Uyuyamıyorum

onlari da denedim ama en etkilisi kesinlikle sari kantaron :)

kantaron , adaçayı papatya bu çayları o kadar çok içtim ki özellikle ağız yarasına iyi geliyor denildiği için , ama benim uykumu yinede getirmiyorlar :50: çokta şikayetçi değilim ben aslında bünye alışıyor bir zamandan sonra :9:

kantaron , adaçayı papatya bu çayları o kadar çok içtim ki özellikle ağız yarasına iyi geliyor denildiği için , ama benim uykumu yinede getirmiyorlar :50: çokta şikayetçi değilim ben aslında bünye alışıyor bir zamandan sonra :9:

Alisiyo tabi ama koca yalniz mi uyusun :))

ben kendime göre yorumladığım için ve ortada koca olmadığı için böyle konuşuyorum tabi :34: herkese göre durum farklı herkesin sorunu ayrı bu uykusuzluk konusunda çözüm çok yok malesef :31:

desene " kantaron etkiliyse bu saatte ne isin var" :))))

bugun icmedm malesef. Smdi kalkip
kantaron+ sigara keyfi yapcam ahahah :)

desene " kantaron etkiliyse bu saatte ne isin var" :))))

bugun icmedm malesef. Smdi kalkip
kantaron+ sigara keyfi yapcam ahahah :)

e o zaman iyi geceler ve neredeyse günaydın :)
bende gidip kendime bu harika(!) çaylardan karışım mı yapsam anca getirir uyku :1: biraz kantaron bir tutam adaçayı bollca papatya rezenede olsun :1:

e o zaman iyi geceler ve neredeyse günaydın :)
bende gidip kendime bu harika(!) çaylardan karışım mı yapsam anca getirir uyku :1: biraz kantaron bir tutam adaçayı bollca papatya rezenede olsun :1:

valla bi yolunu bulcaz. Benim koca masal anlatmayi bile denedi ama tik yok ahahah

Back
X