- 11 Haziran 2018
- 33
- 13
- 3
- 32
- Konu Sahibi samelin evren
-
Psikolojik destek alın.Merhaba hanimlar ben uzun suredir dusunuyorum ama mantikli karar veremiyorum ailem evlilik icin bana baski ediyorlar daha kutusu cevremdende arkaslarimda onlara destek veriyorlar surekli evlilik yasimi geldigini coluk cocuga karis diyorlar cok sıkıldim bu durumdan konusacak dusuncelerimi anlayacak kimse yok etrafimda evlenmeyi dusunmuyorum anlatamiyorum surekli kavga gurultu psıkolojim bozuldu herkesten uzaklasasim var birinden hoslaniyordum yaptiklarina katlanamiyorum ondan nefret etmem icin herseyi yapti onu aradigimda baskalarina actiriyor okadar duygusuzki dusuncesiz biriki surekli kalbini kiriyor onu nezaman arasam beni arama yada yalnis numara dedirtip suratima kapatiyor sanki tek derdim buymus gibi surekli agliyorum deymez biri diyorum ama bir sure sonra tekrar ozleyip ariyorum kendisiyle iletisimimi koparip konuyu kapatim aramiyorum zaten aramaz o beni sevmiyor istemiyorsa yapacagim pek birsey yok asil konu evlilik konusu biktirdi beni napacagimi bilmiyorum ailemden nefret edecek sinirdayim ufak defek seylerden kavga cikartiyorlar her kavgada da evlen defol git diyorlar yasama istegim kalmadi bir cikis bulamiyorum.
Ailem surumlulugu almayacak tabi bu yuzden dusunmuyorum karsima evlenecegim biri cikmadi gurucu usulu dusunmuyorum ama baskilarini kaldiramiyorum artik neden yaptigini bilmiyorum sorsan benim iyilimi istiyorlar tesekurlerAileniz neden böyle yapıyor ki? 23 daha genç.. Sırf evlenmiş olmak için evlenilir mi ya? Mutsuz olursanız aileniz ne yapacak? Sorumluluğu alabilecekler mi? İş konusunda baskı yapmaya çalışın.
Ya ilk basta boyle birsey yoktu taki ailesi beni istemiyinceye kadar yani onlar allevi bendegilim seviyorum daha dogrusu seviyordum ariyordumSiz neden size böyle yapan birini tekrar tekrar arıyorsunuz?
Anladim da bir kere tek yapmış olması lazım .Ya ilk basta boyle birsey yoktu taki ailesi beni istemiyinceye kadar yani onlar allevi bendegilim seviyorum daha dogrusu seviyordum ariyordum
Senin nedemek istedigini anlamadim. Ama kendime saygim var ama bir iki kez aradim acmadi diye aylardir beni ariyor acmiyorum ben tlf kapatiyorum bu kedime saygi ile alakali bilip bilmeden konusanlarin degilAnladim da bir kere tek yapmış olması lazım .
Yanı bir insan birine bunu yaparsa o insan onu bir daha aramaz bu sevgiden bağımız bir şey .
Kendine saygı ile alakali
Senin nedemek istedigini anlamadim. Ama kendime saygim var ama bir iki kez aradim acmadi diye aylardir beni ariyor acmiyorum ben tlf kapatiyorum bu kedime saygi ile alakali bilip bilmeden konusanlarin degilAnladim da bir kere tek yapmış olması lazım .
Yanı bir insan birine bunu yaparsa o insan onu bir daha aramaz bu sevgiden bağımız bir şey .
Kendine saygı ile alakali
Kendine saygıniz yazdıklarınızı böyle çevirmekle mi güçleniyor?Senin nedemek istedigini anlamadim. Ama kendime saygim var ama bir iki kez aradim acmadi diye aylardir beni ariyor acmiyorum ben tlf kapatiyorum bu kedime saygi ile alakali bilip bilmeden konusanlarin degil
Arkadasim bir koca aramiyorumKendine saygıniz yazdıklarınızı böyle çevirmekle mi güçleniyor?
Ne diyim siz bekleyin umarım bir koca bulursunuz.
Ay canim evde kalmis biri gibi konusuyorsun ama haklisin beni haken seven saygi gosteren bir koca bulurum bekleyecem tabiKendine saygıniz yazdıklarınızı böyle çevirmekle mi güçleniyor?
Ne diyim siz bekleyin umarım bir koca bulursunuz.
Sırf evlilik yaşı geldi diye evlenilir mi.Aileniz çok yanlış düşünüyor.Evlenmek için evlenenleri görüyoruz halleri ortada.
Bende 24 yaşındayım ailem bunu ima bile etmiyor.Ama çevremde ima edenler var.Onları da takmiyorum.
Keşke aileniz böyle düşünmese.Demek ki daha zamanı gelmemiş diye düşünseler.Onlardan bu lafları duymak çok zor Allah yardımcınız olsun.
.
Evet bende oyle dusunuyorum gercekten zor o soyledikleri o laflari benim ne istedigimi anlamiyorlar tesekurler amarylliss benim dusundugum ama dile getirmediklerim sen soyledin sagolSırf evlilik yaşı geldi diye evlenilir mi.Aileniz çok yanlış düşünüyor.Evlenmek için evlenenleri görüyoruz halleri ortada.
Bende 24 yaşındayım ailem bunu ima bile etmiyor.Ama çevremde ima edenler var.Onları da takmiyorum.
Keşke aileniz böyle düşünmese.Demek ki daha zamanı gelmemiş diye düşünseler.Onlardan bu lafları duymak çok zor Allah yardımcınız olsun.
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?