denedim olmuyo :43: napıcaz biz ya sabah çok sinirli oluyorum bu yüzden annem günaydın diyince cevap bile veremiyorum sinirden bütün günüm berbat geçiyo :14:

melisa çayı öneririm, ayrıca zihninizi boşaltmanız gerekiyor.

evet aklıma takılan şeyler var ama eskiden etkilemezdi hiç düşünürken hayal kurarken uyur kalırdım ama şimdi olmuyo :26:

Aklınıza takılan bir dert mi var ? Ya da dert olmasa da çok düşündüğünüz bir olay ?
Önce uyumanıza engel olan ne onu bilmek lazım bence.
Eğer bulamazsanız doktora görünün. Hayatınızı olumsuz etkiler. Çok kötü bir durum.

Sanırım şuan online olan herkeste var bu sorun... Şimdi gidin ve uyumaya çalışın... :20: Şaka bi yana ben esnemeye başladım. :1:

Selam forumun uykusuz hatunları :42:
Ben de uyuyamıyorum canım hoca efendiyi kaldırıp ezanı dinlemeden,havayı aydınlatmadan uyuduğum görülmedi bir süredir :1:
Ama benim biraz içim sıkılıyor, boşluktayım, dertlerim var.. Buna bağlıyorum..
Gerçi hiç bir zaman erken yatan biri olmadım ama bu aralar abarttım da abarttım.. :ssz:

aslında var dertlerim ama hiç biri yeni değil ki :50: önceden geç de olsa uyurdum şimdi hava aydınlanmadan uyuyamıyorum :50:

bende varimm gece uyuyamayan sabah uyanamayan ben :37:

Back
X