- 31 Temmuz 2017
- 499
- 386
- Konu Sahibi lavitabella1
hahshhs valla doğru ben Edirneye daha yakınımBazen uçakla başka şehire gitmek Levent’ten Beylikdüzü’ne gitmekten daha kolay mesela![]()
hahshhs valla doğru ben Edirneye daha yakınımBazen uçakla başka şehire gitmek Levent’ten Beylikdüzü’ne gitmekten daha kolay mesela![]()
İstanbul-İzmir İstanbul-Antalya 45-50 dk mishahshhs valla doğru ben Edirneye daha yakınım
Çok sağol ya rahatladım 💖Çok gereksiz buldum ben cünkü çok çok ufak bir konu size olan sevgisini ölçebileceğiniz bir komu değil benim fikrimce. Cünkü ilişki bu her yaptığımızın karşılığını misliyle beklemek yanlış. Bir de erkekler çok düz düşünen beyinler bir gün sen istersin, ısrar edersin gelmez bir başka gün sen hiç demediğin halde gelir kapının önünden alır. O yüzden umursama bence.
Öyle cidden hdhd sefilim benİstanbul-İzmir İstanbul-Antalya 45-50 dk mis
Amaaan sevgilim yanımdaysa bana her yer kalite,marka!!!
Hshsh var lale abla olmaz mıı sadece güzel kaliteli mekanlar hep onun tarafa yakın
Üç uçak değiştirene de nikah basardım ben dhhdhd .Ben de uzak mesafe ilişkisi sandım 😳
Belki Beylikdüzü sıkıcı bir yer, yapacak bir şey yok diye gelmek istememiştir. Küçükcekmecd gölünde kano yapalım, Beylikdüzü bilmemne ormanında mangal yapalım falan de bakalım ne diyecek
Benim gerçek anlamda uzak mesafe ilişkimde bile ülkeler aşar her izinde gelirler valla. Hatta biri , gecen sene bu aylarda gittiğim yere haftasonu eşlik etmek icin iş çıkışı bir tren,üç uçak değiştirip gelmişti 😶benim için bir metrobüse binmeye mirin kırın yapan adama sümüğü atmam
Amacıma ulaşmışsam demek…Zihninde Antalya Gaydası çalmaya başlayan tek kişi ben değilimdir umarım.
Tek kişi bensem diye önlem olarak bknz.![]()
Şimdi ben sefil halimle mekan söylesem bu mu yav dersiniz😁 fırın-cı ,baran et tarzı restoranlarGüzel kaliteli mekan derken neresi mesela? Spesifik bir örnek verebilir misiniz?
Ondan birkaç ay sonra da karış karış Anadolu'yu gezdi 😅 sincan'a düşen ilk turist tanesi oldu.Üç uçak değiştirene de nikah basardım ben dhhdhd .
Beylikdüzü benim için şehir dışı gibi o yüzden öyle dedim 😁 üzüldüm valla napyım sevgimi haketmiyor demekki
Eee bu kızcağız giderken ona sıkıntı değil mi? Gonlu buna razı oluyorsa ben seviyor diyemem. hatta kendisinin teklif etmesi lazım ben geliyim sen yorulma diyeAhahha ondan toplu taşıma sevmiyordur belki dedim malum metrobüsler tıklım tıklım…
Ondan birkaç ay sonra da karış karış Anadolu'yu gezdi 😅 sincan'a düşen ilk turist tanesi oldu.
ama ben ayrıldım valla. İki jest yapmakta ne var. Asıl onu bile yapmayana tekmeyi basmak lazım 😡
Ama adama hemen bilenme. Her zaman her şeye koşa koşa gitmiyoruz sonuçta, bazen beğenmediğimiz fikirlere mirin kırın edebiliriz, insanız yani.
Sen dediğim gibi oraya özgü aktiviteler bul:) kano mu olur, kitap fuarı gezmek mi, piknik yapmak mı... Onlara da ısrarla gelmemezlik ederse tekrar düşün bu iliskiyi.
Su şarkı da sana ve bütün beylikduzu'lulere gelsin
Ay erkek adam gelsin bir zahmet. Erkekler de artık her şeyi kadınlardan bekliyor.merhaba dert değil biliyorum ama çok sinirm bozuldu paylaşmak istedim sizinle . sevgilimle İstanbul’da yaşıyoruz .ben Beylikdüzü tarafında o da Levent ye yaşadığı için uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz gibi .
Genelde buluştuğumuz yerler Sirkeci Beşiktaş Şişli Üsküdar gibi merkezi yerle ve ona da yakın oluyor haliyle .evimm uzak olduğu için ben de neredeyse 1.5 saat yolda oluyorum .
İlk defa Beylikdüzü tarafında bi kafede buluşmak
İstedim ama mırın kırın etti gözünde büyüdü yol. Şaştım kaldım beni sevmiyor mu acaba sorguluyorum şu an .
Ya benimki de geldi zamanında başka şehirdeyken ama şimdi niye böyle yapıyor anlamadım .Benim sevgilim Mersin'den (Adana üzerinden) İstanbul'a geliyordu yahu ayda kaç kez.
Bence bunu bir düşünün.
Şimdi o adam eşim.
Çünkü siz her gel dediğinde gidiyorsunuz nasılsa. Hepsini anladım da, Üsküdar'da niye buluşuyorsunuz😂Ya benimki de geldi zamanında başka şehirdeyken ama şimdi niye böyle yapıyor anlamadım .
Ya orayı seviyorum buluşacak ortak nokta oluyor en azından djdjdÇünkü siz her gel dediğinde gidiyorsunuz nasılsa. Hepsini anladım da, Üsküdar'da niye buluşuyorsunuz😂
İkinize de ters bir konum, ondan soruyorum.