Uyuyamıyorum.......................

sususuee

Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2014
87
7
18
35
Konya
8 aylık bebeğim var ve ne gece ne gündüz uyumuyor. Ya emmek ya da ayakta sallanarak zorla uyutuyoruz onda bile yarım saate bir uyanıyor ve toplam 8 saat uyuyor. Ne yemek yapabiliyorum ne temizlik. Kişisel ihtiyaçlarımı zor karşılıyorum. Doktor uyku ilacı verdi ve ona rağmen uyumuyor. En son uyku hormonu salgılanmıyor olabilir hormon takviyesi yapalım dedi ama kararsızım... Ne yapmalıyım? Bende uyumak rahat rahat yemek yemek hatta banyo yapmak istiyorum. Insanlıktan çıktım resmen.

Oncelikle allah yardımcınız olsun zamanla düzelecek ama çok yipratici bi surec hernekadar ben bu konuda şanslı annwlerden olsamda
Eger dr un uygun gördüyse ve bebeginize bi yan etkisi yoksa bencw kullanin oda sizde rahatlarsiniz
Siz nekadar iyi enerjik ve mutlu olursanız çocugada okadar iyi bakarsınız

süt verıyosunuz sanırım hala
sıze onerım gunluk bır ıhlamur bır de ada cayı ıcın ,, sızıde bebegıde cok rahatlatıcak! 2 bardak geçmemeli

bıde ebebgın yastıgına cevşen dua kitAbı bunları da koyun ,,,!

Son düzenleme:

EVET Emiyor. inanın ıhlamur rezene vs... denemediğimiz şey kalmadı. ve gezmediğimiz doktorda... hepsi gayet sağlıklı diyor. en son prof a götürdük. o da muayene etti ve birşeyi yok dedi. uyku ilacı verelim fayda etmezse hormon takviyesi yapalım dedi.

nazar ayetlerini sürekli okuyoruz. diğerlerini de deneyeceğim inş...

bebegınızın kıyafetlerını gul suyu ıle yıkayın ayaklarına altına masaj yapın belırlı aralıkla
cocuk rahatsz bı durumdan eger aralıklı sıcrayarak vs uyanıosa bız buna nazar dıyoruz!

bebegınızın kıyafetlerını gul suyu ıle yıkayın ayaklarına altına masaj yapın belırlı aralıkla
cocuk rahatsz bı durumdan eger aralıklı sıcrayarak vs uyanıosa bız buna nazar dıyoruz!

sıçrayarak uyanma yok. yani korku falan değil... bende anlamadım derdi ne???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…