Hak veriyorum sana çok etkileniyor insan ... Bizimde komşumuzun evine girip sprey sıkmıştı kadının kızına onun odasından dalmıştı içeri alıp götürdü bazı şeyleri..
Allahın cezaları bir yolunu bulup giriyorlar içeri
Evet güzelim maalesef... Hırsıza kilit olmaz diye boşuna dememişler sanırım... Allah ıslah etsin ne diyebilirim, yazık...
Ay Allah korusun yaa :/ Tatlım demir memir bişeler yaptır. Bizde zemin üstü 1. kattayız , her yer demir şebeke ile örülü ve demir kapı + çelik kapı var. Ben yine de korkuyorum
Ya ferforje oldugu halde nasıl cesaret ediyorlar anlamıyorum ses falan çıkmıyor mu demirlerden tak tuk
İçini ferah tut canım benim korkutma çok fazla kendini..
Allaha emanet yaşıyoruz bu hayatta.
Tatlım ön camlarda ve arka balkon ve pencerelerde komple ferforje demir var. Ama arkadaşımınki de öyleydi işte. Gerçi anneme sordum onlarınkini müteahhit yapmış içi boş olabilir o demirin dedi (Bizim demirleri taşındığımız zaman yaptırmıştık, 10 sene önce falan. Bayağı uğraşmıştı adamlar). Bana pek de öyle içi boş gelmedi, bizdeki daha kalın ama onu kesen her şeyi keser sanırım :/
Ve inanabiliyor musun arkadaşımın uykusu inanılmaz hafiftir. Hiçbir şey duymadım diyor kızZaten her şeyi toplam 30 dakikada yapmışlar şaka gibi. Evin altını üstüne getirmişler, yatak odasındaki eşyaları hep mutfaktan toplamış arkadaşım.
Haklısın canım kesinlikle, allah kimseye böyle şeyler göstermesin.
Pes artık Allah kahretsin bunları,, benim bi arkadaşım odasında yaz günü oturuyor antalyada evleri yazlık evler hep balkonda yakalıyor yüz yüze geliyor..
Günlerce hatta aylarca uyku sorunu çekti korktu
Ay gülcen ama ben şimdi kalktım bizimkini inceledim bu soğukta hahahaSağlam gibi görünüyor, bizde suan kirada oturuyoruz yani ben öğrenciydim kardeşimle aynı sehirde farklı üniversiteleri kazandık annemde yanımıza taşındı, dikkat ettik o yüzden sonuçta kızkıza kalıyoruz. Ama hırsız bu işte dediğin gibi kilidi yok.. Ayetel kürsi oku canım evden çıkarken ve uyurken Allahın izniyle bişe olmaz :)
Canim Allah yardimciniz olsun eminim o psikoloji cok zordurpeki camlara kapiya alarm taktiramazmisiniz ??
Kimbilir nasıl kafalarla giriyorlar evlere. Allah korusun ya bir şey yapsa herhangi bir kesici aletle vs. Of düşünmek bile istemiyorum. Benim arkadaş da yüz yüze gelmiş adamla, bir haftada 5 kilo vermiş kız ya. Zaten zayıf biriydi şu an olmuş iyice 40 kilo stressten :-( Sesi falan gitmiş, şoktan yeni yeni çıkıyorum diyor. Zor...
şey yapıyorlar bu pslikler o arkadasım anlatmıstı,, ay o kızın basınada neler gelmedi ya kapkaca bile ugradı,, antalya yazlıkyer olunca her türlü pislik oluyor ..
hırsızlar bagırıp cagırıyor gece sokakta hani ilgi çekiomu etrafı koloçan etme babında,, evlerin ısıklarını falan takip ediyorlar öyle dadanıyorlar :/
Arkadaşına üst üste denk gelmiş hep ne kötüUmarım atlatmıştır.
Evet canım kesin o tür denemeler de yapıyorlardır. Ama kimse de gecenin bir vakti duyduğu ses için pencereye, balkona çıkmaz ki sonuçta. Ben korkarım yani duymazdan gelirim. Insanların rahatsız edici bir duruma müdahale edebilme derecesini ölçmek için yapıyorlar sanırım :-(
Atlattı canım ama yurtta bile kaldıgımız zamanlar uyuyamazdı
Yapıyorlar belalar her şeyi deniyorlar .. Buna birde zaman ayırıyorlar .. Allahım gösterme çok kötü birşey..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?