Tşk ederım.Evet haklısınız.Geçmiş olsun... Üzülme en azından hamile kalabildiğini biliyorsun...
Yok canım çok sancı yoktu.Yurt dışındakı doktorlar her kadının yaşayabilir demişti duşuk adet sancısıyla ılgili degıl ılk defa duydum.Geçmiş olsun .
Merak ettim reglniz sancılı mı oluyordu.Bir jinekolog sancılı reglsi olan birine, tek iyi tarafı düşük tehliken hiç olmayacak demişti..
seni psikolojik olarak etkilemiş sanırım ama eşin sonuçta sana karşı çok iyi ilk çocuklarda hep oluyor bu düşük çok takılma olmadı psikolojik destek al rahatlarsınDüşük yaşayalı 8. Ay oluyor ve tekrar hamıle kalmak istiyorum ama cesaret edemıyorum aılemden çok uzağım. Ikıncı olayı kaldıramam. Mutlu bir evliligim de var aslında eşim bir dedıgımı ıkı yapmıyor ama çok mutsuzum sureklı gözümün önüne af edersınız duşuk kanı geliyor ve sureklı ağlıyorum -(((Doktorlar da kafamı alt üst edıyor bırı 6. Ay yeterlı dıyor öbürü kesın 1 yıl bekle diyor;-( Velasıl rüyada artık ağlayan çocuk görüyorum uyumaya korkuyorum;(((
Düşük ve ölü doğum geçmişim var . Ama korkunun ecele çaresi yok Can'ım . Mart ayında 40 haftalık bebeğim kalp atışları durduğu için ölü doğum oldu . İki gün sonrası sezeryan olucaktı. Ölü Bebek için aneliyat yapmayalım dedi doktorum. Ölü bi Bebek doğuracağımı bildiğim halde sekiz saat suni sancı sonrası normal doğum oldu. Bana 6 ay yeterli dedi tüm doktorlar . Düşük sonrası içinde 3 ay demişlerdi. Şimdi yeni bi can benimle beraber . İnşallah bu sefer Mutlu son olucak :)Düşük yaşayalı 8. Ay oluyor ve tekrar hamıle kalmak istiyorum ama cesaret edemıyorum aılemden çok uzağım. Ikıncı olayı kaldıramam. Mutlu bir evliligim de var aslında eşim bir dedıgımı ıkı yapmıyor ama çok mutsuzum sureklı gözümün önüne af edersınız duşuk kanı geliyor ve sureklı ağlıyorum -(((Doktorlar da kafamı alt üst edıyor bırı 6. Ay yeterlı dıyor öbürü kesın 1 yıl bekle diyor;-( Velasıl rüyada artık ağlayan çocuk görüyorum uyumaya korkuyorum;(((
saol canım .allah tekrarından korusun kimseye vermesin evlat acısı.24 yaşında mısın? daha çok gençsin. psikolojik açıdna hazır olana kadar bekle.
Tutuy sana da çok üzüldüm. çok geçmiş olsun.
saol canım .allah tekrarından korusun kimseye vermesin evlat acısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?