uzak ilişkide heyecan

aaaay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2012
799
0
0
Aydın
uzakta ilişki yürütenler görüşemeyen sadece telefonla ilişkinize nasıl heyecan katarsınız

eşimle evlenmeden önce 8 sene ayrı şehirlerde telefonla görüşüyorduk..her aradığında heyecanım büyüktü ondada aynısı oluyormuş.evlendik şehir dışına iş için gittiğinde hala her aradığında kalbim yerinden fırlayacak gibi atıyor..sevince heyecan yaratmak için çaba sarfetmenize gerek kalmaz.heyecandan kastınız bu ise değilse açıklama yaparsanız yorumlar ona göre gelecektir..

eşimle evlenmeden önce 8 sene ayrı şehirlerde telefonla görüşüyorduk..her aradığında heyecanım büyüktü ondada aynısı oluyormuş.evlendik şehir dışına iş için gittiğinde hala her aradığında kalbim yerinden fırlayacak gibi atıyor..sevince heyecan yaratmak için çaba sarfetmenize gerek kalmaz.heyecandan kastınız bu ise değilse açıklama yaparsanız yorumlar ona göre gelecektir..

demek istedıgım oydu yani yapcak bişey yok konusmalar aynı yaş farkıda olunca tabi

sohbetleriniz içinizi açmıyor demekki...beraber telefonun ucundayken film izleyin,filmde yorumlar yapın..birbiriniz yanyanaymış gibi ne yemek yapayım ne istersin tarzında konuşun...naber,nasılsın,günüm şöyleydi böyleydi yerine "günümüz" olsun konuşmalarınız..telefonda süprizler yapın..aklıma gelirse ilginç fikirler yazarım..

sohbetleriniz içinizi açmıyor demekki...beraber telefonun ucundayken film izleyin,filmde yorumlar yapın..birbiriniz yanyanaymış gibi ne yemek yapayım ne istersin tarzında konuşun...naber,nasılsın,günüm şöyleydi böyleydi yerine "günümüz" olsun konuşmalarınız..telefonda süprizler yapın..aklıma gelirse ilginç fikirler yazarım..

nler olabılır mesela yardım edebilirmisiniz

mesela kamerada gorusuyruz

Kamerada görüşmek çok etkili bir yöntem canım birde görüşme arasının süresi önemli. KIsa aralıklarla konuşursanız , hep birbirinizin aklında olursunuz. Birde gün içinde hoş telefon mesajları atabilirsin. Ayrıca iyi geceler konuşması da çok önemli:)) Yatağınıza uzanıp birbirinize iyi geceler allah rahatlık versin deyip huzurla uykuya dalmakta hiç fena olmaz...

bnmde uzak bi ilişkim olmuştu konuşurken hiç sıkılmıyorduk birbirimzn yanındaymış gibi davranıyorduk akşamları konuşmuyodk gece konuşuyoduk ailemzle vakt geçrlm belki arkadşlarmzla oluruz fln diye ayrıca her gece film izlerdk onun hakkında yorum yapardık konuşacak konu çok oluyodu sıkılmıyoduk yani cnm

Uzak ilişki artık benden uzak olsun :18:
Zor gerçekten

Sevdikten sonra onun bir an yokluğu bile onu özlememe yetiyo .. 1 gün konuşmayayım hemen özlüyorum .. Fazla sık mesajlaşmayın canım özleyin biraz birbirinizi .. ( görsel olarak değil , hiç msjlaşmadan falan yani ) o da işe yarıyor .. :)

uzak ilişkiden bıkmak üzereyim heyecan falan kalmadı bende, canım çok sıkılıyor bu duruma

sonra şüpheleniyorum ben gerçekten sevmiyor muyum sevsem böyle şeyler düşünmez miydim diye

sevgilimde bir o kadar rutin hastası bir insan, onun için sıkıntı yok beraber olduğumuzu bilsin yeter gerisini pek takmaz.telefonda konuşmak istemiyor artık radyasyondan kanser olmaktan korkuyor çünkü, aslında ben de korkuyorum ama önlemde almıyorum of yani bi daraldım bi daraldım...

özledikçe insan iyice hırçınlaşıyor 1 senedir ayrıyız biz 1 sene daha ayrı kalıcaz en iyi ihtimalle,ne olacak bilmiyorum. ama çok sıkıldım artık...

Son düzenleme:
9 sene sevgililik döneminden sonra evlendik eşimle, 2 sene ayrı kaldık onun okulu dolayısıyla, ipe sapa gelmez şeyler konuşur katıla katıla gülerdik, bazen konuşmaz birbirimizin nefesini dinlerdik, ben uzun uzun okuduğum kitapları izlediğim filmleri anlatırdım, okulda neler yaptığımızı konuşurduk, heyecanlıydım yeterince, doğru insanı bulmakla alakalı bence

Kamerada görüşmek çok etkili bir yöntem canım birde görüşme arasının süresi önemli. KIsa aralıklarla konuşursanız , hep birbirinizin aklında olursunuz. Birde gün içinde hoş telefon mesajları atabilirsin. Ayrıca iyi geceler konuşması da çok önemli:)) Yatağınıza uzanıp birbirinize iyi geceler allah rahatlık versin deyip huzurla uykuya dalmakta hiç fena olmaz...

kısa gorusuruyruz ayda acarız kamerayı canım onda söz yazma dıye bırsey yoktur evet gece dılemeden uyumayız onu yaparız

cevap verenlere çok teşekkürler kızlar bzde askm canm konuscak bısey yok baska bıde gece yatıyoruz aklına sarılmk falan dusuyor bende sen benı sevmyorsun aklına neler gelıyor diyorum

Resim gönderebilirsin..

Ben o dönemler sevgili olduğum eşime maille resimlerimi yollardım , çok sevinirdi askerde :6: Ama sonra dağıtım oldu Hakkariye gönderildi, kuş uçmaz kervan geçmez internette nanay oldu..

Resim gönderebilirsin..

Ben o dönemler sevgili olduğum eşime maille resimlerimi yollardım , çok sevinirdi askerde :6: Ama sonra dağıtım oldu Hakkariye gönderildi, kuş uçmaz kervan geçmez internette nanay oldu..

resime pek güvenemem göndermem

Back
X