Uyuyamıyorum;(

Rozza76

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2016
181
84
28
32
Düşük yaşayalı 8. Ay oluyor ve tekrar hamıle kalmak istiyorum ama cesaret edemıyorum aılemden çok uzağım. Ikıncı olayı kaldıramam. Mutlu bir evliligim de var aslında eşim bir dedıgımı ıkı yapmıyor ama çok mutsuzum sureklı gözümün önüne af edersınız duşuk kanı geliyor ve sureklı ağlıyorum -(((Doktorlar da kafamı alt üst edıyor bırı 6. Ay yeterlı dıyor öbürü kesın 1 yıl bekle diyor;-( Velasıl rüyada artık ağlayan çocuk görüyorum uyumaya korkuyorum;(((

Ya dusuk yapmadan bebeği olan o kadar az ki cevremde

Bu şekilde yaşanmaz ki, herşey takdiri ilahi bazı şeyleri bu kadar irdelememek gerek , yoksa psikoloji bozuluyor böyle

Sekiz ay olmuş bile, insanlar neler yaşıyor düşük kotu evet ama evlat kaybedip kokusunu duyup elinden uçanlar var

Herşey yolundayken en ufak bir engelde pes mi edersiniz hep?

Kendinizi toplayin lütfen

Bedenin icin 1 sene yeterli olabilir belki ama ya ruhun icin ?
Biraz bekle nefes al kendini toparla evliliginde huzurluymus esinle güzel zamanlar gecir.

Geçmiş olsun. her zaman kötü olacak diye birsey yok bir kac doktora daha gorün istersen daha sonra ne kadar beklemen gerekiyorsa o kadar beklersin. Allahin iziniyle bebeğini kucagina alirsin inşallah.Kotu dusunme hayirlisi degilmis demek ki olmamis oyle dusun.

Geçmiş olsun .
Merak ettim reglniz sancılı mı oluyordu.Bir jinekolog sancılı reglsi olan birine, tek iyi tarafı düşük tehliken hiç olmayacak demişti..

Geçmiş olsun .
Merak ettim reglniz sancılı mı oluyordu.Bir jinekolog sancılı reglsi olan birine, tek iyi tarafı düşük tehliken hiç olmayacak demişti..
Yok canım çok sancı yoktu.Yurt dışındakı doktorlar her kadının yaşayabilir demişti duşuk adet sancısıyla ılgili degıl ılk defa duydum.

aksıne bır arkadaşım regl donemınde yatakta kalkmaz ıkı duşuk yapmıştı.

İnsanlar neler yaşıyorlar, biraz büyütmüyor musunz? Kendinize acımayın. Ben bir dış gebelik geçirdim, ölümün eşiğinden döndüm, en çok evlat istediğim zamandı. Üzerinden 1,5 yıl geçti geçtiğimiz aylarda da düşük yaptım. Şükürler olsun diyorum çok kötülerini yaşayanlar var. Ya yine olursa demiyorum çünkü olacaksa olacak, engel olamam. Hayatıma devam ediyorum. Hiçbir karamsarlık yaşamıyorum şükürler olsun çünkü benim dışımda bir irade var (Allah). Bunları o diledi. Ne yaşadın ayrıntısıyla bilmiyorum ama karamsar olmamalısın. Korkmamalısın.

Düşük yaşayalı 8. Ay oluyor ve tekrar hamıle kalmak istiyorum ama cesaret edemıyorum aılemden çok uzağım. Ikıncı olayı kaldıramam. Mutlu bir evliligim de var aslında eşim bir dedıgımı ıkı yapmıyor ama çok mutsuzum sureklı gözümün önüne af edersınız duşuk kanı geliyor ve sureklı ağlıyorum -(((Doktorlar da kafamı alt üst edıyor bırı 6. Ay yeterlı dıyor öbürü kesın 1 yıl bekle diyor;-( Velasıl rüyada artık ağlayan çocuk görüyorum uyumaya korkuyorum;(((
seni psikolojik olarak etkilemiş sanırım ama eşin sonuçta sana karşı çok iyi ilk çocuklarda hep oluyor bu düşük çok takılma olmadı psikolojik destek al rahatlarsın

Evet düşğk gercekten çok zor bırseydıe eminim illa evlat acısı yaşamak için dogmuş olması gerekmiyor bir sevgıyle ümitle baglanıosun ilk ögrendıgın andan itibaren... ama kendınjzı çok bunaltmışsınız bu şekilde hamile kalmayın bence kafanız çok yorulmuş ruhunuz yorulmuş... eget ımkanınkx varsa bu konudan biraz uzaklaşmak adına bir tatıle çıkın bıraz farklı şeyler düşünün eminim sonra daha saglıklo bır karar alacaksınız.. sürekli kafanızda bu konunım üzerine gitmeyın... düşük yaşamakta kolay degıl.. bıraz daha kendınjzı dinlemenızı tavsiye ederım yanı bu ruh halındeyken allah korusun ikinci gebeliliğinizddde bır sorun yaşasanız sizi düşğnemoyorum.. biliyorum söylemesi kolay ama yınede Şükret kardeşim betwein beterı var. Bence allaha sıgın hayırlk zamanda bana hayırlı bır evlat ver ve bu bebeği istemek için bana cesaret ver de..

Düşük ve ölü doğum geçmişim var . Ama korkunun ecele çaresi yok Can'ım . Mart ayında 40 haftalık bebeğim kalp atışları durduğu için ölü doğum oldu . İki gün sonrası sezeryan olucaktı. Ölü Bebek için aneliyat yapmayalım dedi doktorum. Ölü bi Bebek doğuracağımı bildiğim halde sekiz saat suni sancı sonrası normal doğum oldu. Bana 6 ay yeterli dedi tüm doktorlar . Düşük sonrası içinde 3 ay demişlerdi. Şimdi yeni bi can benimle beraber . İnşallah bu sefer Mutlu son olucak :)

24 yaşında mısın? daha çok gençsin. psikolojik açıdna hazır olana kadar bekle.

Tutuy Tutuy sana da çok üzüldüm. çok geçmiş olsun.

İnsan bıraz su hayatta guclu olacak. Tuttugunu koparacak, her ruzgarsa sarsılmayacak, kulaklarını dısarıya kapatacak bukecek kafasını yuvasına kendı hayatına bakacak.
Altı ustu bır dusuk ne olmus yanı? Beterını yasayanlar var kanlı canlı cocuk dogup buyuyor 2-3 yasında vefat edenler napsın, öldürsünler mi kendilerini.
Tamam cok ıstıyor olabılırsınız ama kendınızı bu psıkolojıye neden sokuyorsunuz,
benım 1 oglum var kendısıde tup bebek
dıger oglum 4 aylık ölü doğdu
ondan sonrada kürtajım var benimde
üzülmeye utanırım nelerını yasayanlar var , ayrıca bu sekılde bır basarıda elde edemezsınız gerıye bakarak olmaz öne bakacaksın daima

Back
X