uyuyomuş yine uyucakmış

Öfkeni ona yansitmaman güzel... Ben olayi ters anladim...
Gel gelelim sorun sadece uyku degilde, yazmamasiysa.. Bu çocuk araniza sogukluk girdigine seni hazirlamaya çalisiyor...
Günde bir iki adet msj'a düsen iliski yakinda biter...
Işte demek istediğim bu böyle olur mu dün akşam gideceklerini haber verdi bi daha aramadı mesaj atmadı normalde haber verirdi, bu saate kadar aramadı ama burdaki arkadaşlar ilgi istediğimi falan düşünüyo merak ediyorum normal konuşma istiyorum bn ilgi değil

Işte demek istediğim bu böyle olur mu dün akşam gideceklerini haber verdi bi daha aramadı mesaj atmadı normalde haber verirdi, bu saate kadar aramadı ama burdaki arkadaşlar ilgi istediğimi falan düşünüyo merak ediyorum normal konuşma istiyorum bn ilgi değil
Yahu 2 gün önce sizinle telefonda gece 3 buçuğa kadar konuşmuş adam.
2 gündürde meşguldü belki,fırsat bulamadı.
Allah yardımcısı olsun valla,telefona yapışık mı yaşasın bu adam.

Linda ne yapmış da çocuk bu kadar bunalmış?
Ben kendim öyle devamlı yazan arayan biri değilim. O yüzden normalde de devamlı yazmasını bekleyip yazmadığında tavır yapmazdım. Bu anlamda daha önceden herhangi bir sıkmam bunaltmam olmaz.

Eğer sadece son birkaç günde bu kadar ilgisizleştiyse de açık açık sorardım. Bahane kabul etmez gerçek nedeni eşelerdim çünkü şu tablo bıkmış bir adam tablosu.

Bunun dışında ben ilişki içinde karşı taraf sizin gibi talepkar olduğunda yapamıyorum, boğuluyorum. O nedenle de kendimi sevgilinizin yerine koyup son günlerdeki bu davranışlarının birikmişlik olduğunu düşünüyorum.
Ben flört aşamasında, o heyecan en doruktayken bile kaç mesaj attı, kaç kere aradı, kaç dk konuştuk peşinde olmuyorum olamıyorum, aksine çok boğulduğumu hissettiğim için kaçtığım olmuştur.
Teşekkürler yorum için ben de akışına bırakıyorum ondan bu zamana hiç bişey talep etmedim sadece burda normal mi diye sizlere danışmak için yazdım ve herkesin yorumuna saygım var olumlu ya da olumsuz, benim istediğim şımartılmak değil sadece normal sevgililer gibi Konuşmak bu kadar gün konuşmayınca herşey birikiyo ve gece yarısına kadat uzuyo konuşmamız bunu soran arkadaşlarda vardı ama bundan sonra ben de konuşmayı uzatmıcam zaten genelde o kapatmak istemiyo ama kapatacam biraz konuştuktan sonra sık sıkta mesaj atmış mi diye bakmıcam görünce yazarım..

Teşekkürler yorum için ben de akışına bırakıyorum ondan bu zamana hiç bişey talep etmedim sadece burda normal mi diye sizlere danışmak için yazdım ve herkesin yorumuna saygım var olumlu ya da olumsuz, benim istediğim şımartılmak değil sadece normal sevgililer gibi Konuşmak bu kadar gün konuşmayınca herşey birikiyo ve gece yarısına kadat uzuyo konuşmamız bunu soran arkadaşlarda vardı ama bundan sonra ben de konuşmayı uzatmıcam zaten genelde o kapatmak istemiyo ama kapatacam biraz konuştuktan sonra sık sıkta mesaj atmış mi diye bakmıcam görünce yazarım..
uzun konuşmadan kastın ne? kaç dakika?

Lafı başka yere çekmeyin benim ailesine lafım yok olamazda

Arkadaşlar bu kıyaslama değil kesinlikle ablası tabi götürecek hamile kontrole götürmüş işyerinden izin alıp ama bana gündüz ayıracak vakti yok Kısacık 5 dk konuşmaya bile çünkü işyerinde işlerine yoğunlaşması gerek biz konuştuk mu uzun konuşuyormuşuz ...
Akşamları işten sonra bana konsantre oluyomuş Kafası ancak o zaman rahat oluyomuş zaten 4 saat konuşuyomuşuz akşamları...(ona güveniyorum ama sadece gündüZde konuşalım istiyorum)
Ama ablasına gelince işten bile izin alıyor onu götürmek için bana vakti yok sinir oluyorum ama ona söyleyemiyorum yanlış anlar diye...

bu konu senin değil mi linda
ailesinden de kıskanıyosun kabul et sen önde olmak istiyorsun
böyle gidersen bıkacak bigün söliyim..

Arkadaşlar bu kıyaslama değil kesinlikle ablası tabi götürecek hamile kontrole götürmüş işyerinden izin alıp ama bana gündüz ayıracak vakti yok Kısacık 5 dk konuşmaya bile çünkü işyerinde işlerine yoğunlaşması gerek biz konuştuk mu uzun konuşuyormuşuz ...
Akşamları işten sonra bana konsantre oluyomuş Kafası ancak o zaman rahat oluyomuş zaten 4 saat konuşuyomuşuz akşamları...(ona güveniyorum ama sadece gündüZde konuşalım istiyorum)
Ama ablasına gelince işten bile izin alıyor onu götürmek için bana vakti yok sinir oluyorum ama ona söyleyemiyorum yanlış anlar diye...

bu konu senin değil mi linda
ailesinden de kıskanıyosun kabul et sen önde olmak istiyorsun
böyle gidersen bıkacak bigün söliyim..
Demek ki insan istedikten sonra vakit ayırabiliyo anlamında yazdım burda kıyaslama yok ayrıca bu ablasını da çok severim. Beni bu Yüzden bırakıcaksa kendi kaybeder. Her fırsatta da Söyler seni zor buldum kaybetmek istemem diye ama bırakırsa da kendi bilir.

Yahu 2 gün önce sizinle telefonda gece 3 buçuğa kadar konuşmuş adam.
2 gündürde meşguldü belki,fırsat bulamadı.
Allah yardımcısı olsun valla,telefona yapışık mı yaşasın bu adam.

Inanin bana bazen sabahlara kadar konusmanin bile bir anlami yok..
Bende konusuyordum sabahlara kadar.... Net't, telefonda hatta msj'larda falan filan... Uzak oldugumuz için görüsmek ne mümkün... Bunun içinde saat basi yada saatte bir kaç kez çaldiriyordu telefonumu... Bir çesit aklimdasin diyordu kendince... Simdilerde düsününce çok çocukca buluyorum neyse... Sonra çagrilar azalmaya ve daha sonra hiç gelmemeye basladi... Sebebini sordugumda kontörü yokmus beyimizin... Konustugumuzda, sinavlara haril haril hazirlaniyorum özlem, bilmem ne bahaneler aman özlem, canim özlem... Sana uzun bir mail atacam, uzun uzun anlatacagim... Ne o mail geldi, ne de ondan içimi sogutan bir açiklama...
Sende dikkat et derim...

Evet dese tepkiniz ne olacak? Ben korkardım size evet bunaldım demeye açıkçası.

Ayrıca sizi seviyordur tabii ki, ama devamlı devamlı ilgi beklemek, adam biraz ilgisini azaltınca tavır yapmak adamı bunaltır yahu, bakın kaç kişi size "ben bile bunaldım" yazdı. Adama da yazık.

Inanin bana bazen sabahlara kadar konusmanin bile bir anlami yok..
Bende konusuyordum sabahlara kadar.... Net't, telefonda hatta msj'larda falan filan... Uzak oldugumuz için görüsmek ne mümkün... Bunun içinde saat basi yada saatte bir kaç kez çaldiriyordu telefonumu... Bir çesit aklimdasin diyordu kendince... Simdilerde düsününce çok çocukca buluyorum neyse... Sonra çagrilar azalmaya ve daha sonra hiç gelmemeye basladi... Sebebini sordugumda kontörü yokmus beyimizin... Konustugumuzda, sinavlara haril haril hazirlaniyorum özlem, bilmem ne bahaneler aman özlem, canim özlem... Sana uzun bir mail atacam, uzun uzun anlatacagim... Ne o mail geldi, ne de ondan içimi sogutan bir açiklama...
Sende dikkat et derim...
Dün öğlen mesaj attı, akşamda arada da olsa yazdık telefonla aradı konuştuk yarım saat eve gidiyormuş eve gidince yatmadan bi daha ararım çok özledim seni günlerdir uzak kaldık konuşamadık dedi.. Gece 2 saat kadar yine konuştuk aradı..

Back
X