Dha önce kuzenim mekanda düştü.hızlı hızlı yürüyordu gerginlikten şak diye çocuğun önünde düştü üst üste 3. gidişimizdi bende kaldırdım hemen o an dşünemedim keşke dokunmasaydımda çocuk yetişseydi bi hareket yapmıştı çünkü :)







Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dha önce kuzenim mekanda düştü.hızlı hızlı yürüyordu gerginlikten şak diye çocuğun önünde düştü üst üste 3. gidişimizdi bende kaldırdım hemen o an dşünemedim keşke dokunmasaydımda çocuk yetişseydi bi hareket yapmıştı çünkü :)
Aaa bana Başkent'ten aşk mektubu gelmiş der :) Sempatik ve tevazulu birine benziyor.Biz gidene kadar bi düşünelim elden mi versek postalasak mı :) Çok güzel yazmışsınız yüreğinize, parmaklarınıza sağlık![]()
Karamsar biri gibi gözükmek istemem ama ben olsaydım uzaktan ilişki yürütmezdim.Ben aşkın görerek,dokunarak,koklayarak olduğuna inanırım.İnsan bazen sadece telefonda sesini duymak istemez,sevdiği insanı eliyle tutmak,omzuna yaslanmak ister...
Ayrıca uzaktan ilişkilerde ihanetler çok yaşanıyor.Bir çok insan vardır elbet ben uzaktan ilişki yaşadım ama sevgilim bana sadıktı eminim diyen..
Ama bunu deseler bile akıllarında hep acabalar kalıcak,çünkü başka bir şehirde rahatça takılabilir insan.Kim nereden bilecek,nasıl kanıtlayacak.Aynı şehirde bile aldatmalar çok yüksek orandaysa,farklı şehirde daha da fazladır.
Bence kuzenin kendi şehrinden bir ilişki bulsun.
Yine de dediğim gibi bunlar benim fikirlerim,gerçekten farklı şehirde olup çok mutlu ilişki sürdürüp evlenenler vardır.Ama ben olsam uzaktan ilişki yaşamazdım.
Kızlar şuan kuzenim ve anneannemlerle beraber kalıyoruz.Bu konuyu onun adına açıyorum.Yazacağınız cevapları kuzenimde okuyacak şuan yanımda :)
Geçen yıl Nisan ayında İstanbul'a gittik biz kuzenimle ve tabi orda bir yerde birşeyler yedik.Yemek yediğimiz yerde kasada duran çocuğa aşık oldu ve bu sebeple ben ne zaman gitsem İstanbul'a o da benimle geliyor.iki ayda bir istanbula gidiyoruz birkaç günlüğüne bile olsa.Şimdiaçılsa nasıl açılmalı ne demeli ?Ben bi kaç öneri verdim fakat yavşamak olurmuş bu öyle dedi.Zaten bnm öneri verecek kadar bilgim yok ilk sevgilimden ayrıldım snra da kmseyle bi ilişki kurmadım.O kurda yapmıyor yani ben gözünün içine içine bakmıştım çıktığım çocuğun çıkmadan önce ama o bellide etmiyor.Sonra aramız olsun istiyor.Nisan sonunda tekrar gideceğiz İstanbul'a sizce nasıl olmalı ne demeli ?Kuzenim Ankara'da 2. sınıf öğrencisi bu arada okulunun bitmesine daha 2 sene var.Çocuk Kadıköy'de bi mekanda kasada duruyor :))Böyle bir ilişki başlar mı sizce çocuğun sevgili yoksa?
Naçizane yorumlar için şimdiden teşekkürü borç bilirim :114:
iki tarafta yürütmeye kararlıysa bişicik olmaz. bir arkadaşım vardı çocukluk arkadaşıyla 4-5 yıllık ilişkisi vardı çocuğun ailesinin evine kalmaya felan gidiyordu sonra çocuk Macaristanda ne yazık ki arkadaşıma sadık kalmadı ve onca yılın emeği gitti ha bir ara saklamaya çalıştı yediği haltı ama öğrenilince de iyice arsızlığa verdi