- 18 Ekim 2025
- 1
- 0
- 1
- 26
- Konu Sahibi BlondeBaby99
Herkese merhabalar 15 gün önce erkek arkadaşımın bana uyuz bulaştırmasıyla hayatım altüst oldu. 2019’da da bu hastalığı geçirdiğim için ve zorluklarını bildiğim için şu an psikolojikmen büyük bir sıkıntı çekiyorum. Aslında onun elindeki yaraları fark ettikten sonra uyuz olduğunu ona ben söyledim belki aylardır yıllardır bu şekilde duruyor çünkü her yerinde gözle görülür Lezyonlar vardı. Ben söyledikten sonra cildiye gitmiş ve tedaviye dirençli uyuz tanısı konulmuş tabii ki bu durumda benim de tedavi olmam gerekiyordu ilk alerji sandım ama ufak sivilce tarzı Lezyonlar ellerimde de tünel görüntüleri fark ettim.. onda ne kadar ilerlemişse artık belki benim vücudumda da bir sürü akar yaşıyor şu an .. 4 gün önce ziver hap ve kwelleda losyon sürdüm. Rahat edemedim ve bugün wilkinson pomad uyguladım. Hala her yerim kaşınıyor ve üstüme gideyim kıyafetler bu pomat’in etkinliğini azaltıyor mu acaba? Ayriyeten 100 ve saç derisinde varsa nasıl bitecek kafamda gerçekten deli sorular var yorumları okuyup aylarca yıllarca atlatmayan insanları gördükçe psikolojim daha çok bozuluyor eve hapsolmuş durumdayım Wilkinson kullananlar bilir zaten ne kadar iğrenç bir şey olduğunu.. bu hastalığı yaşayan atlatan var mı acaba yardımcı olabilir mi