- Konu Sahibi UyuyanGuzel
çok güzelll olmuş cnm bneimm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim yakinmisiz birbirimize bende los angelesteyim.burdada ameliyat icin doktor arastiriyorum canadadan doktorlar cikiyor surekli onume:)ama ben izmirde olmayi tercih edicem galibaaohaoldumsmile
cnm çok yakışmışş başta üzülmeleirn boşuna demi:)hep ilk amlyttandan hemen sonra insanların morali bozulur şişlikten dolayıda sonra afet gibi olunuyo:)
tatlım bende bakmak istiyorum burnuşuna:)
canım çok güzelleşmiş gerçekten yüzüne de daha bi oturmuş :)
genel olarak boyutta bi küçülme oluyo galiba zamanla
çok güzelll olmuş cnm bneimm![]()
selam kizlar,
yeni fotolar isteniyor bir suredir.
makinem bozuk oldugundan dolayi ekleyemedim yenilerini bu gune kadar...
ama baktim ki cok soran oldu o yuzden ekledim...
fotolarin kalitesi dusuk cunku cep telefonumdan cektim, idare edin sempatiksalakcinni
birbirinden $imarik fotolar cektim bayanssulusmile
bakalim begenecek misiniz...
a.s. hihoyyyt
bu arada,
canimin ici askask'im seni cooooooooooooooookkkkkk seviyorummmm :asigim: olumunekankayizsmile :kedi: bunu unutmamani isterim :1hug:
kk'da ilan-i ask edip herkesin duymasini istedim :))))
canım benim bitanem böyle güzel resimlerini görmek seni böyle mutlu görmek inan beni daha da mutlu ediyor,bende seni çok seviyorum herşeyimsiniz benim prensesim. :1hug:
benim doktorum masajdan hic bassetmedi nasil yapiyorsun
evet dedim. mesela cok kavisli istiom dedim, burun deliklerim cok gorunmesin dedim...
sen isteklerinii bildir ama Ufuk Bey senin burnunun durumuna gore nasil bir sey gerekiyorsa ameliyat sirasinda ona karar verip onu yapacaktir.
kendisi dogal burunlardan yana bunu da belirteyim.
guvenebilirsin iyi bir doktor canim, korkma opuyorumnanaktan