Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorum ki olabilir de aslında evin her yeri tahta. Eğer böyle birşey çıkarsa bütün evi yıkmam gerekirGeçen kış aynı sorunu anneannem yaşadı dedemin tüm vücudu kaşınmaya başlayınca doktora gitti doktor ona huyuz olmuşsun demiş ilaç vermiş iyi gelmiş gibi olmuş ama geçmemiş ve tabi daha sonra anneannemde kaşınmaya başladı ikiside ilaç kullandı aylarca geçmedi kaç tane doktor gezdiler bir gün anneannem otururken kapının arasından çıkan kanatlı bir böcek görmüş nerden çıktı bu diye bakarken birde ne görsün kapının arasında o böcekten yüzlerce doluymuş sonradan öğrendilerki kapının tahtası çok eskimiş böcek yapmaya başlamış kapı sökülüp atılınca kaşınma sorunu da ortadan kalktı boş yere ilaç kullanmışlar o kadar sizinde böyle birşey olabilir mi?
Bir bakın kenar köşeye varsa ilaçlatın evi olmazsa mecbur olarak son çare bütün evi söküp tadilat yaptırmak gerekiyor.Bilmiyorum ki olabilir de aslında evin her yeri tahta. Eğer böyle birşey çıkarsa bütün evi yıkmam gerekir![]()
O zaman tahta kurusuydu o böcekGeçen kış aynı sorunu anneannem yaşadı dedemin tüm vücudu kaşınmaya başlayınca doktora gitti doktor ona huyuz olmuşsun demiş ilaç vermiş iyi gelmiş gibi olmuş ama geçmemiş ve tabi daha sonra anneannemde kaşınmaya başladı ikiside ilaç kullandı aylarca geçmedi kaç tane doktor gezdiler bir gün anneannem otururken kapının arasından çıkan kanatlı bir böcek görmüş nerden çıktı bu diye bakarken birde ne görsün kapının arasında o böcekten yüzlerce doluymuş sonradan öğrendilerki kapının tahtası çok eskimiş böcek yapmaya başlamış kapı sökülüp atılınca kaşınma sorunu da ortadan kalktı boş yere ilaç kullanmışlar o kadar sizinde böyle birşey olabilir mi?
Bilmiyorum nasıl birşeydi ben görmedim.O zaman tahta kurusuydu o böcek