Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşimle evlenmeden önce 8 sene ayrı şehirlerde telefonla görüşüyorduk..her aradığında heyecanım büyüktü ondada aynısı oluyormuş.evlendik şehir dışına iş için gittiğinde hala her aradığında kalbim yerinden fırlayacak gibi atıyor..sevince heyecan yaratmak için çaba sarfetmenize gerek kalmaz.heyecandan kastınız bu ise değilse açıklama yaparsanız yorumlar ona göre gelecektir..
sohbetleriniz içinizi açmıyor demekki...beraber telefonun ucundayken film izleyin,filmde yorumlar yapın..birbiriniz yanyanaymış gibi ne yemek yapayım ne istersin tarzında konuşun...naber,nasılsın,günüm şöyleydi böyleydi yerine "günümüz" olsun konuşmalarınız..telefonda süprizler yapın..aklıma gelirse ilginç fikirler yazarım..
mesela kamerada gorusuyruz
Kamerada görüşmek çok etkili bir yöntem canım birde görüşme arasının süresi önemli. KIsa aralıklarla konuşursanız , hep birbirinizin aklında olursunuz. Birde gün içinde hoş telefon mesajları atabilirsin. Ayrıca iyi geceler konuşması da çok önemli:)) Yatağınıza uzanıp birbirinize iyi geceler allah rahatlık versin deyip huzurla uykuya dalmakta hiç fena olmaz...
Resim gönderebilirsin..
Ben o dönemler sevgili olduğum eşime maille resimlerimi yollardım , çok sevinirdi askerdeAma sonra dağıtım oldu Hakkariye gönderildi, kuş uçmaz kervan geçmez internette nanay oldu..
resime pek güvenemem göndermem
Nasıl yani :44:
karşı tarafa güvenmemek degilde ona resim gönderemem telefondan napcagı belli olmaz yani kendi resimimi diyorsunuz
4 aylık ilişkimiz
Bence güvenmemekle ilgili tam da..
Çok mu yeni ilişkiniz.. Tam olarak tanımıyor musunuz ?