- 11 Haziran 2018
- 33
- 13
- 3
- 32
- Konu Sahibi samelin evren
Merhaba hanimlar ben uzun suredir dusunuyorum ama mantikli karar veremiyorum ailem evlilik icin bana baski ediyorlar daha kutusu cevremdende arkaslarimda onlara destek veriyorlar surekli evlilik yasimi geldigini coluk cocuga karis diyorlar cok sıkıldim bu durumdan konusacak dusuncelerimi anlayacak kimse yok etrafimda evlenmeyi dusunmuyorum anlatamiyorum surekli kavga gurultu psıkolojim bozuldu herkesten uzaklasasim var birinden hoslaniyordum yaptiklarina katlanamiyorum ondan nefret etmem icin herseyi yapti onu aradigimda baskalarina actiriyor okadar duygusuzki dusuncesiz biriki surekli kalbini kiriyor onu nezaman arasam beni arama yada yalnis numara dedirtip suratima kapatiyor sanki tek derdim buymus gibi surekli agliyorum deymez biri diyorum ama bir sure sonra tekrar ozleyip ariyorum kendisiyle iletisimimi koparip konuyu kapatim aramiyorum zaten aramaz o beni sevmiyor istemiyorsa yapacagim pek birsey yok asil konu evlilik konusu biktirdi beni napacagimi bilmiyorum ailemden nefret edecek sinirdayim ufak defek seylerden kavga cikartiyorlar her kavgada da evlen defol git diyorlar yasama istegim kalmadi bir cikis bulamiyorum.