- 2 Ağustos 2011
- 103
- 91
- 298
- 41
- Konu Sahibi obirkadin82
-
İlaçları doktorun dediği şekilde düzenli kullandık. Herşeyi yıkadım. Yıkanmayacak şeyleri 15 gün hava almayacak şekilde poşetledim. Bu şekilde kurtulmuştuk biz. Elime ne geçiyosa yıkadım sürekli makinede. Yatakları koltuk yıkama makinesiyle yıkamıştım bide.Selamlar, gecen hafta uyuz olduğumu öğrendim. Hemen ailecek tedaviye başladık, evi temizledim, her sey her gün yıkanıyor utuleniyor (coraplara kadar her sey). Dun kasintim yoktu hiç, bugün cok az kasintim oldu ve kasidiktan sonra kabardı. Geçen hafta sinek ısırigi gibi kabarıp kizarip sonra kaşınıyordu.
Deneyimi olanlara sorum şu, iyilesme sürecinde olduğumu nasil anlayacağım. Kasinti ne zaman tamamen gececek, kullandığımı her şeyi yuksek sıcaklıkta yikama ve ütülemeye ne kadat devam etmeliyim. Makinede sira gelmeyecek şeyleri poşetledim kaldirdim,onları ne kadar süre poşette tutmalıyım.yerler her gün 2 3 defa siliniyor sirkeli su ile. Bir an once bitmesi için başka ne yapabilirim
Solusyon, sampuan, ezcanede hazırlanan bir krem ve hap verdi,hepsini düzenli kullaniyoruzSelam, geçmiş olsun.
Herhangi bir harici ilaç kullanıyor musunuz?
Kremle atlattık biz, bir yakınım giyim mağazasının kabininde deneme yaparken kapmıştı.
Nerden kaptigimiza emin degilim ama tatilde çoğunlukla evdeydim, bir defa tatile gittik ya otelden ya da eşimin is yerindenSelam, geçmiş olsun.
Herhangi bir harici ilaç kullanıyor musunuz?
Kremle atlattık biz, bir yakınım giyim mağazasının kabininde deneme yaparken kapmıştı.
Cildinizde kasinti yokken Pütür putur kabarcıklar oldu mu sizin de ilk günler yoktu bu, 3 gunluk krem sonrasi banyo yaptik sonra bu kabarcıklar arttı nedenseİlaçları doktorun dediği şekilde düzenli kullandık. Herşeyi yıkadım. Yıkanmayacak şeyleri 15 gün hava almayacak şekilde poşetledim. Bu şekilde kurtulmuştuk biz. Elime ne geçiyosa yıkadım sürekli makinede. Yatakları koltuk yıkama makinesiyle yıkamıştım bide.
Solusyon, sampuan, ezcanede hazırlanan bir krem ve hap verdi,hepsini düzenli kullaniyoruz
Kaşıntı sonrası oluyordu kabarcık kaşıntı yokken pek olmuyodu. İnşallah geçer hemen gerçekten çok zor.Cildinizde kasinti yokken Pütür putur kabarcıklar oldu mu sizin de ilk günler yoktu bu, 3 gunluk krem sonrasi banyo yaptik sonra bu kabarcıklar arttı nedense
Cokk teşekkür ediyorum,hayatımda ilk defa başıma geldi cok yorucu cokk, her gün nevresim degistirip yatakları ilaçla,surekli utu surekli temizlik,inşallah geçer bir an once
Her gün en az 1 defa dus aliyoruz, her şeyi bir defa giyiyoruz,daha ne yapmak lazım bilemedim nerden geçtiğini bilemedimNevresimden ziyade, günlük duş, krem ve temiz kıyafet önemli. Çünkü esas vücutta konaklıyorlar, ordan yayılıyorlar. Vücuttakini halletmeye bakın.
Siz tespit ettiniz mi nerden bulaştığını? Ona göre belki her şeyi temizlemeye gerek kalmaz. Daha ihtimal yerlere odaklanırsınız.
Yayılma döneminde sulu sulu sivilce gibi oluyordu, sonra kurudu hepsi, 2 haftanın sonunda.
İzlerin tamamen geçmesi de ayı bulmuştu ama önemli olan sulu iken kurutmak, iz halinde üreyemiyor zaten
Bu arada uyuz görüntüsü geçmişse uyunuz geçmiş olabilir sadece kurulukdan kaşınıyor olabilirsiniz doktora tekrar gidip muayene olunSelamlar, gecen hafta uyuz olduğumu öğrendim. Hemen ailecek tedaviye başladık, evi temizledim, her sey her gün yıkanıyor utuleniyor (coraplara kadar her sey). Dun kasintim yoktu hiç, bugün cok az kasintim oldu ve kasidiktan sonra kabardı. Geçen hafta sinek ısırigi gibi kabarıp kizarip sonra kaşınıyordu.
Deneyimi olanlara sorum şu, iyilesme sürecinde olduğumu nasil anlayacağım. Kasinti ne zaman tamamen gececek, kullandığımı her şeyi yuksek sıcaklıkta yikama ve ütülemeye ne kadat devam etmeliyim. Makinede sira gelmeyecek şeyleri poşetledim kaldirdim,onları ne kadar süre poşette tutmalıyım.yerler her gün 2 3 defa siliniyor sirkeli su ile. Bir an once bitmesi için başka ne yapabilirim
Ben uyuzum 3 ayda atlattım hiç bir krem ilaç fayda etmedi En son enfeksiyon doktoruna gittim bir hap verdi bunu iç eğer uyuzsan geçer değilsen ciddiyete gidersin dedi fayda etti o kadar ilaclar boşa gittiSelamlar, gecen hafta uyuz olduğumu öğrendim. Hemen ailecek tedaviye başladık, evi temizledim, her sey her gün yıkanıyor utuleniyor (coraplara kadar her sey). Dun kasintim yoktu hiç, bugün cok az kasintim oldu ve kasidiktan sonra kabardı. Geçen hafta sinek ısırigi gibi kabarıp kizarip sonra kaşınıyordu.
Hem hapı kullanırken ayriyeten beyaz sirke günde 3 defa bütün vücuduma sprey şeklinde vücudumaSelamlar, gecen hafta uyuz olduğumu öğrendim. Hemen ailecek tedaviye başladık, evi temizledim, her sey her gün yıkanıyor utuleniyor (coraplara kadar her sey). Dun kasintim yoktu hiç, bugün cok az kasintim oldu ve kasidiktan sonra kabardı. Geçen hafta sinek ısırigi gibi kabarıp kizarip sonra kaşınıyordu.
O kremi kullandık 3 gun banyosuz, 4.gunun sabahı banyo yaptık doktorun verdiği sampuan ile ve cildim kurudu o da kasintimi arttiriyorGünlük duş önermişler hayır kesinlikle kükürtlü bir krem var eczaneler özel yapıyor ailecek onu sürüyorsunuz ve günde 2.03 defa sürüyorsunuz ama asla duş almak yok üç gün boyunca duş almıyorsunuz hatta beş gün bile diyenler oluyor ama ben üç gün anca dayandım bu arada bunu cildiye doktoru reçete yaptı. Kesin çözüm bu. Bu arada bütün kıyafetleri hep 60°’de yıkarım ben 50°’nin üstünde ölüyorlarmış çünkü. Kurutma makinesi de kullanıyorum hep. İnanır mısın biz uyuz iki sene önce olduk hala ara ara kaşıntı geliyor psikolojik midir nedir? O kükürtlü karışım vücutta kuruluk yapıyor kuruluk ile de kaşıntı olduğunu düşünüyorum. Çok bela bir şey uyuz
O kremi kullandık 3 gun banyosuz, 4.gunun sabahı banyo yaptık doktorun verdiği sampuan ile ve cildim kuruduGünlük duş önermişler hayır kesinlikle kükürtlü bir krem var eczaneler özel yapıyor ailecek onu sürüyorsunuz ve günde 2.03 defa sürüyorsunuz ama asla duş almak yok üç gün boyunca duş almıyorsunuz hatta beş gün bile diyenler oluyor ama ben üç gün anca dayandım bu arada bunu cildiye doktoru reçete yaptı. Kesin çözüm bu. Bu arada bütün kıyafetleri hep 60°’de yıkarım ben 50°’nin üstünde ölüyorlarmış çünkü. Kurutma makinesi de kullanıyorum hep. İnanır mısın biz uyuz iki sene önce olduk hala ara ara kaşıntı geliyor psikolojik midir nedir? O kükürtlü karışım vücutta kuruluk yapıyor kuruluk ile de kaşıntı olduğunu düşünüyorum. Çok bela bir şey uyuz
Merhaba hapin adını yazar mısıniz rica etsemBen uyuzum 3 ayda atlattım hiç bir krem ilaç fayda etmedi En son enfeksiyon doktoruna gittim bir hap verdi bunu iç eğer uyuzsan geçer değilsen ciddiyete gidersin dedi fayda etti o kadar ilaclar boşa gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?