• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyuz geçmiyor nolur yardımcı olun

Solmaz bulut

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2023
103
3
26
33
Tam 1 yıl oldu bu uyuz laneti bulaşalı sürekli derimin altında gezinti hissi kaşıntılar geçmiyor bana bi akıl verin ne olur herşeyi denedim aklınıza gelebilecek doktorun verebileceği kremleri eczane yapımları hepsini denedim alternatif tavsiyesi olan var mı ?

Tam 1 yıl oldu bu uyuz laneti bulaşalı sürekli derimin altında gezinti hissi kaşıntılar geçmiyor bana bi akıl verin ne olur herşeyi denedim aklınıza gelebilecek doktorun verebileceği kremleri eczane yapımları hepsini denedim alternatif tavsiyesi olan var mı ?
Eşyalarınızı yatak yorgan kiyafet vs herseyinizi iyice temizlediniz mi? Ya da evde sizinle yaşayan birileri varsa onlar da kullandı mi? Bi şekilde size tekrar tekrar bulaşıyor olabilir. Dr un verdigi ilaçları kullanınca geçmesi lazımdı

Bu veterinerlerin yaptığı ivermektin spreyleri işe yarıyor diyorlar ben gebe olduğum için kullanamadım. Aldım hatta ama doktor kesinlikle kullanma gebelikte dedi. Bunu denediniz mi?

Veteriner ilaçi kullanın biz öyle kurtulduk

Ben geçen hafta uyuz oldum babamdan bulaştı aynı evde babam ve ben uyuz olduk anneme bulaşmadı neyse eczanelerde yapılan bi krem var ondan yaptırdım onun yanında 3 tame hap verdi onu 3 hafta kullanacaksın dedi kremi 3 gün sürüyorsun 3 aynı kıyafetlerle kalıyorsun üçüncü günün sonunda hiçbir şeyin kalmıyor ben 3 günde geçirdim uyuzu

Biz de yeni başladı anneannemden bulasti 9 aylik bebegim 3 yaş kizim eşim ve bende var doktor sadece bana wilkinson verdi 9 aylik kizima karışım verdi ama bugun deli gibi kaşınıyorum neden böyle oldu anlamadim delirecek gibiyim.artık:( ne yapabilirim.tavsiyesi olan var mı? Yatakları her gün değiştirmek mi.lazım o kadar battaniyem yok 60 derecede yıkıyorum. Utuleyip geri takiyorum gun aşırı her gun mu yapmam.lazim.bilemedim. bi yol gosterin lutffen kafayi yiycem

Biz de yeni başladı anneannemden bulasti 9 aylik bebegim 3 yaş kizim eşim ve bende var doktor sadece bana wilkinson verdi 9 aylik kizima karışım verdi ama bugun deli gibi kaşınıyorum neden böyle oldu anlamadim delirecek gibiyim.artık:( ne yapabilirim.tavsiyesi olan var mı? Yatakları her gün değiştirmek mi.lazım o kadar battaniyem yok 60 derecede yıkıyorum. Utuleyip geri takiyorum gun aşırı her gun mu yapmam.lazim.bilemedim. bi yol gosterin lutffen kafayi yiycem
Çok geçmiş olsun öncelikle berbat bir durum gebeliğimin 3 haftasını bana zehir etti. Kaşımaktan heryerim yara döktü. Ben eczanenin hazırladığı kükürtlü kremi kullandım şimdilik işe yaradı gibi duruyor inşallah yenilemez. Burada yenileyen arkadaşları okumuştum. Yatak konusunda şöyle yaptım 1 nevresim tk gözden çıkardım onu hergün 90derecede yıkadım hijyenik kurutmada kuruttum. Kurutmanız yoksa güneşte kurutun. Nevresimler yıkanırken sprey şişeye doldurduğum beyaz sirkeyi yatağa yastığa spreyledim hergün. İlaç sürmediğim günlerde eşim ve benim kıyafetlerim hergün 90 derecede yıkadım. 2 takım kıyafet ayırdım ikimize de eskilerden 90da kötü oluyor diye. Birde her duşta katranlı kükürtlü sabunla liflendim.

Eczane bize kükürtlü karışım vermedi wilkinson verdi ne yapsam yarin gidip. Onu mu alsam o halde bende sizin yaptığınız gibi 1 tane nevresim.takimi 2 de gecelik ayiriyok cocuklara da 3 tane faan surekli yikayip yikayip giydiriyim bitmyor geçmiyor gibi bu gece hic uyumadik bebegim cok kasiniyor

Eczane bize kükürtlü karışım vermedi wilkinson verdi ne yapsam yarin gidip. Onu mu alsam o halde bende sizin yaptığınız gibi 1 tane nevresim.takimi 2 de gecelik ayiriyok cocuklara da 3 tane faan surekli yikayip yikayip giydiriyim bitmyor geçmiyor gibi bu gece hic uyumadik bebegim cok kasiniyor
Çok iyi anlıyorum seni evet bunları dene. Wilkinsona da iyi diyorlar ama ben hiç kullanmadım. Eczane kreminden fayda sağladım. Yattığın yatak giydiğin kıyafet önemli. Birde uyuzken üzerinizde olan kıyafetleri poşetle hiç hava almayacak şekilde 1 hafta beklesin poşette öyle yıka.

Veterinerin hazırlamış olduğu spreyi kullanın derim. Doktor doktor gezdik. Kullanmadığımız kremdir karışımdır haptır kalmadı. Spreyi alan kurtuluyor. Kaşıntı yarasına dahi anında çözüm.

Back
X