- 10 Eylül 2023
- 25
- 4
- 1
- 27
- Konu Sahibi rabiacavdar
İyi akşamlar kızları 32 haftalık hamileyim uyuz hastalığına yakalandım başına gelen varmı acil yardım edin bna ve bebeğime zarar vermeden nasıl geçirebilirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamile olduğum için hiç birşey vermediler bna kızıma losyon verdiler sadeceBen İstanbulda yaşıyorum.oldukca yaygınlaştı burda da.Cok yakın akrabam şuan kanser hastası uyuza yakalanmış Dr ilaç verip 5 gün kullan demiş.Onlarla da sık görüşüyoruz umarım bizlere de geçmemiştir.siz nasıl oldunuz ilaç kullanıyor musunuz hangi sıkıntılarıniz var
Akrabaniz da hamile miBenimde bununla ilgili hiç bilgim yok malesef bahsettiğim akrabamla ilgili süreci takip eder neler yapıp geçirdiğini öğrenirsem yazarım.Cok geçmiş olsun.
Canım katran sabunu al aktardan özellikle sıcak bastığında kaşınman oluyordur,İyi akşamlar kızları 32 haftalık hamileyim uyuz hastalığına yakalandım başına gelen varmı acil yardım edin bna ve bebeğime zarar vermeden nasıl geçirebilirim
Çok teşekkür ederimBenimde bununla ilgili hiç bilgim yok malesef bahsettiğim akrabamla ilgili süreci takip eder neler yapıp geçirdiğini öğrenirsem yazarım.Cok geçmiş olsun.
Genelde geceleri bacak arası göğüs ucu etrafı çok kaşınıyor ama öyle kabarcık falan yok kızım da kabarcıklar çıktı Dr götürdük onda öğrendim uyuz olduğunu kesin bndede var Dr da bna hiç birşey vermiyor inşallah bu dedikleriniz fayda eder çok teşekkür ederimCanım katran sabunu al aktardan özellikle sıcak bastığında kaşınman oluyordur,
Sabah akşam katran sabunuyla yıkan duştan çıktıktan sonra sirkeli su yap heryerine sık beklesin biraz yakıcak ama dayan(kurusun üstünde) daha sonra aynısefa vücut losyonu da al aktardan sirkeden sonra onu sür vücuduna Allah'ın izniyle birşeyin kalmıcak
Rica ederim aile fertlerinin hepsi yapsın canım tanıdığım da vardı kullandılar 10 günde geçtiÇok teşekkür ederim
Genelde geceleri bacak arası göğüs ucu etrafı çok kaşınıyor ama öyle kabarcık falan yok kızım da kabarcıklar çıktı Dr götürdük onda öğrendim uyuz olduğunu kesin bndede var Dr da bna hiç birşey vermiyor inşallah bu dedikleriniz fayda eder çok teşekkür ederim
Hamileyim ama canım yan etkisi olur muRica ederim aile fertlerinin hepsi yapsın canım tanıdığım da vardı kullandılar 10 günde geçti![]()
Hayır Canım olmaz sadece biraz ağır korkuyor katran maske takabilirsinHamileyim ama canım yan etkisi olur mu
Tamam canım teşekkür ederimHayır Canım olmaz sadece biraz ağır korkuyor katran maske takabilirsin