Uyuz geçmiyor nolur yardımcı olun

Solmaz bulut

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2023
103
3
26
33
Tam 1 yıl oldu bu uyuz laneti bulaşalı sürekli derimin altında gezinti hissi kaşıntılar geçmiyor bana bi akıl verin ne olur herşeyi denedim aklınıza gelebilecek doktorun verebileceği kremleri eczane yapımları hepsini denedim alternatif tavsiyesi olan var mı ?

Tam 1 yıl oldu bu uyuz laneti bulaşalı sürekli derimin altında gezinti hissi kaşıntılar geçmiyor bana bi akıl verin ne olur herşeyi denedim aklınıza gelebilecek doktorun verebileceği kremleri eczane yapımları hepsini denedim alternatif tavsiyesi olan var mı ?
Eşyalarınızı yatak yorgan kiyafet vs herseyinizi iyice temizlediniz mi? Ya da evde sizinle yaşayan birileri varsa onlar da kullandı mi? Bi şekilde size tekrar tekrar bulaşıyor olabilir. Dr un verdigi ilaçları kullanınca geçmesi lazımdı

Bu veterinerlerin yaptığı ivermektin spreyleri işe yarıyor diyorlar ben gebe olduğum için kullanamadım. Aldım hatta ama doktor kesinlikle kullanma gebelikte dedi. Bunu denediniz mi?

Back
X