uzak durmaya çalışırken kendimden uzaklaştırır mıyım..

melekes

her şerde bir hayır vardır ..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2014
2.308
2.370
168
merhaba arkadaşlar. bir önceki konumda erkek arkadaşımla yaşadığım problemlerden bahsetmiştim. herkes ondan uzak durmamı arayıp sormamamı söylüyor. eğer ilgisiz kalırsa kendiliğinden bana döneceğini söylüyorlar. fakat ben korkuyorum ben uzak davranırsam ona ya itersem kendimden iyice uzaklaşır benden ve başka kızlarda teselli bulmaya çalışırsa ? lütfen yardım edin bana düşün düşün içinden çıkamıyorum

Kacan kovalanir
Seviyorsa uzak durmanin sebebini ogrenmeye calisir zaten sen de o zaman anlarsin sevildigini..

Kacan kovalanir
Seviyorsa uzak durmanin sebebini ogrenmeye calisir zaten sen de o zaman anlarsin sevildigini..

bende öyle düşünüyorum ama korkuyorumda bi yandan ya anlamazsa diye

Teselliyi başka kızlarda arayan bir tip zaten sevmiyordur.
Sevmeyen adamı ne yapacaksın?

Sevgisini sınamıs olacaksiniz iste eger koparsaniz sizin iteklemenizle yuruyen bir iliski oldugu sonucu cikar...

Anlamasina gerek yokki zaten canim, uzaklastigin zaman ustune duserse bi sorun yoktur ama umursamazsa sevmiyordur zaten.

ya gerçekten çok uzun zamandır çıkıyoruz ve ben çözemiyorum ne zaman ne yapacağını öyle bir kör inadı var ki inat yaparsa diyorum sevsede

aynen böyle yazacaktım bende
ilk ayrılığınız mı ? daha önce tartışmalarınızda ilk adımı atar mıydı?

hayır ayrılmadık hala beraberiz ama askere gitti geldi ve arkadaşlarıyla gezip tozmak benden daha önemli oldu . ona hiç bir şekilde karışmamamı istiyor. yani köşe yastığı gibi durucam o ne zaman isterse yaslancak bana. arkadaşlarda sen uzak dur dediler bana bende uzak dursam değişir mi ya da benden tamamen uzaklaşır mı dye merak ediyorum ..

Yaslariniz kac canim?

Eline almışsın bir oyuncağı; benim o benim, kimseye vermem diye çekiştiriyorsun.. Bırak. Soğuyacaksa soğusun, başkasına gidecekse gitsin. O karakterde bir insansa görmüş olursun işte ne güzel fırsat. Çoğu kadın senin gibi eşini ay ona gitmesin ay uzaklaşmasın diye sımsıkı tutup hata yapma payı bırakmadığı için evliliklerde çıkıyor ortaya adamın karakterleri, bu sefer bu adam böyle değildi ne oldu diyor.. Hata yapma payı bırak ve gerçekleri gör. Benim sana tavsiyem budur.

Daha önce bu konudamı dedim hatırlamıyorum ama erkekler askerden gelince askerlikle ilgili konuşmayı çok seviyorlar. e bunu senle yapamadığı için erkek arkadaşlarıyla takılıp muhabbetin dibini görmek hoşuna gidiyordur.
şimdi sen kendini geri çek. bi süre sonra ilgilenmediğini farkedip soracaktır. ya da ilgilenmeye başlayacaktır. ama sen geri çekildiğin halde hiç bi tepki vermiyorsa o zaman iyi düşün.

eger senden uzaklasırsada zaten bahane arıyormus dıye dusun

teşekkür ederim dediğiniz gibi yapıcam son çözüm bu sanırım ..

canım biraz kendini çekmen doğru olur belki böylece farkeder oda bir şeylerin ters gittiğini. ne yazık ki erkekler bizim sıkıntımızı dile getirmemizi yanlış yorumlayıp dırdır ediyor oluyoruz . kendi deneyimlerimden biliyorum. benim de ilişkim benzer durumlardan bitti taktik uygulamak filanla da olmuyor aslında . ben uzak durdum kaçan kovalanır dedim sonra elimden pırr gitti . hee ama ne oldu sevmediğini görmüş oldum

haklısın gerçekten konuşunca çok konuştun bunalttın oluyor en iyisi susmak sanırım. konuşarak anlatamadıklarımı belkide susarak anlatırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…