Uzak mesafe-buluşma sorunu

lavitabella1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2017
499
386
Çok gereksiz buldum ben cünkü çok çok ufak bir konu size olan sevgisini ölçebileceğiniz bir komu değil benim fikrimce. Cünkü ilişki bu her yaptığımızın karşılığını misliyle beklemek yanlış. Bir de erkekler çok düz düşünen beyinler bir gün sen istersin, ısrar edersin gelmez bir başka gün sen hiç demediğin halde gelir kapının önünden alır. O yüzden umursama bence.
Çok sağol ya rahatladım 💖

yenGEnC

Nirvana
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2011
15.748
88.926
Ben de uzak mesafe ilişkisi sandım 😳
Belki Beylikdüzü sıkıcı bir yer, yapacak bir şey yok diye gelmek istememiştir. Küçükcekmecd gölünde kano yapalım, Beylikdüzü bilmemne ormanında mangal yapalım falan de bakalım ne diyecek
Benim gerçek anlamda uzak mesafe ilişkimde bile ülkeler aşar her izinde gelirler valla. Hatta biri , gecen sene bu aylarda gittiğim yere haftasonu eşlik etmek icin iş çıkışı bir tren,üç uçak değiştirip gelmişti 😶benim için bir metrobüse binmeye mirin kırın yapan adama sümüğü atmam

lavitabella1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2017
499
386
Ben de uzak mesafe ilişkisi sandım 😳
Belki Beylikdüzü sıkıcı bir yer, yapacak bir şey yok diye gelmek istememiştir. Küçükcekmecd gölünde kano yapalım, Beylikdüzü bilmemne ormanında mangal yapalım falan de bakalım ne diyecek
Benim gerçek anlamda uzak mesafe ilişkimde bile ülkeler aşar her izinde gelirler valla. Hatta biri , gecen sene bu aylarda gittiğim yere haftasonu eşlik etmek icin iş çıkışı bir tren,üç uçak değiştirip gelmişti 😶benim için bir metrobüse binmeye mirin kırın yapan adama sümüğü atmam
Üç uçak değiştirene de nikah basardım ben dhhdhd .
Beylikdüzü benim için şehir dışı gibi o yüzden öyle dedim 😁 üzüldüm valla napyım sevgimi haketmiyor demekki

yenGEnC

Nirvana
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2011
15.748
88.926
Üç uçak değiştirene de nikah basardım ben dhhdhd .
Beylikdüzü benim için şehir dışı gibi o yüzden öyle dedim 😁 üzüldüm valla napyım sevgimi haketmiyor demekki
Ondan birkaç ay sonra da karış karış Anadolu'yu gezdi 😅 sincan'a düşen ilk turist tanesi oldu.
ama ben ayrıldım valla. İki jest yapmakta ne var. Asıl onu bile yapmayana tekmeyi basmak lazım 😡
Ama adama hemen bilenme. Her zaman her şeye koşa koşa gitmiyoruz sonuçta, bazen beğenmediğimiz fikirlere mirin kırın edebiliriz, insanız yani.
Sen dediğim gibi oraya özgü aktiviteler bul:) kano mu olur, kitap fuarı gezmek mi, piknik yapmak mı... Onlara da ısrarla gelmemezlik ederse tekrar düşün bu iliskiyi.
Su şarkı da sana ve bütün beylikduzu'lulere gelsin

lavitabella1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2017
499
386
Ondan birkaç ay sonra da karış karış Anadolu'yu gezdi 😅 sincan'a düşen ilk turist tanesi oldu.
ama ben ayrıldım valla. İki jest yapmakta ne var. Asıl onu bile yapmayana tekmeyi basmak lazım 😡
Ama adama hemen bilenme. Her zaman her şeye koşa koşa gitmiyoruz sonuçta, bazen beğenmediğimiz fikirlere mirin kırın edebiliriz, insanız yani.
Sen dediğim gibi oraya özgü aktiviteler bul:) kano mu olur, kitap fuarı gezmek mi, piknik yapmak mı... Onlara da ısrarla gelmemezlik ederse tekrar düşün bu iliskiyi.
Su şarkı da sana ve bütün beylikduzu'lulere gelsin

Ben hemen kuruyorum kafada valla .beklentiyi düşük tuttum herhal nerde hata yaptım acaba hdhdh

nightwish_black

They call the “Rising Sun” ☀️
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2022
1.373
2.161
28
merhaba dert değil biliyorum ama çok sinirm bozuldu paylaşmak istedim sizinle . sevgilimle İstanbul’da yaşıyoruz .ben Beylikdüzü tarafında o da Levent ye yaşadığı için uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz gibi .
Genelde buluştuğumuz yerler Sirkeci Beşiktaş Şişli Üsküdar gibi merkezi yerle ve ona da yakın oluyor haliyle .evimm uzak olduğu için ben de neredeyse 1.5 saat yolda oluyorum .
İlk defa Beylikdüzü tarafında bi kafede buluşmak
İstedim ama mırın kırın etti gözünde büyüdü yol. Şaştım kaldım beni sevmiyor mu acaba sorguluyorum şu an .
Ay erkek adam gelsin bir zahmet. Erkekler de artık her şeyi kadınlardan bekliyor.

dahaneleraysel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2023
66
74
Aqua floryada bulusun ortak yer aklına gelmıyosa diye söylüyorum. Ki bence sen gitme o 3 gelsin sen 2 git mesela ( bana kalsa 1 de hadı senı kırmadım😂) benım sevgilim de aynı 5 yıldır aynı muhabbet bitmeyen bir kvga bu görüşme konusu. Benım cıkardığım sonuc sevıyor ama bı yerlerı rahat. Senınkıde öyledir. Birde ınanılmaz bi ön yargı var istanbul genelınde beylıkduzu ne abi ya oha artık falan

X