UyuyanGuzel Burun Estetiği Ameliyatı

canim yakinmisiz birbirimize bende los angelesteyim.burdada ameliyat icin doktor arastiriyorum canadadan doktorlar cikiyor surekli onume:)ama ben izmirde olmayi tercih edicem galibaaohaoldumsmile

evet canim yakiniz vallahi...
bana sorarsan Turkiye'de yaptir.
Turkiye'de yaptiranlar genelde memnun ama yurt disinda yaptiranlar pek memnun degil.
hem Ataturk bile beni Turk hekimlerine emanet edin demis kaydirigubbakcemile3

cnm çok yakışmışş başta üzülmeleirn boşuna demi:)hep ilk amlyttandan hemen sonra insanların morali bozulur şişlikten dolayıda sonra afet gibi olunuyo:)

evet canim uzulmelerim bosuna oldu :)
sislikten insanin yuzu, bakislari, yanaklari ne bileyim heryeri cok garip gorunuyor ilk baslarda, o yuzden hepimiz panik yapiyoruz iste kaydirigubbakcemile3

tatlım bende bakmak istiyorum burnuşuna:)

bak tatlim:)

canım çok güzelleşmiş gerçekten yüzüne de daha bi oturmuş :)
genel olarak boyutta bi küçülme oluyo galiba zamanla

cok tesekkur ederim canim cok sagol naniknanik
canim sislikler indigi icin kuculuyor gibi geliyor bize.
yoksa ayni burun yani :1:
bi de ilk hafta gercekten takma burun gibi duruyordu ama zamanla oyle oturdu ki...
sabretmek gerekiyor arkadaslar :icecream:

çok güzelll olmuş cnm bneimm:nazar:

cok tesekkur ederim hayatim a.s.

selam kizlar,
yeni fotolar isteniyor bir suredir.
makinem bozuk oldugundan dolayi ekleyemedim yenilerini bu gune kadar...
ama baktim ki cok soran oldu o yuzden ekledim...
fotolarin kalitesi dusuk cunku cep telefonumdan cektim, idare edin sempatiksalakcinni :1:
birbirinden $imarik fotolar cektim bayanssulusmile
bakalim begenecek misiniz...

a.s. hihoyyyt

bu arada,
canimin ici askask'im seni cooooooooooooooookkkkkk seviyorummmm :asigim: olumunekankayizsmile :kedi: bunu unutmamani isterim :1hug:
kk'da ilan-i ask edip herkesin duymasini istedim :))))

canım benim bitanem böyle güzel resimlerini görmek seni böyle mutlu görmek inan beni daha da mutlu ediyor,bende seni çok seviyorum herşeyimsiniz benim prensesim. :1hug:

canım benim bitanem böyle güzel resimlerini görmek seni böyle mutlu görmek inan beni daha da mutlu ediyor,bende seni çok seviyorum herşeyimsiniz benim prensesim. :1hug:

yerim seniiiiii fistikkkkkkkkkkkk
sen de bizim herseyimizsin, atamizsin en basta Şeniz
ver elini opem apla a.s.

benim doktorum masajdan hic bassetmedi nasil yapiyorsun

tatlim burnun ucuna, ustune, yan taraflarina masaj yapiyorum her gun.
doktorun gerek gorseydi sana da verirdi masaj ama herkese vermiyorlar.
bi doktorunu ara sor istersen masaj konusunu.
ben simdi senin aklini karistirmiyim, malum onemli konu.

Son düzenleme:
Kavis ve ucunun kalkıklığı süper olmuş. Canım sen nasıl tarif ettin, şöyle şöyle yapın dedin mi Ufuk Bey'e, örnek resimler gösterdin mi mesela, kavisli kalkık olsun falan dedin mi.Benim de ameliyatım yaklaşıyo eyvahedigeldismile

evet dedim. mesela cok kavisli istiom dedim, burun deliklerim cok gorunmesin dedim...
sen isteklerinii bildir ama Ufuk Bey senin burnunun durumuna gore nasil bir sey gerekiyorsa ameliyat sirasinda ona karar verip onu yapacaktir.
kendisi dogal burunlardan yana bunu da belirteyim.
guvenebilirsin iyi bir doktor canim, korkma opuyorumnanaktan

evet dedim. mesela cok kavisli istiom dedim, burun deliklerim cok gorunmesin dedim...
sen isteklerinii bildir ama Ufuk Bey senin burnunun durumuna gore nasil bir sey gerekiyorsa ameliyat sirasinda ona karar verip onu yapacaktir.
kendisi dogal burunlardan yana bunu da belirteyim.
guvenebilirsin iyi bir doktor canim, korkma opuyorumnanaktan

Uyuyan güzel merhaba bende bakabilir miyim fotograflarına çok merak ettim gerçekten :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Selamlar oncelikle😊 resimlerini maalesef goremiyorum.doktorunun soy ismi nedir aceba birde fiat nekadar sormamda sakinca yoksa?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende ameliyat olmayı cok istiyorum ama korkuyorum😕 kime guvencem bilemiyorumda.. onemli bi operasyon sonucta.gule gule kullan yeni burnusunu bu arada 😊😊

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

izmirde ufuk bilkaya mı ameliyat oldunuz acaba? beni de kabul ederseniz fotolarınıza bakmak isterim bende o doktoru düşünüyorum..:2:

beni de ekler misin lütfen. ameliyat olacağım ben de. doktoruma güveniyorum ama yine korkuyorum. ameliyat öncesi iştahım kesilir. senin de yaşadığın gibi ilk hafta yemeden içmeden kesileceğime de eminim. daha önce (başka dr, başka ameliyatlar) yaşadığım sıkıntılar korkularımı çoğalttı. desteğe ihtiyacım var. hasta yorumlarına, fotolarına bakmalıyım.

son mesajı da ben yazmışım...
şimdi ise yazıp yazıp sildim.
aynı doktorun hastası olarak, bana yazmaya geç kaldın. destek vermeye... üzgünüm hakkaten.
bir süreliğine forumda olamayacağım anlayacağın.
eski paylaşımların için ise buradan da teşekkür edeyim.

Back
X